sizinde ilk denemeniz olacak galiba, Allah büyüktür inşallah güzel haberleri paylaşmayıda nasip ederBizde ocakta düşünüyoruz tüp, süreci hiç bilmiyorum, doğudayız burda iyi bir yerde yok napcam bilmiyorum ya moral için takipteyim
Merhabalar canım öncelikle Allah cıkmayı düşündüğün yolda güzel sonuclarla karşılaştırsın seniİlk olarak tüp bebek süreci hakkında bilgisi olanlar deneyimlerini paylaşıp moral verebilirse çok sevinirim..
Ben de artık bu yola girmeyi ciddi ciddi kafama koydum, ancak ne nasıl oluyor hiç bilmiyorum
Daha kötüsü de ''ya olmazsa'' fikri beni yiyip bitiriyor
Gerçekten psikolojik olarak desteğe, benim gibi yeni bu yola gireceklerin arkadaşlığına ihtiyaç duyuyorum
Kendimi çok kötü hissediyorum ama içimde bir umut var, ona tutunacağım...
Merhaba, ben de endometriozis hastasıyım. Sol yumurtaligimda çikolata kisti ve karın içerisinde yaygın endometriozis odaklarım var. Biraz ileri evresindeyim. Son kontrolumde doktor bebek için tüp bebek merkezine randevu almamı istemişti. Yumurtan var deneyebiliriz demişti. Ayın 21i için randevu aldım. Adetimin 6. Günü oluyor, bilmiyorum bunun onemi var mı.Merhaba canım ben 4 aydır geçici menopozdayım 20 gün önce iğnelerime başladım yarın yumurta toplama olacak inşallah. Endometriozis hastasıyım 14 aylık evliyiz olmadı bebeğimiz. Bugünlerde moralim çok bozuk, olmayacak diye hissediyorum umutlanmak da istemiyorum olmazsa dünyanın sonu değil tabi ucunda ölüm yok ama çok üzülüyorum.
Psikolojim hormonlarım mahvolmuş durumda kendimi güçlü tutmaya çalışıyorum ama aklımın ucunda hep şu düşünce: İnsanlar eşleriyle birlikte olup zevk alarak tek ilişkide bebek yapabiliyorken ben bunları çekiyorum diye üzülüyorum. Buna da şükürler olsun yumurtalarım oluşuyor gelişiyor bir gün mutlaka olacak ama üzülmemek düşünmemek elde değil... Allah'ım bu sürece girecek tüm arkadaşlarıma yardımcı olsun.
İlk olarak tüp bebek süreci hakkında bilgisi olanlar deneyimlerini paylaşıp moral verebilirse çok sevinirim..
Ben de artık bu yola girmeyi ciddi ciddi kafama koydum, ancak ne nasıl oluyor hiç bilmiyorum
Gerçekten psikolojik olarak desteğe, benim gibi yeni bu yola gireceklerin arkadaşlığına ihtiyaç duyuyorum
İlk olarak tüp bebek süreci hakkında bilgisi olanlar deneyimlerini paylaşıp moral verebilirse çok sevinirim..
Bende iğnelere başladım bugün 4. Günüm ya göbeğime batıramıyorum psikolik mi nedir anlamadım biraz zorlanıyorum iğnelerin ucumu kör acaba sizde aynı şey oluyor muMerhabalarbende tedaviye yeni başladım iğnelerimi vuruluyorum merak ettiğiniz bişey varsa cevaplayabilirim kızlar
Mrhb hatunlar güzel anne adayları. Bizde doğuda görev yapıyoruz. Tup bebek ile hamileyim şuanda rabbime bin şükür güzel bir kızimiz olacak Rabbım nasıp ederse. Hayırlıca sizlerde nasıp olur ınsllah. Bence abrtilan kadar zor bir süreç değil sadece stres yapmamak lazım doktora güvenmek kendini ona göre ayarlamak lazım. Soyle düşünmeli insan hersey Allahtan verende alanda o şuan bile kimin garantisi varkı. Buda onun gibi hersey olabilir ya hep ya hiç. Sorularınız olursa yardımcı olurum yazabilirsiniz. İndkaka en kısa zamanda evlat hasreti çekenler hayırlıca müjdeli haberi alırlar
[/QU elde değil ki stres yapmamayi nasıl başardınız? Ben düşünmekten kafayı yiyecegim
Meraba ben de doğudayım nerdesiniz acaba isterseniz özelden de yazabilirsiniz ben 4. Tedaviye hazırlanıyorum belki yardımım dokunur sizeBizde ocakta düşünüyoruz tüp, süreci hiç bilmiyorum, doğudayız burda iyi bir yerde yok napcam bilmiyorum ya moral için takipteyim
İlk tedavimde ben de öyleydim canım hiç korkma karnını yani etini azıcık elinle sık ki daha rahat girsin bir de burs bir üye sağ olsun bana şöyle demişti iğneyi al ucuna bak bir tarafı biraz daha yassı orayı iç kısma getir öyle yap diye sen de deneBende iğnelere başladım bugün 4. Günüm ya göbeğime batıramıyorum psikolik mi nedir anlamadım biraz zorlanıyorum iğnelerin ucumu kör acaba sizde aynı şey oluyor mu
Aaayyyy evet çok mantıklı ya nasıl akıl edemedim etimi öyle tutmayı Allah senden razı olsun... iç kısma derken ama orayı anlamadımİlk tedavimde ben de öyleydim canım hiç korkma karnını yani etini azıcık elinle sık ki daha rahat girsin bir de burs bir üye sağ olsun bana şöyle demişti iğneyi al ucuna bak bir tarafı biraz daha yassı orayı iç kısma getir öyle yap diye sen de dene
İğneyi yapacaksın ya yaparken o hafif düz olan kısmı aşağı baksın iğnenin canım inşallah faydam dokunur :)Aaayyyy evet çok mantıklı ya nasıl akıl edemedim etimi öyle tutmayı Allah senden razı olsun... iç kısma derken ama orayı anlamadım
Akşam iğneyi olurken göreceğizİğneyi yapacaksın ya yaparken o hafif düz olan kısmı aşağı baksın iğnenin canım inşallah faydam dokunur :)
Benim ilk iğnemi merkezde hemşire yaptı etimi sıkmadan ayakta dedim bu ne bu kadarlık iğne nasıl acıtır böyle sonra bu dediğim şekilde yaptım etini mutlaka sık bak göreceksin sonra hemşire yine dedi yapayım diye hayır size bir daha yaptırmam yöntemi bilmiyorsunuz dedimAkşam iğneyi olurken göreceğizama mantığa baya yatıyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?