- 5 Kasım 2018
- 442
- 337
- 23
- 39
Hayır tek yumurta ikizleri nin cinsiyeti aynı değil farklı yanlış duymussunuz gali ba benimki tek yumurta ikizi ve birkısım bir oğlum olacak şimdilik doktorum bole söyledi doğumda net belli olur yalnız ilk kez sizden duydum cinsiyetlerinim aynı oldunu hiç merak etmemiştir acikcasiiBir yanlis anlasilma var galiba, tek yumurta ikizlerinin cinsiyeti ayni olur diye biliyorum ben.
Allah sag salim kucaginiza almak nasip etsin
Ben de tek yumurta ikizlerinin cinsiuetinin ayni oldugunu biliyorum,internette de bu sekilde yaziyorHayır tek yumurta ikizleri nin cinsiyeti aynı değil farklı yanlış duymussunuz gali ba benimki tek yumurta ikizi ve birkısım bir oğlum olacak şimdilik doktorum bole söyledi doğumda net belli olur yalnız ilk kez sizden duydum cinsiyetlerinim aynı oldunu hiç merak etmemiştir acikcasii
Cnm doguda nerdesinz bilmiyorum ama gecen yil biz de dogudaydik.elazig medikalde yaptirdik.tabi ki negatif.orhan ozdiller in cahilce yaptigi bi suru seyi fark ettm 2.tedavime başka yerde baslayinca.sakin orayi seçmeBizde ocakta düşünüyoruz tüp, süreci hiç bilmiyorum, doğudayız burda iyi bir yerde yok napcam bilmiyorum ya moral için takipteyim
Canm yapabildin mi igneni? Ben de yapmakta zorlanıyodum ilk tedavimde.tam nereye yapacaginizi ayarlayin.tam batirma aninda basinizi cevirin.ben oyle yapiyorum daha kolay oluyorBende iğnelere başladım bugün 4. Günüm ya göbeğime batıramıyorum psikolik mi nedir anlamadım biraz zorlanıyorum iğnelerin ucumu kör acaba sizde aynı şey oluyor mu
Benimde 5 gün önce transferim yapıldı insan ister istemez belirti arıyor kendinde. Bu süreçte bol bol dinleniyorum, çok şu içiyorum sağlıklı besleniyorum. Insallah embrişkolarımız tutunmuştur zor bir süreç gerçekten dua edelim birbirimizeİlk olarak tüp bebek süreci hakkında bilgisi olanlar deneyimlerini paylaşıp moral verebilirse çok sevinirim..
Ben de artık bu yola girmeyi ciddi ciddi kafama koydum, ancak ne nasıl oluyor hiç bilmiyorum
Daha kötüsü de ''ya olmazsa'' fikri beni yiyip bitiriyor
Gerçekten psikolojik olarak desteğe, benim gibi yeni bu yola gireceklerin arkadaşlığına ihtiyaç duyuyorum
Kendimi çok kötü hissediyorum ama içimde bir umut var, ona tutunacağım...
Pozitif düşünelim olur inşallahMerhaba,
Benim de bu ay sonunda tüp bebek merkeziyle ön görüsmem var.
"Ya olmazsa" benim de kabusum. Suan arafta gibiyim. Ne üzülüyorum ne seviniyorum ama sürec baslayinca umutlanmaya da baslayacam ve olumsuz sonuclanirsa yikilacam. Cok korkuyorum.
Yani sana destek olmayi cok istiyorum ama ayni korkulari tasirken nasil yaparim bilmiyorum.
Umarim bu yazismalarimizi etiketleyip "Neler atlattik, ne cok korktuk ama cok sükür oldu" diyecegimiz günler uzak degildir.
Takılma canım boşver. Insallah sağlıkla kavuşursun ikizlerineDemekki benim ikizleri internet kurallarına aykırı cinsiyetlerinim farklı sansliyim ozaman tek yumurta ikizleri farklı cinsteler kızlar internetten duydunuz şeyler dogrudur ama suna tek yumurta farklı cins bebeklere hamileyim bunun tartışalım neden aynı cinsten değiller die tövbe tövbe
Tartisin diye yazmiyoruz doktorunuza sorabilirsiniz yada sizde arastirabilirsiniz ,suan by sekilde dunya gelen 2 gebelik olmus ,sizde 3.olabilirsiniz dunya daDemekki benim ikizleri internet kurallarına aykırı cinsiyetlerinim farklı sansliyim ozaman tek yumurta ikizleri farklı cinsteler kızlar internetten duydunuz şeyler dogrudur ama suna tek yumurta farklı cins bebeklere hamileyim bunun tartışalım neden aynı cinsten değiller die tövbe tövbe
Yok henüz yapmadım saat 11de yapacağım... büyük cesaret valla ben çevirsem başımı allah korusun kırarım iğneyi:))Canm yapabildin mi igneni? Ben de yapmakta zorlanıyodum ilk tedavimde.tam nereye yapacaginizi ayarlayin.tam batirma aninda basinizi cevirin.ben oyle yapiyorum daha kolay oluyor
Canim soyle duşun.acelen yok.beklettigin biri yok.onemli olan canini en az yakarak bunu yapman.ben ilk kez babamin seker ignelerini yapmistim.kiyamiyodum.ona da oyle vuruyodum.pamukla silip hazirlayip igneyi oraya yaklastirip baska yere bakiyorumYok henüz yapmadım saat 11de yapacağım... büyük cesaret valla ben çevirsem başımı allah korusun kırarım iğneyi:))
Sağol canım bilgi verdiğin için çok önemli gerçekten dr seçimi haberlere falan çıktı geçen tüp diye gidip rahimlerini mahvetmiş kadınlaeın bi dr sonra da kaçmış yurt dışına pislik herif dikkat edin iyi araştırın canımCnm doguda nerdesinz bilmiyorum ama gecen yil biz de dogudaydik.elazig medikalde yaptirdik.tabi ki negatif.orhan ozdiller in cahilce yaptigi bi suru seyi fark ettm 2.tedavime başka yerde baslayinca.sakin orayi seçme
Sag salim kucaginiza almayi nasip etsin allah ,onemli olan saglikli birsekilde dunyaya gelmeleri .sizinkiler mucize bebekler oyle dusunun ama yinede doktorunuza sormakta fayda var .Teşekkür ederim ilginiz için araştır dim ama kesin ve katı olarak cinsiyetlerinim belli kız ve erkek olarak işallah 5 ay sonra resimlerini atmak nasip olur ne diyeyim tek ebriom transfer edilmemiş olsa idi cifyumurta derdim ama tek yumurta allahım a bin şükür ama dünyada 2 çiftin başına gelmiş belki doktorum emin değil bilemem doğması çocuklarıma dön dikmeyeyim heheh allahım hepinize nasip etsin
Valla dbakira esim gitmek istedi,malum sebeplerden.elazig kaldi elimizde.biliyosun cok alternatif yok.orhan da pismanlik oldu.elazigda fethi hoca var,duymusundur belki.onun hastasiydim ben.o onerdi.o yuzdn guvendm ama kotuydu.mustafa acet dedigin dr.acetto klinik.o olay oldugundan 1 2 ay once herkes ovuyodu onu burda ama adam tam dolandirici.millet nerden bilecek ki yillarin dr si birakip gidecek..Sağol canım bilgi verdiğin için çok önemli gerçekten dr seçimi haberlere falan çıktı geçen tüp diye gidip rahimlerini mahvetmiş kadınlaeın bi dr sonra da kaçmış yurt dışına pislik herif dikkat edin iyi araştırın canım
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım rabbim bebeklerimize kavuştursun inşallah bizi bir an önce gerek kalmasa keşke tüm bu süreçlereValla dbakira esim gitmek istedi,malum sebeplerden.elazig kaldi elimizde.biliyosun cok alternatif yok.orhan da pismanlik oldu.elazigda fethi hoca var,duymusundur belki.onun hastasiydim ben.o onerdi.o yuzdn guvendm ama kotuydu.mustafa acet dedigin dr.acetto klinik.o olay oldugundan 1 2 ay once herkes ovuyodu onu burda ama adam tam dolandirici.millet nerden bilecek ki yillarin dr si birakip gidecek..
Keske cnm.insallah aminİnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım rabbim bebeklerimize kavuştursun inşallah bizi bir an önce gerek kalmasa keşke tüm bu süreçlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?