Tüp Bebek Yaptırmayı Düşünenler Moral Alanı

Bence de aşılamayla vakit kaybetmeyin derim ama tüp bebeğin de garantisi olmadığını unutmayın süreç içinde

Bence de aşılamayla vakit kaybetmeyin derim ama tüp bebeğin de garantisi olmadığını unutmayın süreç içinde
Onu biliyorum ama aşılama zaman kaybı tüp bebek daha yüksek ihtimalli

Oncelikle Adetin 2. 3.gunu gitmeniz gerekiyor .
Benim doktorum once yumurta toplama sonra gecici menopoz oneriyor .cunku menopozdan sonra yumurta kalitesi ve sayisinin dustugune inaniyor.

Hahahah o daha hemşire olamamış şaka bi yana ama bazıları gerçekten pisliğine yapiyor öyle acı çekmemiz hoşlarına gidiyor evet tabikide yazacağım:) Ya şuan hangi evredesiniz bide ilk denemeniz mi ?

Hahahah o daha hemşire olamamış şaka bi yana ama bazıları gerçekten pisliğine yapiyor öyle acı çekmemiz hoşlarına gidiyor evet tabikide yazacağım:) Ya şuan hangi evredesiniz bide ilk denemeniz mi ?
Ahah canım nerdeeee ilk denem olsa keşke umutlu olurdum o zaman ben şuan beklemedeyim sömestr tatilini bekliyorum çalıştığım için. 3 olumsuz tedavi geçti başımdan 4. İçin hazırlanıyorum ya da kendime öyle hissettiriyorum

Meraba ben de doğudayım nerdesiniz acaba isterseniz özelden de yazabilirsiniz ben 4. Tedaviye hazırlanıyorum belki yardımım dokunur size
Mardindeyim canım ocakta başlicaz tüpe sen nerde yaptırcaksın

Oncelikle Adetin 2. 3.gunu gitmeniz gerekiyor .
Benim doktorum once yumurta toplama sonra gecici menopoz oneriyor .cunku menopozdan sonra yumurta kalitesi ve sayisinin dustugune inaniyor.
Ya çok teşekkür ederim. Adetimin ikinci gününe çektim randevuyu. Siz yazmasanız galiba bir sonraki adeti beklemem gerekecekti. Allah razı olsun.
Adetliyken muayene olmuyor değil mi? Yani hormon tahlili falan mı yapılıyor?
Menopoza sokulma durumu endometriozis odaklarının gerilemesi için midir? Yani benim doktorum yapmazsa talep etmeli miyim? Bu şekilde olası bir gebeliği riske sokuyor mu?
Çok fazla soru oldu ama kusura bakmayın lütfen.

Yyyyaaa keşke sormasaydım çok üzüldüm ya bide böyle örnekleri okuyunca modum düşüyor umudum kırılıyor... özel değilse sizin sorununuz neydi ;(

Sizlere çok güzel moral olacağım 2017 evlendim 2 evliligim ve ilk evlilimdede olmak üzere sağ tüp tıkalı ve yumurtlama problemim vardı ve hamile kalamiordum 2 aşılama deneyim oldu ve başarısızlıkla sonuçlandı tüp bebeğe karta verdik 2029 haziran ayında tedaviye başladım ve 8 yumurta toplandı ve bunun sadece 2 dollenmksti çok düşük bi sayı idi transfer esnasında 2 embriyo nun birisi bozuldu tek ebriom transfer edildi ve bekle më sürecinde piskolajimiz gidioo ve insan en ufak belirti atioruzz 9 günde hiç bir belirti yıldır ağlama krizine girmiştim şimdi gülüyorum halim ve dayanamayıp ilk test yapıldı ve pozitif öğrendik ama gene inanamıyorum değer düşüktür ve kimyasal olma olasılığı yüksek idi ve 2 gün bir kan tahlili veriliyordu v3 çok şükür değerler artmaya başlamıştı keseyi görmek için gün verildi ve minnak bir kesimini gördük daha sonrasında ise kal ati vardı busefer ya boş gebelikse panigi oluyor insanda kalp atışı içinde 15 gün sonra gitdi imis D3 hayatımızın mucizeleri nine şahit oldum evet tek ebriom bölünmüş ve tek yumurta ikizleri hamileyim sun 5 aylık hamileyim ve 1 kız 1 erkek yavruları olacak Umudunuz inancını yitirmeyinn lutfenn

Adetliyken muayene ediliyor ve hormon testleri yapiliyor ,adetliyken rahim yumurtalik hakkinda daha cok bilgi sahibi olunuyor.
Gecici menopoz endometriosis odaklarinin gerilemesi icin yapiliyor ,Benin doktorum once yumurta toplayacak sonra menopoza sokacak .eger endometriosis varsa doktorunuzun onermesi lazim cunku endometriosis in baska tedavi sekli yok

Tek yumurta ikizlerinde cinsiyet ayni olur diye biliyordum ,hayirli olsun gebeliginiz sag Salim kucaginiza Almak nasip olsun insallah

Anladım canım, çok teşekkür ederim. Bakalım artık hakkımızda hayırlısı.

Ben Malatya'da yaptıracağım canım sen Diyarbakır'a falan mı gideceksin Mardin'de yok sanırım merkez
Hiç araştırmadım daha vakit var diye gitmem mümkün değilki ya eşim asker ben buraları bilmem gitsem kendim bulurum ederim sıkıntı değil ama benimkini de çağırcaklar mecbur onun gelme imkanı olmaz görevleri belli olmuyo yatar bizim iş ya tayin çıkana kadar napalım sıkıldım zaten bunları düşünmekten

Anlıyorum canım seni benim eşim de polis onların zamanlarına uydurmak zor oluyor bakarsın gerek kalmaz tüpe falan :) bir sene yaşadım Mardin'de bilirim az çok oraları oradayken gez dolaş imkanın varsa kafanı dağıt

Geziyoruz vakit buldukça canım izinden yeni döndük zaten kafamdan atıyorum gerçekten hiç umursamıyorum ama şu adet zamanı geliyoya başka bişey düşünmez oluyorum ya aman geldimi aman gelmese galan diye bugün bat günüm geçen ay aşılama oldu 8 gün falan adet gördüm diye şuan hiç adet belirtisi yok ama geç olurum heralde bilmiyorum bakalım malesef umutlandırcak işte bu gecikmeler

Hayır canım sart degl benim ciko kistim alinmadan tüp bebege basladm yumurtam toplandi beklemedym

B

Bir yanlis anlasilma var galiba, tek yumurta ikizlerinin cinsiyeti ayni olur diye biliyorum ben.
Allah sag salim kucaginiza almak nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…