aynı gün dinlenmeni tavsiye ediyor doktorlar. Ben de ertesi gün normal hayatıma döndüm ama iş yerinden 4 gün izin aldım. Transferden sonra fiziksel değil ama psikolojik olarak 4-5 gün çok zorlandım. Belki de transferden sonra yediğim ve hala yemeğe devam ettiğim iğnelerden dolayıdır bilmiyorum. Herkes ile kavga eder durumda oldum. Şimdi geçti bu durum ama iyi ki o dönem çalışmamışım diyorum zira şimdiye bir işim olmayabilirdi :)
bişey sormak istiyorum geçen hafta p.tesi yani bugün ile 8 gündeyim trasferim olalı normal test yapsam çıkarmı acaba illa kan mı olması gerekiyor arkadaşlar bana bilgi verebilirmisiniz çuana kadar bişey yapmadım nedersiniz,
inşallah hamilesindirrr canımmmm :)bişey sormak istiyorum geçen hafta p.tesi yani bugün ile 8 gündeyim trasferim olalı normal test yapsam çıkarmı acaba illa kan mı olması gerekiyor arkadaşlar bana bilgi verebilirmisiniz çuana kadar bişey yapmadım nedersiniz,
Nasıl normal olur açıklama yapmadimı canimKızlar bebişim duşuyor. Doktora gttm değerm duşuyor 4hafta 4 gunluktu neyde hata yapldı anlamıyorm doktora çok normal geldi olabilir ilkinde dedi bebeğm tutunmuşken hamişken nasl olurda normal olurki
nasıl yanı normalde tarnsferden sonra 12 gun bekleme süresı kalması lazım değilmı bana öğle anlattı doktorummAdetime 1 hafta kala transfer oldm ondan olabilir dedi tup bebekte ilklerde düşme olasılığı yüksek oluyor dedi
Nasıl normal olur açıklama yapmadimı canim
Kimyasal demedi soyledği şey adetime 1 hafta kala yaptğı iğneler başta etki etmedi sonradan etki etti o yüzden adetımd bir hafta kala yapmak zorunda kaldı ondan olabilir dedi birde ilk tup bebekte boyle şeyler olabiliyor dedi
binnur sonucunu nezaman aldın arkadaşım çok üzüldüm yaaaa gerçekten off sinirlerim iyice bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?