tüp bebek yöntemiyle hamile kalanlar bir bakarmısınız.

Adetim martın 8inde başlamıştı 3gun doktora gttm başta aşılama yaplcaktı onun için az doz iğne vurdurdu. etki etmedi iğneled göbekten sonra koldan vurunmaya başladm yavaş yavaş etki etti doktor kendisi dediki tam tup bebek için iyi yumurtalar tup bebek yapalmmı dedi bende peki tamam dedm aşılama daha öncede yaptrmıştm tutmamıştı o yüzden tup bebeğe tamam demiş oldm iğne dozunu artrmamız lazm dedı ve iğneye devam ettim 28 martta yumurtalarımı topladı 2 nisan da da transfer yaptı 5.gun embriyosuydu 8 nisanda adet olmam gerekiyordu sonuç pozitf çıktı ama adetime 6 gün kala transfer oldğm için duşmuş öyle dedi

Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canim zeytinyagi mantikliymis bende devamli kabiz olan biriyim yarin basliycAm ignelere ama transferden sonra yatma isine cok takiliyor kafam bizde herkes calisiyor annemde yemegimi kendim yapicam mecburen bi sıkıntı olmaz herhalde

tedavin hayırlar ile sonuçlansın İnşallah Allah yüzüne güler... Ağır kaldırıp hoplayıp zıplamadıktan sonra bir sıkıntı olmaz... sen ne kadar yatarsan yat ya da dikkat edersen et... Allah 'ol' dedikten sonra... olur.... normal hayatına devam et ama biraz ağır çekimde yaşa...

Olacağı varsa oluyor ama elinden geldigince ayakta durmamaya kendini yormamaya ağır ağır hareket etmemeye dikkat et ayaklarını ve karnını sıcak tut .

merhabalar salı günü opum var benimde. hastaneden pazar saat 22.30 da çatlatma iğnesini yaptırmamı söylediler. salı saat 10.00 da da opuya alınacağım. Aradaki saat farkı 35,5 saat oluyor. Yumurtalarım erken çatlar diye çok korkuyorum

Kol ignelerime 13 nisanda baslamistik biraz uzun bi tedavi olacak dedi doktor (kist old.icin) bugn kol ignesi yaninda gobek ignesinede basladm.bebek aspirin ve foliccade kullaniyorm. Daha nekadar bekliycez bilmiyorm 2 gun sonra yine cagirdi artik sik sik cagiracaklar galiba.. Yalnz biraz kilo aldm gibi annem siskinlik var belli diyo ama kilo takintisi olan biri oldugum icin biraz tedirginm.sizdede boyle kilo artisi falan oldumu??

M

Selamun Aleyküm;
Sizlerler bende hikayemi paylasmak istiyorum . Tüpbebek yaptirmaya Kadar verdikten sonra aklimda bir cok sorular vardi Hangi hastane ? Hangi Dr ? Vs vs Ya Allah Ya Bismillah diyerek birazda arastirarak Memorial Dr Semra Kahramanda kararkildiktan sonra ucaga atlayip ist gittim .. Bizim problemimiz esimin hareketli sperm sayisinin Az olusu Elhamdulillah bende her hangi bir Problem yoktu ve 38 yasimda tedaviye basladik yumurta toplama vs süresinden sonra 5 tane yumurta toplandi ikisi transfer edildi ikisi donduruldu .Konturollerimi ve transferimi Semra hanim ve ekibinden Betül hanim Funda hanim ve Nur hanim ile yürüttük ilk transferde iki yumurtan Transfer edildi ve o heyecanli stresli sürec basladi . Bende bir cok kisinin yaptigi gibi internette belirtilerini vs okumaya basladim kimi belim agridi kimi agrimadi gibi bir cok yazilar okuyordum... Ve nihayi o gün geldiginde Test sonucu positiv cikmisti Elhamdulillah ve tek gebelikti Veren Rabbime sükrederek gebeligim sonuclandi 2012 oglumu kucagima aldim Elahamdulillah saglikli bir bebekti...Bu sefer dondurulmus emriyolarimi Transfer ettirmek istiyordum yasiminda ilerledigini düsünerek acele ediyordum oglumun sekiz ay emzirdikten sonra tekrar yola koyuldum bu sefer dondurulmus emriyo transfer edilecekti ve nihayi kisa süren bir sürecten sonra dondurulmus 2 emriyo daha transfer edildi ve ben Almanyaya geri döndüm ...... Bu sürec benim icin cok kötü gecti ve kanamam basladi her Anne adayi gibi bende ne yapacagimi sasirmis Almanyadan Dr ulasmaya calistim kanamamin oldugunu ne yapmam gerektigini sordum ve kandegerlerimi söyledim bana söyledigi kandegeriniz düsük gebeligin negatifle sonuclanacagi Hemen kadin Dr gittim kanamamin oldugunu vs anlattim dr Panik yapma bir sey olmayacak dedi ve Allaha birak dedi bana alttan kullanmam icin ilac Verdi Aspirini birakmami ve yatmami söyledi 13 gün kanam oldu kimi Zaman cogaldi kimi Zaman azaldi ve sonunda Elhamdulillah durdu ve hamileligim gerceklesti ve saglikli bir kizim oldu Elhamdulillahi Rabbil alemin ..Suan kizim 7 aylik ve ben 41 yasindayim . Hikayemi paylasmamdaki amac kanama geciren Anne adaylarinin ümitsizlige kapilmamasi Yaradan Künfeye kün dedigi Zaman hic birsey engel degil. ...Rabbim tüm Anne olmak isteyenlere hayirli evlatlar nasip etsin .....

Arkadaslar kaç gündür hastanelerde ugrastim resmen 4 gün bana 4 sene gibi geldi nefes darlığı başlamıştı ve ilk kez böyle bişi yaşadımmmeğer kanım pihtilasmis kan sulandiriciyi biraktirmisti doktorum 10 haftalik olduk şimdi kocaman sis bacaklarimi yatıyorum. Şükür beyne yada akciğer e tikanmamis damar .bacagimda tıkandı bir anda mos mor oldu sisti acilen gittik sabahlara kadar uğrastik gebelikten başka bi röntgen de yapılamadı ama zararsiz ultrasonla kalbe akciğer e baktılar temiz.gebelikte bu olabiliyor mus aman dikkat edin nefes darlığı öyle hafife alınca k bişi değilmiş.simdi tek sorunum ayağıma hala basamiyorum çok acıyor Bi kaç haftaya yururmusum gebeliğe etki olmadı şükür ama ben mahvoldum agridan uyuyamiyorum tuvalete bile gidemiyorum nazar ( inş geçer hemen bu konuda tecrübesi olan var mı

Selamun aleyküm hepinize ben 16 nisanda transferim oldu bu ikinci ilki gelismediginden alındı. Buda tuttu hamdolsun mevlaya sevindim ama ilki cok acı oldugundan bunu emin olmadan surekli aklıma getirmiyorum.ilkte yattım bunda igneme yuruyerek gidiyorum namazlarımı kılıyorum cok takmıyorum cuma günü kontrolüm var Mevlam ne demişse o rahatbolun bence yatmak iyi değil vücudun günlük olağan ritmini bozuyomuß ve doktorum sürekli yattığımda psikolojik baskı olur üzerinde rahat ol dedi bu defada öyle yaptım ve benim ikisindede tek embriyo koyuldu nasipse gelir yemenden degilse ne gelir elden

Hayırlı olsun canım rabbim tamamini erdirsin bende bu ay ilk defa tüp bebek yapcam inş tutar

Ben iki embriyo istesem koyarlarmi yaşım 29

Merhaba. Ben yeni katılıyorum aranıza. Biz de bu ay inşallah tüp bebek yaptırıyoruz. Aklım çok karıştı. Biz 30 nisanda doktora gittik. Tüp bebeğe karar bersi ve sürece başlayacağımıI söyledi. Ultrasonla kontrollerimi yaptı. Ben önceki regl dönemimde 2.gün hormon testlerimi falan yaptırmıştım. O yüzde 2. Gün gel falan demedi doktor. Adetinin ilk günü ara ve rahim filmi ve sulu ultrason için randevu al dedi. Ben dün akşam regli olduğum için arayamadım. Bugün de randevu verilmiyor zaten. Yarın arayacağım inşallah. Hiçbir ilaç falan vermedi. Hormonlarım falan normal düzeyde bi sorun yok çok şükür. Normal aç karnına kan testi de yaptır falan dedi. Bütün sonuçlarla yanıma gel öyle karr vereceğiz dedi. Şimdi benim anlamadığım: tüp bebek tedavisine bu ay hemen başlayacak mı yoksa tüm kontrolleri yapıp gelecek ay mı başlayacak. Hiçbir şey anlamadım. Bu ay başlayacak olsa ilaçlara falan başlamaz mıydı? Reglimin 2. Günündeyim şuan. Yarın arayacağım inşallah ama çatladım meraktan. Bakıyorum herkes 2.gün ilaca başladı falan diyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Deneyimim sıfır. Eşim 3 sene önce testis kanserini atlattığı için biz doğrudan tüp bebek yaptırıyoruz inşallah. Şimdiden teşekkürler

Mrb canım bende ilk defa yapcam bu ay tüp bebeği benim bildiğim kadarıyla adetin ikinci günü baslaniyo tedaviye sen vakit kaybetmeden hemen yarın git doktoruna

Ben adanada yaptırıyorum inşallah ama hatayda yaşıyorum. Bütün testler yapılıp öyle karar verilecekmiş nasıl bir protokol uygulanacağına. Yarın sabahtan arıcam inşallah bakalım ne diyecek. Anladığım kadarıyla diğer ay yapılacak inşallah. Ne yapalım hayırlısıyla geç olsun da güç olmasın inşallah. Teşekkür ederim.
Mrb canım bende ilk defa yapcam bu ay tüp bebeği benim bildiğim kadarıyla adetin ikinci günü baslaniyo tedaviye sen vakit kaybetmeden hemen yarın git doktoruna

ilk tüp bebek deneyişim... onca iğneye rağmen ancak 3 yumurta üretebilmişim... Morali,m bozuk panik halindeyim. Sizlerin kaçıncı seferde hamile kalabilme şansınız oldu?
Canım benım de sadece 3 yumurtam alındı. Senın olumlu mu sonuclandıııuu

Merhaba benimde okadar iğneye rağmen üç yumurta toplandı Allah'ıma çok şükür olumlu sonuçlandı moralinizi yüksek tutun ben çok yogun çalışıyordum ara verdim hep yattım Rabbim herkesi. Yar ve yardımcısı olsun dileyen herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…