Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canim zeytinyagi mantikliymis bende devamli kabiz olan biriyim yarin basliycAm ignelere ama transferden sonra yatma isine cok takiliyor kafam bizde herkes calisiyor annemde yemegimi kendim yapicam mecburen bi sıkıntı olmaz herhaldeBugün transferden sonraki 13. Gun Dün yapilan testte beta değerim 2095 çıktı. yarın tekrar test yapılacak umarım değerim yükselir. Transferden sonra 9. Gün idrar testi yaptım negatifti aglamaktan geberdim.sakin 12. Günden önce idrar testi yapmayın moraliniz gereksiz yere bozulmasın. Ben bu süreçte bol bol dinlendim ayaklarımi ve karnımi sıcak tuttum. Yemekleri annem pisirdi camasirlarida o yikadi hicbir is yapmadim. Ya uzandım yada oturur pozisyonda ayaklarımi uzattım. Her sabah aç karna 1 kaşık zeytinyağı içtim üstüne ılık hatta sıcak su içtim. Böylece kabiz olan ben hiç kabızlık cekmedim. Belirtilerim ise normalde uykuyu sevmem ama cok uykum geldi Son birkaç gün hariç regl sancısı çektim ama garip bi şekilde ayaklarımi uzatıp dinlenince geçiyordu. Göğüslerde hassasiyet sık idrara çıkma mide yanması (belki çok yatmaktan reflü olmustur) kasiklarda batma 12. Günden sonra başladı. Umarım her isteyen en kisa zamanda bebeğine kavuşur. Daha önce boş gebelik geçirdiğimde şimdi zamanı değilmiş dedi bir arkadaşım. Hakikaten öyleydi. Henüz zamanı değildi ama çok üzülmustum.
Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canim zeytinyagi mantikliymis bende devamli kabiz olan biriyim yarin basliycAm ignelere ama transferden sonra yatma isine cok takiliyor kafam bizde herkes calisiyor annemde yemegimi kendim yapicam mecburen bi sıkıntı olmaz herhalde
Olacağı varsa oluyor ama elinden geldigince ayakta durmamaya kendini yormamaya ağır ağır hareket etmemeye dikkat et ayaklarını ve karnını sıcak tut .Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canim zeytinyagi mantikliymis bende devamli kabiz olan biriyim yarin basliycAm ignelere ama transferden sonra yatma isine cok takiliyor kafam bizde herkes calisiyor annemde yemegimi kendim yapicam mecburen bi sıkıntı olmaz herhalde
merak içindeyim. test gününüzden önce hamilelik belirtileri yaşadınız mı. yaşadıysanız nelerdi bu belirtiler. bilgilendirirseniz çok sevinirim.merhaba bugün üye oldum ben 6hafta dayım kasık ağrıları göğüslerde hassasiyet bacak ağrıları yaşadım
Hayırlı olsun canım rabbim tamamini erdirsin bende bu ay ilk defa tüp bebek yapcam inş tutarSelamun aleyküm hepinize ben 16 nisanda transferim oldu bu ikinci ilki gelismediginden alındı. Buda tuttu hamdolsun mevlaya sevindim ama ilki cok acı oldugundan bunu emin olmadan surekli aklıma getirmiyorum.ilkte yattım bunda igneme yuruyerek gidiyorum namazlarımı kılıyorum cok takmıyorum cuma günü kontrolüm var Mevlam ne demişse o rahatbolun bence yatmak iyi değil vücudun günlük olağan ritmini bozuyomuß ve doktorum sürekli yattığımda psikolojik baskı olur üzerinde rahat ol dedi bu defada öyle yaptım ve benim ikisindede tek embriyo koyuldu nasipse gelir yemenden degilse ne gelir elden
Ben iki embriyo istesem koyarlarmi yaşım 29Selamun aleyküm hepinize ben 16 nisanda transferim oldu bu ikinci ilki gelismediginden alındı. Buda tuttu hamdolsun mevlaya sevindim ama ilki cok acı oldugundan bunu emin olmadan surekli aklıma getirmiyorum.ilkte yattım bunda igneme yuruyerek gidiyorum namazlarımı kılıyorum cok takmıyorum cuma günü kontrolüm var Mevlam ne demişse o rahatbolun bence yatmak iyi değil vücudun günlük olağan ritmini bozuyomuß ve doktorum sürekli yattığımda psikolojik baskı olur üzerinde rahat ol dedi bu defada öyle yaptım ve benim ikisindede tek embriyo koyuldu nasipse gelir yemenden degilse ne gelir elden
Mrb canım bende ilk defa yapcam bu ay tüp bebeği benim bildiğim kadarıyla adetin ikinci günü baslaniyo tedaviye sen vakit kaybetmeden hemen yarın git doktorunaMerhaba. Ben yeni katılıyorum aranıza. Biz de bu ay inşallah tüp bebek yaptırıyoruz. Aklım çok karıştı. Biz 30 nisanda doktora gittik. Tüp bebeğe karar bersi ve sürece başlayacağımıI söyledi. Ultrasonla kontrollerimi yaptı. Ben önceki regl dönemimde 2.gün hormon testlerimi falan yaptırmıştım. O yüzde 2. Gün gel falan demedi doktor. Adetinin ilk günü ara ve rahim filmi ve sulu ultrason için randevu al dedi. Ben dün akşam regli olduğum için arayamadım. Bugün de randevu verilmiyor zaten. Yarın arayacağım inşallah. Hiçbir ilaç falan vermedi. Hormonlarım falan normal düzeyde bi sorun yok çok şükür. Normal aç karnına kan testi de yaptır falan dedi. Bütün sonuçlarla yanıma gel öyle karr vereceğiz dedi. Şimdi benim anlamadığım: tüp bebek tedavisine bu ay hemen başlayacak mı yoksa tüm kontrolleri yapıp gelecek ay mı başlayacak. Hiçbir şey anlamadım. Bu ay başlayacak olsa ilaçlara falan başlamaz mıydı? Reglimin 2. Günündeyim şuan. Yarın arayacağım inşallah ama çatladım meraktan. Bakıyorum herkes 2.gün ilaca başladı falan diyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Deneyimim sıfır. Eşim 3 sene önce testis kanserini atlattığı için biz doğrudan tüp bebek yaptırıyoruz inşallah. Şimdiden teşekkürler
Mrb canım bende ilk defa yapcam bu ay tüp bebeği benim bildiğim kadarıyla adetin ikinci günü baslaniyo tedaviye sen vakit kaybetmeden hemen yarın git doktoruna
Canım benım de sadece 3 yumurtam alındı. Senın olumlu mu sonuclandıııuuilk tüp bebek deneyişim... onca iğneye rağmen ancak 3 yumurta üretebilmişim... Morali,m bozuk panik halindeyim. Sizlerin kaçıncı seferde hamile kalabilme şansınız oldu?
Yok koymuyorlar malesefBen iki embriyo istesem koyarlarmi yaşım 29
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?