Arkafasim Rabbim insallah kolay bi dogum nasip eder bebegini saglikla kucagina alirsin doguma giderken "sümme sebile yestera" duasini oku ikbal girpinar soylemisti ben olu dogum yaptim sancim zordu ama bebek ölü oldugu icindi dogumum kolay oldu hep okudum bunu sendevoku bol bol canim bizlere de dua et hamilenin duasi kabul olurmus :)sln oncelikle hayirlisi olur insallh bnde tup bebek hamilesiyim suan 24 haftalik oglum olcak.ilk denemede tuttu asilama herhangi baska bit tedavi gormedim tup bebek dediler tup bebek yaptirdim.bn hastanemi kendim secmedim.devlette yaptirdim ilk normal devlete gittim sonra bni arastirmaya gonderdi dr dedigi hastanedede 3 ay tahlil sonucuna gore tup bebek dendi sonra orasida bni baska arastirmaya gonderdi tup bebek icin bir daha arastirma yapilsin diye bnde gittim ve 7 ay tahlildi heyetti rapirdu derken en sonunda tup bebege karar verdiler.ozele gitmeyi hic istemedim bir kere danismak amacli gittim huc arastirmadan tup bebek yapalim ediler bnimde isime gelmedi.transferden bu zamana kadar surekli yattim bir bardak su almaya bile kalkmadim.kayinvalidem sagolsun ck hizmet ediyo bna onun icin icimde hep guvencem vardi hep olucagini hissediyodum.ck sukur oldu ve halen yatmaya devam suan bi sorunum cikti bebegim cok saglikli ama bebegin esi rahim agzini kapatmis hem bnim acimdan hem bebegim aisindan ck riskli bir dogumum olcakmis.ara ara kanamalarim oluyo.cok olursa acilde serumle geciyo ax olursa kendiliginden geciyo.dr bana yatmami tavsiye etmedi bn yinede yattim arkadaslarimdan gordugum kadariyla istirat ck onemli ama kesinlikle sitres cok etkiliyo zaten fr yatarak sitrese girileceginden ep kafaya daha cok akilacagindan yatmayi onermiyo bn yatarken hic sitrese girmedim .hastane konusunda allh nasip ederse her sekilde oluyo ama cogu ozeller hemen para almak icin kisa yoldan tam arastirma yapmadan tup bebek yapiyolar.tabi iyi olanlarda var ama universite hastaneleri daha cok arastiriyo..biraz uzun surdu ama degdi su sorunumuda atlatip dogumunuda yapabilseydim.allh yinede hayirlisini nasip etsin.sakin sitres yapmayin cok onemli.
Beklemek.cok zor arkadasim insallah bu sefer tutar ben ilk defa yaptirmak istiyorum ama korkuyorum inan uc kere asila oldum tutmadi tup bebekte tutmazsa naparim diye gitmeye korkuyorum 7 senelik evliyim beklemeye sabrimda kalmadi artikyaşadıklarına çok üzüldüm canım hemn hemn benzer seyler yaşamışız ne mutlu ki sana çok güzel bi sonuç olmuş rabbim inşllhh kucağına almayıda nasip eder.ben 3.denememi oldum test günümü bekliyorum inşllh bu kez olur.artık gücüm kalmadı diyebilirim.transfer sonrası hiç bi belirtin oldumu?
erteleme biran öncee başla derim nekadar erkn başlarsam herşy okadar güzel olur.ben aşılama yapmadan direk tüp bebeğe geçtim ve ilk yaptığımda dış gebelik oldum ve ameliyatla sonlandı sonra pes etmedim teekrar denedim o negatif oldu şimdi inşllhh bu 3.denememde olur.bu 3denemeyide tam bir yıl içinde yaptım pes etmeden moral çok önemli herşeye rağmen pozitif olmaya çalış inşallah hepimiz evlatlarımıza kavuşurzBeklemek.cok zor arkadasim insallah bu sefer tutar ben ilk defa yaptirmak istiyorum ama korkuyorum inan uc kere asila oldum tutmadi tup bebekte tutmazsa naparim diye gitmeye korkuyorum 7 senelik evliyim beklemeye sabrimda kalmadi artik
insallah bu sefer olur canım yaa bebeğini en yakın zamanda bebeğini kucağına alırsın inan korkuyorum artık umitlenip de kötü sonuç almaktan.ramazanda dosyamı cıkarttırıp ilaçlarıma rapor çıkarttıracam devlet hastanesine daha doğrusu hacettepeye gidiyorum doktorum doçent bikaç ay ara vermek lazımmış cunku martta asılama oldum ilaçlar fazla geldi hormonlarım altust oldu canım.Rabbim hayırlısını versin 7 senedir beklemekten yoruldum artık bebeğime kavuşmak istiyorumerteleme biran öncee başla derim nekadar erkn başlarsam herşy okadar güzel olur.ben aşılama yapmadan direk tüp bebeğe geçtim ve ilk yaptığımda dış gebelik oldum ve ameliyatla sonlandı sonra pes etmedim teekrar denedim o negatif oldu şimdi inşllhh bu 3.denememde olur.bu 3denemeyide tam bir yıl içinde yaptım pes etmeden moral çok önemli herşeye rağmen pozitif olmaya çalış inşallah hepimiz evlatlarımıza kavuşurz
çok haklısın bu süreç psikolojiyi fena yapıyooo bnmde altüst olmuş durumda ama yavrumuza kavuşmk için katlanıyoruz işte.inşllhh rabbim hepimizin yüzünü güldürürinsallah bu sefer olur canım yaa bebeğini en yakın zamanda bebeğini kucağına alırsın inan korkuyorum artık umitlenip de kötü sonuç almaktan.ramazanda dosyamı cıkarttırıp ilaçlarıma rapor çıkarttıracam devlet hastanesine daha doğrusu hacettepeye gidiyorum doktorum doçent bikaç ay ara vermek lazımmış cunku martta asılama oldum ilaçlar fazla geldi hormonlarım altust oldu canım.Rabbim hayırlısını versin 7 senedir beklemekten yoruldum artık bebeğime kavuşmak istiyorum
ammiiiinnn inşallah hep güzel haberler verelimbirbirimiza tatlım herkesin kucağında bebeğini gördükçe hevesleniyorum.Benle neraber hatta benden sonra evlenenlerin ikinci çocukları oldu artık kendi kendimi de avutamıyorum gerçekten Rabbim kimseyi aratmasın çok çok zorçok haklısın bu süreç psikolojiyi fena yapıyooo bnmde altüst olmuş durumda ama yavrumuza kavuşmk için katlanıyoruz işte.inşllhh rabbim hepimizin yüzünü güldürür
amin inşallah canım allah doğru ve iyi insanlarla karşılaştırsın:)canım bende eylül ayında başlamayı düşünüyorum. bende araştırma üzerine 2 yer buldum. memorial cem demirel ve amerikan hastanesi yusuf ziya yergök sanırım ikisinden birini seçicem ama bana amerikan hast daha iyi dediiler. bakalım kısmet. inş rabbim bizide uğraştırmadan verir.
amin inşallah sende aynı sevinci yaşarsın teşekkür ederim.evet transfer sonrası birkaç gün içersinde bulantılarım başladı kasıklarda çok hafif sancım oldu sadece 1 kez 45 dk süren adet sancısı gibi sancım oldu herkeste farklı gelişiyor aynı dönem transfer olan arkadaşta hiçbir belirti olmadı o da pozitif sonuçlandı dilerim seninde son denemen olur allah yar ve yardımcımız olsun inşallah:)yaşadıklarına çok üzüldüm canım hemn hemn benzer seyler yaşamışız ne mutlu ki sana çok güzel bi sonuç olmuş rabbim inşllhh kucağına almayıda nasip eder.ben 3.denememi oldum test günümü bekliyorum inşllh bu kez olur.artık gücüm kalmadı diyebilirim.transfer sonrası hiç bi belirtin oldumu?
güle güle büyüt bebeğini inşallah canımmm darısı bizlere olsun inşallah bende ramazandan sonra başlayacam iğnelere çok korkuyorum ya tutmazsa diyeamin inşallah canım allah doğru ve iyi insanlarla karşılaştırsın:)
amin inşallah sende aynı sevinci yaşarsın teşekkür ederim.evet transfer sonrası birkaç gün içersinde bulantılarım başladı kasıklarda çok hafif sancım oldu sadece 1 kez 45 dk süren adet sancısı gibi sancım oldu herkeste farklı gelişiyor aynı dönem transfer olan arkadaşta hiçbir belirti olmadı o da pozitif sonuçlandı dilerim seninde son denemen olur allah yar ve yardımcımız olsun inşallah:)
evet hafif bulantı baş dönmesi kasıklarımda hafif sancı oldu sadece 1 kez 45 dk süren kasık ağrısı oldumerak içindeyim. test gününüzden önce hamilelik belirtileri yaşadınız mı. yaşadıysanız nelerdi bu belirtiler. bilgilendirirseniz çok sevinirim..
sagol cnm allah razi olsun dilerim seninde hersey gonlunce olur.herseyin hayirlisini nasip eylesin rabbim.bnde dualar arastiriyorum.bi arkada tefriciye duasini tavsiye etti netten baktim anlami ckArkafasim Rabbim insallah kolay bi dogum nasip eder bebegini saglikla kucagina alirsin doguma giderken "sümme sebile yestera" duasini oku ikbal girpinar soylemisti ben olu dogum yaptim sancim zordu ama bebek ölü oldugu icindi dogumul bol canim bizet hamilenin duasi kabul olurmus :)
sagol cnm insallh herseyin hayirlisi olur senin icin.bnde arkasin tafsiyesiyle tefriciye dusina baslayacam netten bakktim gayet iyi bir duaymis 4444 defa okumaya caliscm insallh rabbim kabul eder.Arkafasim Rabbim insallah kolay bi dogum nasip eder bebegini saglikla kucagina alirsin doguma giderken "sümme sebile yestera" duasini oku ikbal girpinar soylemisti ben olu dogum yaptim sancim zordu ama bebek ölü oldugu icindi dogumum kolay oldu hep okudum bunu sendevoku bol bol canim bizlere de dua et hamilenin duasi kabul olurmus :)
Canım şişli memorıal. Orda denedım ılk tedavımı cok ılgılıler. 5750 fıyatı artı ılac bedelı... Ve allaha cok sukur sonucu mu bugun aldım degerım cok ıyı. Pazartesı gene bakılcak. Sımdılık bın sukur hamıleyım allah tamamını erdırırse. Ve onerıyorumArkadaşlar aranızda istanbulda olan varsa önerebileceğiniz tüp benek merkezi var mı bende yaklaşık 3 senedir evliyim çocuk için uğraşıyoruz klomenle ve puregonla yımurta gelişmesine uğraşıyoruz ama hala bi gelişme yok büyük ihtimalle birkaç denemeden sonra tüp bebeğe geçicez oyüzden şimdiden araştırmak istiyorum en azından neresi hangi doktor iyidir ve fiyatlar nedir ortalama yardımcı olabilirseniz sevinirim
slm dilerim hersey gonlunce olur.bnde tup bebek hamilesiyim.bn zeytin burnu semiha sakirde denedim ilk seferde tuttu ve devlet karsiliyo ama yinede nerden baksan masraf cikiyo.ama bn etrafimdakilerden duydugum kadariyla sislu memoriel daha iyi diye biliyorum.esimin kuzeni orda yaptirdi ve ck memnun ama bize ck pahali demisti dogrumu bilmiyorum.bnim durum musait olmadigi icin devlette yaptirdim.devlet olmasina ragmen ilac parasi vs ek masraflar cikiyo yinede devletlikten cikti bnimki ama yinede ck sukur 6 aylik ogluma hamileyim.bn baska hic bir tedavi gormedimve bu arada devlette tahliller rapor falan cok uzun suruyo.heyet onay verirse tup bebek yapiyyolar.yoksa bize tercih sunmuyolar.ameliyat gerekiyosa ameliyat asilamaysa asilam yada baska baska tedavi.devletinde bu ve daha baska sartlaari var.ama cogu tanidiklarim sisli memorieli tavsiye ediyo.dilerim hersey gonlunce olur.Arkadaşlar aranızda istanbulda olan varsa önerebileceğiniz tüp benek merkezi var mı bende yaklaşık 3 senedir evliyim çocuk için uğraşıyoruz klomenle ve puregonla yımurta gelişmesine uğraşıyoruz ama hala bi gelişme yok büyük ihtimalle birkaç denemeden sonra tüp bebeğe geçicez oyüzden şimdiden araştırmak istiyorum en azından neresi hangi doktor iyidir ve fiyatlar nedir ortalama yardımcı olabilirseniz sevinirim
Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Sgk +mı bu fiyat yoksa tamamen özel mi bu fiyat birde doktorun kim canımCanım şişli memorıal. Orda denedım ılk tedavımı cok ılgılıler. 5750 fıyatı artı ılac bedelı... Ve allaha cok sukur sonucu mu bugun aldım degerım cok ıyı. Pazartesı gene bakılcak. Sımdılık bın sukur hamıleyım allah tamamını erdırırse. Ve onerıyorum
canım Allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin bebek haberlerini duymak güzel oluyor Allah isteyen herkese nasip etsin. Bu söylediğin prosedürlerin hepsini biliyorum bende zeynep kamile gidiyorum pko var bende 3. Denememi oldum ama hiç yumurta gelişmedi 4. Ye başlıycam inşallah irkaç sefer daha deneyecekşer böyle zaten ondan sonra olmazsa tüp bebek raporu çıkartırlar zaten rapor çıkarsa ilk denemeyi de zeynep kamilde yaptırırım diye düşünüyorum şimdilik ama yine de araştırıyorum ilki olmazsa düzgün biyerde deneme yapıyım diye hep duyuyoruz bu işi tamamen ticaret haline getiren yerler var diye birde eşim sperm falan karışır diye düşünüyor bebek olursa dna testi yaptırım falan diyip geriyor beni oyüzden araştırıyorum biraz daslm dilerim hersey gonlunce olur.bnde tup bebek hamilesiyim.bn zeytin burnu semiha sakirde denedim ilk seferde tuttu ve devlet karsiliyo ama yinede nerden baksan masraf cikiyo.ama bn etrafimdakilerden duydugum kadariyla sislu memoriel daha iyi diye biliyorum.esimin kuzeni orda yaptirdi ve ck memnun ama bize ck pahali demisti dogrumu bilmiyorum.bnim durum musait olmadigi icin devlette yaptirdim.devlet olmasina ragmen ilac parasi vs ek masraflar cikiyo yinede devletlikten cikti bnimki ama yinede ck sukur 6 aylik ogluma hamileyim.bn baska hic bir tedavi gormedimve bu arada devlette tahliller rapor falan cok uzun suruyo.heyet onay verirse tup bebek yapiyyolar.yoksa bize tercih sunmuyolar.ameliyat gerekiyosa ameliyat asilamaysa asilam yada baska baska tedavi.devletinde bu ve daha baska sartlaari var.ama cogu tanidiklarim sisli memorieli tavsiye ediyo.dilerim hersey gonlunce olur.
Canım normal fıyat sgkyı karsılamıyo sanırım benım ozel sıg var ondan bana daha uyguns geldı. Cok saol allah sanada nasıp etsın tez zamanda. Doktor orda cok farketmıyo karalar ortak alınıyo. Ama benım kı ayse hn dı. Cok sevdım onuuAllahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Sgk +mı bu fiyat yoksa tamamen özel mi bu fiyat birde doktorun kim canım
sagol cnm.haklisin cogu dr lar ticaret olarak yapiyo.bnde basta ck tereddutluysum devlete gittigim icin vazla onemsemezler ZAnnediyordum ama korktugum gibi olmadi.dilerim seninde rabbim yuzunu guldurur.Canı
canım Allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin bebek haberlerini duymak güzel oluyor Allah isteyen herkese nasip etsin. Bu söylediğin prosedürlerin hepsini biliyorum bende zeynep kamile gidiyorum pko var bende 3. Denememi oldum ama hiç yumurta gelişmedi 4. Ye başlıycam inşallah irkaç sefer daha deneyecekşer böyle zaten ondan sonra olmazsa tüp bebek raporu çıkartırlar zaten rapor çıkarsa ilk denemeyi de zeynep kamilde yaptırırım diye düşünüyorum şimdilik ama yine de araştırıyorum ilki olmazsa düzgün biyerde deneme yapıyım diye hep duyuyoruz bu işi tamamen ticaret haline getiren yerler var diye birde eşim sperm falan karışır diye düşünüyor bebek olursa dna testi yaptırım falan diyip geriyor beni oyüzden araştırıyorum biraz da
Çok sevindim rabbim bize de nasip etsin insallhslm dilerim hersey gonlunce olur.bnde tup bebek hamilesiyim.bn zeytin burnu semiha sakirde denedim ilk seferde tuttu ve devlet karsiliyo ama yinede nerden baksan masraf cikiyo.ama bn etrafimdakilerden duydugum kadariyla sislu memoriel daha iyi diye biliyorum.esimin kuzeni orda yaptirdi ve ck memnun ama bize ck pahali demisti dogrumu bilmiyorum.bnim durum musait olmadigi icin devlette yaptirdim.devlet olmasina ragmen ilac parasi vs ek masraflar cikiyo yinede devletlikten cikti bnimki ama yinede ck sukur 6 aylik ogluma hamileyim.bn baska hic bir tedavi gormedimve bu arada devlette tahliller rapor falan cok uzun suruyo.heyet onay verirse tup bebek yapiyyolar.yoksa bize tercih sunmuyolar.ameliyat gerekiyosa ameliyat asilamaysa asilam yada baska baska tedavi.devletinde bu ve daha baska sartlaari var.ama cogu tanidiklarim sisli memorieli tavsiye ediyo.dilerim hersey gonlunce olur.
insallh cnm allah kimsenin kucagi cocuksuz birakmasin.yinede hayirlisini nasip etsin.Çok sevindim rabbim bize de nasip etsin insallh
insallh cnm allah kimsenin kucagi cocuksuz birakmasin.yinede hayirlisini nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?