tüp bebek yöntemiyle hamile kalanlar bir bakarmısınız.

ilk denemen o halde..... canım Allah yardımcın olsun. insallah hersey yolunda gider...

Cnm her drun yontemi farklı oluyor. Bnm drumda tuvalete sıkışık gelme dedi ki herkes transfere sıkışık gidiyor. Bende cok şaşırmıştım. Ama şükür hamileyim. Druna güven. Gönlünü ferah tut.

aaa seninkide çok ilginçmiş ama sonu cok güzel olmuş ne mutlu sana...içim cok ferahlattın... sağol canımm transferden sonra test tarihine kadar neler yaptın biraz anlatır mısın

aaa seninkide çok ilginçmiş ama sonu cok güzel olmuş ne mutlu sana...içim cok ferahlattın... sağol canımm transferden sonra test tarihine kadar neler yaptın biraz anlatır mısın
1-2 gun yattım sonra normal yaşantıma döndüm cnm,özel birşey yapmadım yani.saglıklı beslenmeye calıştım o kadar cnm:)

1-2 gun yattım sonra normal yaşantıma döndüm cnm,özel birşey yapmadım yani.saglıklı beslenmeye calıştım o kadar cnm:)
benimde ikinci günüm hic bır agrım sancım yok. yatıyorum ama arada kalkıp yuruyorum geziyorum. bakalım 10 haziran test tarihim

ne kadar güzel.. böyle güzel şeyler okumak iyi geliyor.. sizin problem neydi siden ?

Geçen sene dış gebrlik geçirdim. Tüpümün biri yoktu. Onun dışında eşimde de bende de sorun yoktu cnm.
Ne güzel başka bir sorununuz yokmuş canım bizim de spermler hareketsiz doktorumuz yinede çok ümitli şeyler söyledi. İlk denememiz umarım güzel gelişmeler olur..

Rabbim sizin imtihan inizi kolay kışın canım daha da neler neler var da işte allha havale ettim ömrümde adet düzensizliği yaşamadım ama onların yüzünden ilaçlarla adet oluyorum .ikiz bebekleri mi kaybettim hamile iken şimdide arkamdan laf ediyorlar bi çocuğa sahip çıkamadı babası gilin evin de iş yaptı diye.geldugimden beri hastaneler e gidiyo musum hele kayinpeder gelunimize diyomus ki g hastalığını bile bile benim ogluma kendini yamadi diyomus başımdan vurulmuş a döndüm .Bu lafları altında kalacak biri değilim ama sırf eşimle arada sorun olmasin üzülmesin dost düşman var dedim.ama şimdi ki aklım olsa kesinlikle evlenmezdim. Hayatımı mahvettiler.sonuc itibari ile kimse için üzülme değmez.simdi mübarek kandiller de bile aramak içimden gelmiyo .siz olsanız ne yapardınız akıl akıldan üstündür

arkadaslar meraba ben araniza yeni katildim bende sizinle ayni seyleri yasiyorum 2.5 senedir cocuk diye mahfettim kendimi bikez asilama yaptirdim negatif simdi allahin izniyle tup bebek tedavi surecine gectik yasim 27 tek tupum kapali baska hic bi sorununuz yok sukur beni tup bebek hakkinda bilgi sahibi olanlar bilgilendirebilirmi nasi bi surec kac ay surer ilk denemede tutma sansi nedir ne yenilir ne icilir:)) cok korkuyorum ya lutfen yardim edin banada

Canım şu ölümlü dünyada herkesin çok farklı imtahanları var sen gönlünü ferah tut Allah imtihan eder ihmal etmez.. büyüklük sende kalsın onlar büyümüşler ama kalpleri vicranları küçük kalmış.. içunden geçtiği gibi davran dua et

Canım ilk denemede yüzde 50 çok ciddi bi problem yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…