tüp bebek yöntemiyle hamile kalanlar bir bakarmısınız.

Bugün iğnemin 4.günü karnımda şişlik hissediyorum.. yarın dr randevum kontrolüm var ve diğer iğnelere başlanıcak kısmetse.. dünkü iğnem öncekilere nazaran çok yaktı acaba neden ??

Rabbim büyük
Bugün iğnemin 4.günü karnımda şişlik hissediyorum.. yarın dr randevum kontrolüm var ve diğer iğnelere başlanıcak kısmetse.. dünkü iğnem öncekilere nazaran çok yaktı acaba neden ??
Canım igne ignenein dozu arttıkça çok yakıyor dozu kaç ignenein

Canım ilk denemede yüzde 50 çok ciddi bi problem yoksa
walla cok ciddi bise gorulmuyo canim tabi herseyi anladilarsa tek tupum icinde tam kapali demediler kapali olabilir falan filann iste suan da cok stresteyim keske bikez dahami asilama deneseydim bilmiyorum aklim cok karisik olaaydi ilk asilamada tutardi vakit kaybetmeye gerek yok diye tup bebek istedik allahim utandirmasin bizimde yuzumuze gulsun insallah isteyen kimsenin kucagi bos kalmasin yanliz bu arada bikez dusuk yaptim dogal yolla hamile kaldim uc bucuk ayda kalbi atmadigi icin ilacla dusurttuler ogun bugundur gelmio bebisim

Aa çok iyi masallh allh kucağına almayi nasip etsin .kaç tane yumurta toplanmış ti
slm msjini simdi gordum pazartesi yogun kanamayla acile gittim hastsnede yattim bugun ciktim.zaten ck SIK kanamam oluyordu bu sefer ck geldi neyseki kanama durduruldu bebegimde ck iyi.ama erken dogum riskim var ciger gelistirici falan vurdular. bu yuzden biraz korktum bebegimi alcaklar diye.suan ikimizde iiyiyiz cok sukur allahima.

bnden 8 yumurta toplanmis 4 u iyi dediler iki tanesi dollendi bi tane koydular.sonra bnde buyumeyen ck yumurta kalmis onlarda sonradan buyuyunce yumurtalarim su topladi bebegi koyduktan 5 gun sonra karnm sismisti oysaki geri kalan buyumeyen yumurtalar buyunce oyle oluyormus.tabi bu durumuda zor gecirdim.cok sukur boyle boyle bu asamaya gelebildim.insallh saglikli bi sekilde kuvagimada alirim.

Merhaba cnm. Allah kucagına almayı nasip etsin cnm.birsey soracagım bnmde transferimin 7. Gunu senin gibi şişlik oldu. Yumurtalıklar büyümüş ve su toplamış. Su aralar 3-4 gundur rahim agrılarım oluyor. Yıumurtalıkların normale dönmesi ne kadar sure alıyor? Acaba agrılarım yumurtalıklardanmı kaynaklanıyor yoksa rahim mi büyüyor bilemedim su an 10. Hafta içindeyim.

kasigin tas var gibi agri oluyo dik duramiyordum.karnimin her yerinde batmalar oluyordu bnim 15 falan surdu normalde bu sorun hastanede yatarak geciyomus ama hamile kaldktan sonra oldugu icin bebek zarar gorur die dr yatirmadi bol su icerek idrara cok cikarak kayboldu bnden.suan onla ilgili bir sorun yok.

rbnim onla ilgili rahmimde agri olmadi.ama hafta ilerledikce kasigimda bi agirlik hissediyodum oda bebegin esinden kaynaklaniyormus ve bunun belirtisi ilk olarak lekeyle oldu yani kahve rengi lekeyle oldu sonra damla kana dondu sonra aralikli kanamalara dondu.ve 13 haftalikken detayli ultrasonda bebegin esinin rahimimi kapattigini ogrendim o zamandan bu zamanna bunla ugrasiyim.ck sukur bwbegim saglikli.herseysi normal tek korku asirikanama durduramam korkumuz var..

Allah seni ve bebegini korusun cnm, bundan sonra hic sorunsuz bir gebelik gecirirsin insallah.

Canım olur tekrar merak etme sonuçta doğal yolla hamile kalmışın tüp bebeğe geçtiğin iyi olmuş asilama denediysen zaman kaybı bundan sonrası tabi yasin da önemli tedavide

Canım olur tekrar merak etme sonuçta doğal yolla hamile kalmışın tüp bebeğe geçtiğin iyi olmuş asilama denediysen zaman kaybı bundan sonrası tabi yasin da önemli tedavide
Sonradan gördüm asilam a denemessin hiç bence direk tüp bebek mantıklı asilama çok düşük tutma ihtimali

amin cnm senin bir sorunun varmi bebekte yada send saglk acisindan bi sorun yoktur insallh
Cnm bnm ikiz gebelik, su an bende cokca kasik agrisi var sadece, tuvaletimi yaparken bile sanci oluyor, sukur bebeklerimde iyiydi, yarin dra gidecegim, insallah hersey yolunda gider,

Cnm bnm ikiz gebelik, su an bende cokca kasik agrisi var sadece, tuvaletimi yaparken bile sanci oluyor, sukur bebeklerimde iyiydi, yarin dra gidecegim, insallah hersey yolunda gider,
bnm oyle kask agrm olmadi arada kask kiramplarm oluyodu onuda magnezyumla gecti.insallh bi sorun cikmaz cnm

200ml canım şimdi 4. Sapladım göbüşüme :) yarın sabah kontrolüm var bakalm ne dicek doktor
Benim ki 300 mil di hatta göbek de ödem olmuş tu bu da bize Rabbimin imtihanı rabbim vermeyeceğiz şeyi hayal ettirmez mis ınsallh biz de emek veriyoruz ama tüp bebek tedavisine başladığında ve ya hamile kaldığında bence ne te dahi çok girme herkesin hamileliği aynı gecmiyo kafa karışıklığı na sebep oluyo ben gitmeyecem mesala

Arkadaslarım gunaydın kandıl vesılesı ıle rabbım hayırlı evlat ıcın meryem süresi dagıtıyoruz. Dıger grup arkadaslarımada soyledım katılmak istermısınız. Pazartesı kandıle kadar inşallah

BEncede canım inşallah kısmetse..

Sonradan gördüm asilam a denemessin hiç bence direk tüp bebek mantıklı asilama çok düşük tutma ihtimali
tup bebekte cok zorlu bi surec hemde cok umutlu tutma sansi asilamaya oranla daha yuksek o yuzden tutmayinca yikilirim gibime gelio asilamanin sonucu negatif olunca cok kotu olmustum daha yeni toparlandim hemen tup bebege gectik allahim isteyen herkesin yardimcisi olsun lutfen kizlar birbirimize destek olalim bizi en ii biz anlariz herseyimizi paylasalim burda birbirimizi yanliz birakmayalim bu arada yasim 27 canim yas gecti yani onunda korkusu var bide ilkdenemede iki embrio dusunuyorum siz ne dersiniz

Cnm tup bebek sanıldıgı kadar zor bir surec degil,hatta bana umdugumdan daha kolay gelmişti.benim drum aşılamanın sansı cok düşük oldugu için direkt tup bebek yapalım dedi,ve ilk denememizde tuttu. Yasım da 35 . Bu işlerin yaşla direkt ilgsi yok. Yumurtalık yaşı , kalitesi ve rezervi önemli, esinde de bir problem yoksa olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…