Amin canım sen kaç aylık hamilesiniyi ozaman cnm dilerimm cocuk isinde hallolur.
25 haftalik oldu cnm.Amin canım sen kaç aylık hamilesin
Aa çok iyi masallh allh kucağına almayi nasip etsin .kaç tane yumurta toplanmış ti25 haftalik oldu cnm.
Aa çok iyi masallh allh kucağına almayi nasip etsin .kaç tane yumurta toplanmış ti25 haftalik oldu cnm.
Cnm biraz düşük ama . 5 in uzeri pozitif. 2 gunde bir kanda baktır. Artış 2 katı ise sorun yoktur.hayırlısı olsun.slm kizlar embriyo transferinden 10 gün sonra hcg degerim 6.9 cikti gebelik varmis sizce bu deger düsükmü yoksa olmasi gerektigi gibimi?
Cnm biraz düşük ama . 5 in uzeri pozitif. 2 gunde bir kanda baktır. Artış 2 katı ise sorun yoktur.hayırlısı olsun.
Kaçıncı gun embriyosu cnm. Genellikle 50 üstü gibi olması lazım ama, senin gibi olup degeri çok yukselen arkadaslar var. Zaten 3. Gun embriyosu ise daha geç tutunma oluyor cnm.tesekkr cwp icin acaba kac olmasi gerekiyr 10.günde deger?
Kaçıncı gun embriyosu cnm. Genellikle 50 üstü gibi olması lazım ama, senin gibi olup degeri çok yukselen arkadaslar var. Zaten 3. Gun embriyosu ise daha geç tutunma oluyor cnm.
Cnm 2. Gunse hiç merak etme yukselir ,, 3. Gun bile dğil:) yukselecek degerin,embriyom 2.gündü 8hücreliydi.doktorumla konustum simdi ewt gebelik olusmus ama devam edip etmedigimizden yükselirse emin olablirz dedi idrar testi yaptm simdi cikmadi
Cnm 2. Gunse hiç merak etme yukselir ,, 3. Gun bile dğil:) yukselecek degerin,
Canım ya se. Neler yasamıssın bole. Allah yardımcın olsun. Bol bol dua et duanı hıc burakma bu cektımlerın ınsalllah bıtecek. Allah cok buyuk rabbım sana tez zamanda evlat nasıp eder ınsallhCanım eşim önceden anlayissiz dı ben 1 .5 sene ailesi ile yaşadım o dönemde bana etmediğini bırakmadı balkona bile çıkarmadi kasabada kiler görürse laf eder diye.esim nezaman ararsan gece gündüz sesini duyup tlf hemen kafasını kapıya yapistiriyordu birkaç kez yakaladım .soyledimde kendi başına konuşuyo ağız a alınmayacak küfürler ediyodum. Ben de aileme anlamadım eşim de yanımda yok o başka bir ilde çalışıyo du beni götürme durumu yoktu.sitrese girdim 9 ay adet olmadim.omrumde adet düzensizliği diye birşey yaşamadım ben.sonra ilaçlarla adet olmaya başladım derken tüp bebeğe kadar geldik.esim önceleri hastaneye gidicem yanına geliyorum dediğim zaman bana diyodu ki hastalığı bahane etme gelmek istiyosan gel canım sıkıldı geliyorum de diyodu ailesi yalandan gezmeye gidiyo diyomus o da inanıyo.esime dedimki bu defa seninle gideyim sen de gel doktora oda anısına eşini çağırmış sende gel diye .ben muayene olurken yenge sini de içeri göndermiş doktor ne diyo diye yani bana inanmıyo yalan söylediğim zannediyo doktor da eltime dedi ki bunun bu kadar sitres yapacak neyi var dedi ondan sonra anladilar. Görumce lerde dahil kardeşimizin şansı uymadi demeye başladılar bana hissettiriyolar bu arada sürekli bize gelip kalıyorlar çünkü çocuk olmadığı için aile olamıyosun onların gözünde istedikleri gibi eşimi yönlendiriyor lar.benmle muhatap olmuyo lar şimdide bebekleri kaybettik 2 defa kürtaj oldum kaynanamla kaynatam başladı yine oğlumun paraları hep bunun hastalığına gidiyo birsürü laf kürtajdan geldim suratlari beş karış eşim de doğruyu yıllar sonra gördü hepsi ile kavga ediyo neredeyse bana laf soylettirmiyo ama sürekli annemi ara babamı ara diyo ve ben arayamiyorum içimden gelmiyo başka yaşadığım şeylerde var benim Hikayem böyle .kusura bakma uzun oldu ama inan ki ilk defa birine derdimi yazdım bunların hiçbirini ne ailem ne en yakın arkadaşlarım bilmiyo rahatladım bıraz ☺
Insallh canım rabbim yardımcımız olsun cahil insanla ugrasmak çok zorCanım ya se. Neler yasamıssın bole. Allah yardımcın olsun. Bol bol dua et duanı hıc burakma bu cektımlerın ınsalllah bıtecek. Allah cok buyuk rabbım sana tez zamanda evlat nasıp eder ınsallh
Aynen oyle allah sınarmış ya kullarını senın sınavında bunlar olmuş ama cok şükür sabrını göstermışşşın neguzel hepımız yapamazdık. Insallah rabbım ödülünü en kusa zmanda verırInsallh canım rabbim yardımcımız olsun cahil insanla ugrasmak çok zor
Nedir canım merak ettim yardımcı olmaya çalışabilirim bildiğim birşiyseselam kızlar sizlere bir sey danışmak istiyorum yardımcı olursanız cok sevinirim.cok ihtiyacım var
sağol canım ilgilendiğin için. transferimin 2.günündeyim ama trasfer esnasında hoca ultrasonla bakmadan embriyoları koydu. aklıma takıldı bu. profosr yanı. hani karından ultrasonla koymuşlardı ilkinde. cok merak ediyorum kimseye soramıyorum hatta psikologla mı konussam diye düsünüyorumNedir canım merak ettim yardımcı olmaya çalışabilirim bildiğim birşiyse
Canım bence içini ferah tut araştırıp gittiysen doktorunu güven ona.. illaki aklıma takıldı diyorsan bi ara olmazsa için rahat olsun.. ben iğnelerdeyim daha toplama ve transferim olmadı henüz.. Rabbim yardımcımız olsunsağol canım ilgilendiğin için. transferimin 2.günündeyim ama trasfer esnasında hoca ultrasonla bakmadan embriyoları koydu. aklıma takıldı bu. profosr yanı. hani karından ultrasonla koymuşlardı ilkinde. cok merak ediyorum kimseye soramıyorum hatta psikologla mı konussam diye düsünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?