tüp bebek yöntemiyle hamile kalanlar bir bakarmısınız.

slm kizlar embriyo transferinden 10 gün sonra hcg degerim 6.9 cikti gebelik varmis sizce bu deger düsükmü yoksa olmasi gerektigi gibimi?

slm kizlar embriyo transferinden 10 gün sonra hcg degerim 6.9 cikti gebelik varmis sizce bu deger düsükmü yoksa olmasi gerektigi gibimi?
Cnm biraz düşük ama . 5 in uzeri pozitif. 2 gunde bir kanda baktır. Artış 2 katı ise sorun yoktur.hayırlısı olsun.

Kaçıncı gun embriyosu cnm. Genellikle 50 üstü gibi olması lazım ama, senin gibi olup degeri çok yukselen arkadaslar var. Zaten 3. Gun embriyosu ise daha geç tutunma oluyor cnm.

embriyom 2.gündü 8hücreliydi.doktorumla konustum simdi ewt gebelik olusmus ama devam edip etmedigimizden yükselirse emin olablirz dedi idrar testi yaptm simdi cikmadi

Canım ya se. Neler yasamıssın bole. Allah yardımcın olsun. Bol bol dua et duanı hıc burakma bu cektımlerın ınsalllah bıtecek. Allah cok buyuk rabbım sana tez zamanda evlat nasıp eder ınsallh

Merhaba kızlar.. Rabbim herkesin gönlüne göre versin ve yardımcımız olsun.. bende dün başladım iğnelerime eşimin spermleri hareketsiz olduğu için doktorum direkt olarak tüp bebek önerdi bize.. cumartesi kontrolüm var ilk tüp bebek deneyimimiz ve medicanada seçil hanım doktorum çok açıklayıcı ve güzel bi anlatımı var Rabbim hayırlısıyla nasip etsin bebeciklerimizi inşallah.. spermi hareketsiz olup ilkinde başarılı olan kimler var kızlar umudum çok yüksek hayırlısıyla inşallah..

Canım ya se. Neler yasamıssın bole. Allah yardımcın olsun. Bol bol dua et duanı hıc burakma bu cektımlerın ınsalllah bıtecek. Allah cok buyuk rabbım sana tez zamanda evlat nasıp eder ınsallh
Insallh canım rabbim yardımcımız olsun cahil insanla ugrasmak çok zor

selam kızlar sizlere bir sey danışmak istiyorum yardımcı olursanız cok sevinirim. cok ihtiyacım var

Nedir canım merak ettim yardımcı olmaya çalışabilirim bildiğim birşiyse
sağol canım ilgilendiğin için. transferimin 2.günündeyim ama trasfer esnasında hoca ultrasonla bakmadan embriyoları koydu. aklıma takıldı bu. profosr yanı. hani karından ultrasonla koymuşlardı ilkinde. cok merak ediyorum kimseye soramıyorum hatta psikologla mı konussam diye düsünüyorum

Canım bence içini ferah tut araştırıp gittiysen doktorunu güven ona.. illaki aklıma takıldı diyorsan bi ara olmazsa için rahat olsun.. ben iğnelerdeyim daha toplama ve transferim olmadı henüz.. Rabbim yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…