Biz yeni basladikk surecimiz cok yeni hormon tahlili verdim prolaktin yuksek cikti ve doktorum doxtinex verdi bayramdan sonra basliycaz dedi dr kafam karisik korkuyorymmerak içindeyim. test gününüzden önce hamilelik belirtileri yaşadınız mı. yaşadıysanız nelerdi bu belirtiler. bilgilendirirseniz çok sevinirim..
Bu surecte aynini yasayanlar yazsin lutfennnBiz yeni basladikk surecimiz cok yeni hormon tahlili verdim prolaktin yuksek cikti ve doktorum doxtinex verdi bayramdan sonra basliycaz dedi dr kafam karisik korkuyorym
Biz yeni basladikk surecimiz cok yeni hormon tahlili verdim prolaktin yuksek cikti ve doktorum doxtinex verdi bayramdan sonra basliycaz dedi dr kafam karisik korkuyorym
Korkacak bisey yok tatlim Allahin izni ile uzun bir Aşama bu sadece sabir neler takiliyo aklina ???Bende yeniii basladim tedaviye kafam cok karisik bir sürü ilac adetin 2.gunu hormon testi yaptirdim ve prolaktin cok yuksek cikti dusurmek icin ilac kullaniyorum bayramdan sonrada basliyoruzz yardimci olun nasil olavak korkuyorum
Allah razi olsun doxtinexi kullaniyorumm haftada 1 aliyorum aklimdaki sorular ?? Cok aci cekcek miyim ne oldugunu anlamadan kendimizi bian tupbebegin icinde bullduk rabbim hayirlisini versinKorkacak bisey yok tatlim Allahin izni ile uzun bir Aşama bu sadece sabir neler takiliyo aklina ???
Benim dr da aynini yapti evet adet gecikmesi hep yasiyorum meger buna bagliymis oyle ddi doktorum senin surec nasil gidiyor ??canım aynı sorun bendede vardı prolaktın degerım yuksek cıktı bende ıkı hafta boyunda haftada ıkı kere olmak uzere dostınex kullandım tüp bebek için doktoruma başvurdugumda hiç bakmadı bile prolaktıne stresden ve gecıkmeden yukselmış olabılır dedi ve o ilaç sonrası normal değere düştü .sen adet geçikmesi yaşadın mı ?
Evet her turlu belirti yasadim 12 gun gectigi oluyordu fakat sonuc hep negatif megerse hep prolaktinin sucuymusBiz yeni basladikk surecimiz cok yeni hormon tahlili verdim prolaktin yuksek cikti ve doktorum doxtinex verdi bayramdan sonra basliycaz dedi dr kafam karisik korkuyorym
Benim dr da aynini yapti evet adet gecikmesi hep yasiyorum meger buna bagliymis oyle ddi doktorum senin surec nasil gidiyor ??
Ayy masallah cnm ne guzel ins benimde ole olur cok sevindimEvet o hormondan dolayı gecıkme yasıyordun benım durumumda aynen öyleydı 10 gun gectıgı olurdu ama o ilacı kullandıkdan sonra tam tarıhımde regl oldum.ilacı bıttı rgl oldum ve tedavime başladım ve sonuc pozitif ..
inşallah sende aynı sonucları alırsın canımAyy masallah cnm ne guzel ins benimde ole olur cok sevindim
Kizlarrrr bugun igneye basladikkkMerabalar bende tüpbebek yöntemiyle hamile kaldim . Elhamdüllilah belirtiler adet olacakmiş gibi oldum kasık agrım oldu,bacaklarimda sızlama oldu,sık idrara cikma ,bende bunlari yasadim zor bir sürec gecirdim. Güzel beslenmek çok önemli protegin agırlıklı beslendim günde 2.3 lt su içtim.Şimdi 6 haftalık hamileyim isteyen herkese nasip olur insallah saglikla kucagımıza almak.
Merhabalar igneye basladikk bugun 5.gun e2 1192 cikti yumurtalarim kocaman olmus hizli tepki gostermsim aynini yasayan var mi peki bundan sonra ne olacak kafam karisik dr ii dedi amaMerabalar bende tüpbebek yöntemiyle hamile kaldim . Elhamdüllilah belirtiler adet olacakmiş gibi oldum kasık agrım oldu,bacaklarimda sızlama oldu,sık idrara cikma ,bende bunlari yasadim zor bir sürec gecirdim. Güzel beslenmek çok önemli protegin agırlıklı beslendim günde 2.3 lt su içtim.Şimdi 6 haftalık hamileyim isteyen herkese nasip olur insallah saglikla kucagımıza almak.
Cetrotide yi kullaniyorum gonalla birlikte sonuc yuksek ama problem degil dedi pazartesiyede opu dediBna drum yumurtalar erken catlamasin diye 12 mm olduktan sonra kullanmam için exstra igne vermisti ismi CETROTİDE vermişti.o druna sor bence sonuç güzel olur inşallah.
Cetrotide yi kullaniyorum gonalla birlikte sonuc yuksek ama problem degil dedi pazartesiyede opu dedi[/QUO. Bende 18mm olunca catlama ignesi oldum. Yumurta takibi cok uzun surmedi yumurtalarim toplandi ohss olmamam icin cok zor biseymis insallah siz de olmasiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?