Insallah cnmm ya en buyuk yumurtam 19 mm sol tarafta bide hepsii sola toplanmis
Canim bugun opu oldum sabah 10 da agrim var biraz 13 yumurta toplanmisNormal Canim
Benimde sag tarafda cok toplandi
Demekki senin sol yumurtaligin daha aktiv
Hic canini sikma Sen olucak allahim izniyle..
Hic korkma hersey olacagina varir allaha baglan sukret bugun opu oldum guzeldiBen korkuyorum bnde tup bebek baslayacak bu ay ya nrgatifi gorursem diye pkluyum esimde bir problem yok ya cok stresliyim
Novaart tayim ankara elbette bildiririm ya sizEvet herseyin hayrlisi olsun hangi merkezde goruyorsunuz sonucunuzu bildirirseniz cok sevinirim
Bnce Novaart derim ilgi yuksek duzeyde hem dr tercihide cok onemli fiyatta uygun veee guzel haber 7 yumurtam dollenmis drm aradi 9 yumdan 7 si yarinda transfer gunum belli olcak cumartesi gibi gorunuyo ddi pco yuda kafana takma herkes cok abartiyo ne pxolular ikiz bebek sahip oluyo hemde kafana takipta moralini bozma sakin ve kimsenin ne dediginede kulak asma hep bos insanlar :)Ben bu ay basliyacagim kismetse 23 yasindayim pcoluyum ama nerde yaptiracgma karar veremedim
Hayırlı olsun inşallah canim. Bol bol dua et ben bebeklerimin benimle olduguna inandim hep aksini dusunmedim hatta esimle ayakkabi bile almistik tutmazsa ihtimalini attim kafamdan onu ozaman dusunurum suan bebeklerim benimle dedim ve kafami dagittim fazlada yogunlasmadim moralime iyi gelecek seyler izledik simarttik esimle kendimizi is yapmadim pek hamile gibi hareket ettim ana yatagada saplamadim kendimi hasta gibi ki foktrmda kan dolasimin icin gezin devamli yatma dedi. Hic sunu yaparsam düser falan diye dusunme iyi düşün iyi olsun hemen doktorum bebeklerin orda suan hamilesin oyle hareket et yeterli diger aktivitelerine kendini yormadan don dedi ben kafama gore yattim gezindim dışarda yemek yemege falan bile gitti hatta sonucu öğrendiğimizde pizzacidaydik. Bol su kuru incir kayisi ananas kabak çekirdeği yedim. Bide brokoli yedim suyu olcerek 2 lt mutlaks iciyordum. Benim tavsiyrlerim bunlar ana en onemlisi moral moral moral unutma iyi haberlerini bekliyorum canimSlm kızlar Nasılsıniz ben de tüp bebege başladım cumartesi transferim olacak çok heyecanliyim. Ne yapmalıyım bu süreçte deneyimlerinizi paylaşır misiniz
Çok teşekkür ederim canım çok güzel tavsiyeler şimdi benim cumartesi olacak ya acaba o hafta ici çalışmalı miyim öğretmenim ben. Bi de senin de ilk denemen miydi kaç yumurtan dollendi benm 11 tane topladılar 7 tanesi dollenmişHayırlı olsun inşallah canim. Bol bol dua et ben bebeklerimin benimle olduguna inandim hep aksini dusunmedim hatta esimle ayakkabi bile almistik tutmazsa ihtimalini attim kafamdan onu ozaman dusunurum suan bebeklerim benimle dedim ve kafami dagittim fazlada yogunlasmadim moralime iyi gelecek seyler izledik simarttik esimle kendimizi is yapmadim pek hamile gibi hareket ettim ana yatagada saplamadim kendimi hasta gibi ki foktrmda kan dolasimin icin gezin devamli yatma dedi. Hic sunu yaparsam düser falan diye dusunme iyi düşün iyi olsun hemen doktorum bebeklerin orda suan hamilesin oyle hareket et yeterli diger aktivitelerine kendini yormadan don dedi ben kafama gore yattim gezindim dışarda yemek yemege falan bile gitti hatta sonucu öğrendiğimizde pizzacidaydik. Bol su kuru incir kayisi ananas kabak çekirdeği yedim. Bide brokoli yedim suyu olcerek 2 lt mutlaks iciyordum. Benim tavsiyrlerim bunlar ana en onemlisi moral moral moral unutma iyi haberlerini bekliyorum canim
Transferden önce dinlenmene gerek yok canım. Benim ilk denememdi çok şükür tuttu. Cok yumurta benimde 10 -11 taneydi toplanan galiba döllenen 4 taneydi sanırım çok aklimda kalmamis ama transfer gununden bigun once 3 taneydi gittigimiz gun 2 tane kaldigini dondurursak cözulme isleminde o embriyoyy kaybetme ihtimallimiz yuksek bitane transfer etsek tutna ihtimali az ama iki transfer edersek şansımız artar dedi embriyolog ikiz cok istiyorduk zaten ama ikiz gebeliginde zorluklarini anlattilar bizde hayirlisi dedik kalan iki embriyoyuda transfer edin olmazsa basa aliriz bütün islemleri dedik ve cok şükür gün sayiyoruz erken dogum tehlikem var tabi ama bugünlerimiz bile mucize darisi basina canimÇok teşekkür ederim canım çok güzel tavsiyeler şimdi benim cumartesi olacak ya acaba o hafta ici çalışmalı miyim öğretmenim ben. Bi de senin de ilk denemen miydi kaç yumurtan dollendi benm 11 tane topladılar 7 tanesi dollenmiş
Allah hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin ben de ikiz olsun isterim tabi ama tek bebege de razıyım inşallah darısı benim başıma. Cinsiyetleri ne canım bebislerinTransferden önce dinlenmene gerek yok canım. Benim ilk denememdi çok şükür tuttu. Cok yumurta benimde 10 -11 taneydi toplanan galiba döllenen 4 taneydi sanırım çok aklimda kalmamis ama transfer gununden bigun once 3 taneydi gittigimiz gun 2 tane kaldigini dondurursak cözulme isleminde o embriyoyy kaybetme ihtimallimiz yuksek bitane transfer etsek tutna ihtimali az ama iki transfer edersek şansımız artar dedi embriyolog ikiz cok istiyorduk zaten ama ikiz gebeliginde zorluklarini anlattilar bizde hayirlisi dedik kalan iki embriyoyuda transfer edin olmazsa basa aliriz bütün islemleri dedik ve cok şükür gün sayiyoruz erken dogum tehlikem var tabi ama bugünlerimiz bile mucize darisi basina canim
Allah hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin ben de ikiz olsun isterim tabi ama tek bebege de razıyım inşallah darısı benim başıma. Cinsiyetleri ne canım bebislerin[/QUOTE
Hayırlısı canım kızlarım olucak inşallah cumartesi dua edicem senin için kaç tane transfer edilecek belli mi
Ah kıyamam ya çok üzüldüm canım ne biçim insanlar bunlar ya karşısındaki insanı düşünmeyen duygusuz insanlar malesef parayı vericeksinki ağzının içine baksınlar ben jimerde suat hazerde yaptırdım çok iyi bi ekibi var kendide öyle onunla görüş nasıl yönlendiricek bakalım çok güvenilir biri gerçektenmrb kızlar bızde temmuz ayında tüp bebek tedavisi gördük uludağa üniversitesinde maalesef eşim azospermi olduğu için sperm bulamadılar ve gerçekten o kadar pişmanım ki oraya gittiğimiz için resmen insanın hayatıyla oyun oynuyolar oturtmuşlar oraya iki tane öğrenci dr ve insanları deneme tahtası gibi deniyolar bana bir sürü hormon iğnesi yükledikten sonra akıllarına geldi ki eşimi belkide bilerek yaptılar ürolojiye sevk etmediler sorduğum halde sonrada yumurta toplanmadan bir gün öncesinde dr bana tel söylediği şeylere bir bakın şimdi eşinde sperm bulunamazsa boşu boşuna narkoz yiyeceksin rezallet sakın oraya kimse gitmesin dahası da var neyse yumurta toplayıp dondurmaya karara verdiler ve dondurdukları yumurtaların adedini bana telefonda 2 tane dediler dosyada 7 tane yazıyor bunu ben kendim gördüm ve sorduğumda dr bana saçma sapan cevaplar verdi embriyolog biliyor diyorlar arıycak sizi sabah burda dediler 1 ay bekledim cvp yok aradım sormak için neymiş embriyolog bilmiyomuş hocayı bekliyolarmış ben hocayı hiç görmedim bana yapılan hiç bir işlemde hoca yoktu neyin cevabını vercek hoca bana ve sekreterleri bana diyorki işlemler 1 yıl sürüyor zaten bir yıl sırada bekledim şimdi kaçtane dondurulmuş yumurtam olduğunu öğrenmek içimn de 1 yıl bekliyecekmişim allah belasını versin hepsinin yeter artık ya bunlar işi ticarete dökmüş insanların ümitleri hayalleri umrunda değil gerçekten mahkemeye vericem şimdi aci bademele görüştük keşke ameliyet olmasaydınız dediler eşime rezervler tükeniyormuş allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah bu yolda mücadele eden herkesin karşısına dürüst dr çıkarsın...
Canım ya Allah yardimcin olsun ama yaptıkları gerçekten rezillik bi sene beklemek nedir ya hemen ertesi gün arayip haber veriyorlar. İşte bu yüzden devlete guvenmiyorum çalışanları ayrı ilgisiz doktorları ayrı. En güzeli özel ama onu da iyi araştırmak lazim bizi önceki doktorum yönlendirdi. Amerikan hastanesine gidiyorum gayet iyi bir ekip çok titiz çalışıyorlar sonuç ne olur bilmiyorum ama onlar islerini iyi yapıyorlar. İnşallah yeni doktorun iyidir ve sen de en kisa zamanda yavrularını kucağına alirsinmrb kızlar bızde temmuz ayında tüp bebek tedavisi gördük uludağa üniversitesinde maalesef eşim azospermi olduğu için sperm bulamadılar ve gerçekten o kadar pişmanım ki oraya gittiğimiz için resmen insanın hayatıyla oyun oynuyolar oturtmuşlar oraya iki tane öğrenci dr ve insanları deneme tahtası gibi deniyolar bana bir sürü hormon iğnesi yükledikten sonra akıllarına geldi ki eşimi belkide bilerek yaptılar ürolojiye sevk etmediler sorduğum halde sonrada yumurta toplanmadan bir gün öncesinde dr bana tel söylediği şeylere bir bakın şimdi eşinde sperm bulunamazsa boşu boşuna narkoz yiyeceksin rezallet sakın oraya kimse gitmesin dahası da var neyse yumurta toplayıp dondurmaya karara verdiler ve dondurdukları yumurtaların adedini bana telefonda 2 tane dediler dosyada 7 tane yazıyor bunu ben kendim gördüm ve sorduğumda dr bana saçma sapan cevaplar verdi embriyolog biliyor diyorlar arıycak sizi sabah burda dediler 1 ay bekledim cvp yok aradım sormak için neymiş embriyolog bilmiyomuş hocayı bekliyolarmış ben hocayı hiç görmedim bana yapılan hiç bir işlemde hoca yoktu neyin cevabını vercek hoca bana ve sekreterleri bana diyorki işlemler 1 yıl sürüyor zaten bir yıl sırada bekledim şimdi kaçtane dondurulmuş yumurtam olduğunu öğrenmek içimn de 1 yıl bekliyecekmişim allah belasını versin hepsinin yeter artık ya bunlar işi ticarete dökmüş insanların ümitleri hayalleri umrunda değil gerçekten mahkemeye vericem şimdi aci bademele görüştük keşke ameliyet olmasaydınız dediler eşime rezervler tükeniyormuş allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah bu yolda mücadele eden herkesin karşısına dürüst dr çıkarsın...
inşallah şu an beklemedeyiz bakalım oradan ne sonuç alırızCanım ya Allah yardimcin olsun ama yaptıkları gerçekten rezillik bi sene beklemek nedir ya hemen ertesi gün arayip haber veriyorlar. İşte bu yüzden devlete guvenmiyorum çalışanları ayrı ilgisiz doktorları ayrı. En güzeli özel ama onu da iyi araştırmak lazim bizi önceki doktorum yönlendirdi. Amerikan hastanesine gidiyorum gayet iyi bir ekip çok titiz çalışıyorlar sonuç ne olur bilmiyorum ama onlar islerini iyi yapıyorlar. İnşallah yeni doktorun iyidir ve sen de en kisa zamanda yavrularını kucağına alirsin
merhaba canım transferin oldumu sonucu nezaman alıcaksınCanım ya Allah yardimcin olsun ama yaptıkları gerçekten rezillik bi sene beklemek nedir ya hemen ertesi gün arayip haber veriyorlar. İşte bu yüzden devlete guvenmiyorum çalışanları ayrı ilgisiz doktorları ayrı. En güzeli özel ama onu da iyi araştırmak lazim bizi önceki doktorum yönlendirdi. Amerikan hastanesine gidiyorum gayet iyi bir ekip çok titiz çalışıyorlar sonuç ne olur bilmiyorum ama onlar islerini iyi yapıyorlar. İnşallah yeni doktorun iyidir ve sen de en kisa zamanda yavrularını kucağına alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?