Birde ben 6-7 yerden fiyat aldım en uynun bahçeci anadolu yakası ve bu aret beyin olduğu yer. Florance nıgtingale hastanesini de öneren oldu bana ama orda 8000 + 1500-2000 falan ilaçlar tutar dediler sgk anlaşması da olmadığı için orayı düşünmedim. Birde ayrıca birçok tüp bebek merkezinde ilk görüşme ücretsiz oluyor tedaviye başlamaya karar verince 150-250 tl arası doktor muayene ücreti alıyorlar. Aret beyin olduğu hastanede muayene ücretini direk ilk görüşmede alıyorlarmış sonrasında muayene ücreti almıyorlarmış.Cnm bende duydum Aret beyi iyi diyolar o da var arastirdiklarim arasinda haber et olur mu cnm fiyat ne ogrenince onuda yazarsan sevinirim ...Bende 2 kez klomen kullandim 1 de yumurtam buyudu birinde büyumedi igne gonal f kullandim birinde 2 birinde 3 yum. buyidu catlatma ignesi oldum ama olumauz sonuc aldim asilama yapalim dedi dr ama %2 %3 bi ihtimal icin artik o kadar hormon ilaci almak iatemiyorum cok kg aldiriyor ve bunyem i alt ust ediyor cnm yaa... Bu arada cnm fiyati da sorsan toplam kaca mal oliyor sevinirim bi de basari oranlari yuzde kacmis onuda sor... Simdiden cook tesekkur ederim ....
Ama bsna dr onerdi rapor cikaririz dedi insallah aret bey hersey dahil 5 bin mi istiyolar ama 8 bini buluyomus ilaclar hersey icinde biz banka calisani oldugumuz icin ilaclarin hep %10 odedik yine oyle olur buyuk ihtimsl ama yinede yol du muaneydi 8 bulur kesin de hayirlisi artik simdi bi de Ankara Anatolya da hakan beyi de arastiriyorum kararsizim ama Hakan bey daha iyi gibime geliyo bakslim daha arastiriyirum yaptirmisken ilki denemede olsun iyi bi yerde tecrubeli bi yerde olsun istiyorum bakalim hayirlisi...Bana rapor çıkacak zeynep kamile gittim aşılama sürecinde. Bu ay içinde halledebilirsem rapor işini mart nisan gibi tedaviye başlamayı düşünüyorum. Fiyata gelince sgk anlaşmaları var rapor çıkarsa fark ücreti 2500 civarı +kullanılacak ilaçlar için fark ücreti nekadarsa o ödenecek rakam birde muayene ücreti var ilk görüşmede ödeniyormuş sadece. Aret beyin 400 yada 250 olması lazım bir kağıda yazmıştım ama kağıt yanımda yok şuan fiyat alalı 2-3 ay oldu iş yoğunluğumdan vakit bulamadığım için gidemedim bi türlü. Rapor çıkmazsa da 5000 civarıydı sen aşılama denemeyeceksen tüp bebek raporu çıkartmazlar zaten direk özel yaptırısın.
Bence hiç yorulma stres yapma direkt git maltepeye. Sgk anlaşmalı bir hastane rapor da çıkartıyor. İlaçlarla beraber toplamda en fazla 4000 tl oluyor. Özgür bey var orda ben de tüp bebek sürecimde tanıştım. Hem çok bilgili bir hekim hem de Mükemmel bir insan halen de gebeliğimi takip ediyor. Randevu al görüş bence. En azından fikir sahibi olursun. Tekrar aşılama hem bedenen hem ruhen yoracak çünkü seni..Halen asilama diyolar bende bilmiyorum 2 yillik evliyim ama cnm bi de onca ilaca ragmen en fazla 3 yumurtam buyudu tup bebwk tutma sansi var mi ki ve 2 yillik evli olunca bi de asilama denemeyince direk tup bebek dr yonlendirmiyo ben o kadar hormon ilaci tekrar almak istemiyorm yaaa hele bi de %2 %3 bi ihtimal icin napcam bilmiyorum ...
Kese icin bekliyosun tuttu demkki tup bebegin Allahim bebegini sag salim kucagina almak nasip etsin canim bu arada iki emriyonda tututumu?İzmir irenbe de 16 ocak 2016 da transferim yapıldı. kese için bekliyorum . Diğer arkadaşlara yardımcı olmak için yazıyorum. toplam da her şey dahil hastaneye 4.500 tl verdim. ilaçlara da ortalama 1.200 tl.
ilk denemem de 2 embriyo transferi yapıldı. yaş 28
Kese icin bekliyosun tuttu demkki tup bebegin Allahim bebegini sag salim kucagina almak nasip etsin canim bu arada iki emriyonda tututumu?
A.s :) öyle anlatıldığı kadar korkulacak bişey yok. Tek acı veren göbekten iğneler. onlarda zaten normal iğnelere göre çok küçük ve ince. alışıyorsun hemen. yumurta toplama işleminde anestezi yaptılar bana. sonrasında hiçbir acı ağrı yok. transferde normal muayene gibi oluyor. onda da hiç acı hissetmiyorsun. uzun bi süreç insanı yoruyor. ama herşeye katlanıyorsunS.a kizlar tup bebek de cook aciyo diyolar bu konuda bilgilendirir misiniz cook korkuttular yaptiran varsa bilgilendiren olursa cook sevinirim bende rn kisa zsmanda yaptirmayi dusunuyor insallah da arastiriyorum ...
Cook saol cnm o ignelerden oldum gonal f kullandim catlatma ignesi olmak icin ama embriyi koyarken cook aciyo diyolar anestezi yapmiyor diyorlar cook korkuttilar beni yaa ama ne olursa olaun ben anne olmak iatiyorum az da olsa yumurtam var mi var o yuzde umudumu kaybetmicen acirsa da yavrum icin anne olmak icin deger emwk ve sabirla beklemek lazim hayirlisi insallah dualarimizi eksik etmeyelim birbirimizden Rabbim buyukA.s :) öyle anlatıldığı kadar korkulacak bişey yok. Tek acı veren göbekten iğneler. onlarda zaten normal iğnelere göre çok küçük ve ince. alışıyorsun hemen. yumurta toplama işleminde anestezi yaptılar bana. sonrasında hiçbir acı ağrı yok. transferde normal muayene gibi oluyor. onda da hiç acı hissetmiyorsun. uzun bi süreç insanı yoruyor. ama herşeye katlanıyorsun
Çookkk guzel insallah ikizdir Allahim 1 istersen 2 verir insallah..Hangi sehirdesin nerde yaptirdin transferini canim?9.gün hcg 72 , 12.gün 268, 14.gün 768 çıktı. Ben iki embriyonun da tuttuğunu düşünüyorum değerlere göre. ama 1 veya 2 olduğunu haftaya ultrasonda görücez. embriyolar 1.kaliteydi. ve 3.gün embriyosu
Canim bu mesajda yazmissin nerde yapdigini rapor cikarttinmi raporlu fiyatmi bu canim ve doktorun kim?? Bende izmirdeyim tup bebege basvurucaz arastiriyorum suan..İzmir irenbe de 16 ocak 2016 da transferim yapıldı. kese için bekliyorum . Diğer arkadaşlara yardımcı olmak için yazıyorum. toplam da her şey dahil hastaneye 4.500 tl verdim. ilaçlara da ortalama 1.200 tl.
ilk denemem de 2 embriyo transferi yapıldı. yaş 28
9.gün hcg 72 , 12.gün 268, 14.gün 768 çıktı. Ben iki embriyonun da tuttuğunu düşünüyorum değerlere göre. ama 1 veya 2 olduğunu haftaya ultrasonda görücez. embriyolar 1.kaliteydi. ve 3.gün embriyosu[/QUOT Tebrikler allah sonuna erdirsin ins sonucunu bekliyoruz ins
Çookkk guzel insallah ikizdir Allahim 1 istersen 2 verir insallah..Hangi sehirdesin nerde yaptirdin transferini canim?
Dondurma yaptirttinmi canım??rapor çıkartmadım. İrenbe de yaptırdım. Doktorum Prof.dr. Ümit Hanım yaptı. cebimizden çıkan toplam 4500+1200(ilaç) bu ücretten başka ne muayene parası ne başka birşey için ödeme yapmadım.
dondurma için de ilk sene 500 tl sonrki her sene için 100 dolar
Ben devlette yaptiricaktim ama tek emriyo transferi yapiyorlar ben 2 emriyo transferi istiyorum bakalim insallah hayirlisi olur...Dondurma yaptirttinmi canım??
Izmirdeysen irenbe de ümit hanima gidebilirsin hem başarılı hem de en az 2 embryo transferi yapiyo. Ben şimdilik 1 sene dondurtuyorum birkaç sene sonra tekrar düşünebilirimBen devlette yaptiricaktim ama tek emriyo transferi yapiyorlar ben 2 emriyo transferi istiyorum bakalim insallah hayirlisi olur...
Belkide karnindaki ikizIzmirdeysen irenbe de ümit hanima gidebilirsin hem başarılı hem de en az 2 embryo transferi yapiyo. Ben şimdilik 1 sene dondurtuyorum birkaç sene sonra tekrar düşünebilirim
Pardon birkac sene yazmissin bende birsene anladim şaşırdım hayirlisi ins.Izmirdeysen irenbe de ümit hanima gidebilirsin hem başarılı hem de en az 2 embryo transferi yapiyo. Ben şimdilik 1 sene dondurtuyorum birkaç sene sonra tekrar düşünebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?