arkadaşlar 9. gün kanda negatif çıkarsa 12. gün pozitif çıkma itimali olur mu? 12. gün denmişti bize dayanamadım bugün yaptırdım negatifti sonuç bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yazsın.
Rahim içerisine yerleştirilen embriyoya ait hücrelerin B-HCG hormonu salgılaması ve bu hormonun anne kanına geçmesi için yaklaşık 10-12 gün süre geçmesi gerekir. 12 günden önce uygulanan testlerde çıkan sonuç güvenilir ve net bilgi vermeyeceği için erken test yapmanın bir faydası yoktur.
diye okudum bir yerde. boşuna telaş yapıp moralini bozma derim. sabır ile 3 gün daha bekle...
Teşekkür ederim inşallah pozitif olur 4.denememiz artık bıktım.
öyle deyip de moralinizi bozmayın. çok zorlu bir süreç kabul ediyorum. haklısınız. psikolojik ve ekonomik olarak insanı yıpratan bir süreç... Allah sabır versin. Yar ve yardımcımız olsun hepimizin...[/QUOT
Amin hepimizin inşallah gerçekten psikolojik olarak da insanı tüketiyor uğraşıp sonuç alamamak. Allah herkesin emeklerinin karşılığını verir inşallah.
pff arkadaşlar ben perşembe günü yumurta toplama işlemine gireceğim araya c.tesi pazar giriyor p.tesi 4 gün oluyor acaba nezaman nakil yaparlar bana hem heyecanlıyım hemde korkuyorum yaa
inşallah ondan sonra ben nakil yapıldıktan sonra işten kaç gün izin alsam acaba dinlenmem gerekirmi birde hangi günde gebelik belli olur 12 gün ü beklemek zorundamıyım acaba arkadaşım
Vala benm doktorum 1-2 gun dinlen sonra gunluk hayatina devam et dedi 10-12 gun sonra kan tahlili yaptrmami soyledi bizler heycanli oldugmz icin 9-10 sonrasina yaptircaz tabiki :)
Tamam olumlu olumsuz sonuc ne olursa soylerm az önce esmle kahvaltı yapıyordum onada soyluyorm cumartesı negatıfı gorursem gozume hıc gozukme sacını basını yolarım bak dıyorm yazık garibanım tmm hayatım dedı :)Haberdar et cumartesi günü :) çatlatma meraktan adamı :) Hayırlı haberlerimiz olsun İnşallah :)
Tamam olumlu olumsuz sonuc ne olursa soylerm az önce esmle kahvaltı yapıyordum onada soyluyorm cumartesı negatıfı gorursem gozume hıc gozukme sacını basını yolarım bak dıyorm yazık garibanım tmm hayatım dedı :)
inşallah binnur hadi hayırlısı bakalım yarın sabahtan yumurtalarım alınacak sanırım p.teside geriye koyma için çağırır ondan sonraki süreç daha zor sanırım 10-12 gün beklemek :) yalnız benim göğüslerim hastalanacakmışım gibi sızlıyor var şişti sizlerdede böyle olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?