tüp bebek yöntemiyle hamile kalanlar bir bakarmısınız.

sen doktorun ne demiş ise onu yap. sakın atlama. her hastanın ilaç ve tedavi protekolü aynı olmuyor :) kaldı 2 günümüz :)
Ben dayanamayıp kan verdim 1 saat snra sonucunu alcam sabah idrar testi yaptm negatf moralim bozuldu kan da ne cıkcak diye dayanamadm gttm kan verdm

Bir değil iki değil uç emrbiyo transfer edildi inşllh biri bari tutunmuş olsa col moralim bozuldu

Ben dayanamayıp kan verdim 1 saat snra sonucunu alcam sabah idrar testi yaptm negatf moralim bozuldu kan da ne cıkcak diye dayanamadm gttm kan verdm

iyi de daha erken değil mi? kendi kendine moralini bozma. hepimiz gibi sende heyecanlısın ama zamanı var bu işlerin... hayırlısı olsun

Bir değil iki değil uç emrbiyo transfer edildi inşllh biri bari tutunmuş olsa col moralim bozuldu

e zamanından önce yaparsan moralin bozulur tabi... idrar testin için daha erken... senin kan tahlilin için bile en az 5 günün yok mu? sabır...

Son düzenleme:
İnternetten gorduğm kadaryla 7-8.gunde yaptıran olmuş bende meraktan oluyorm 2 gün sonra bidaha yaptırırm olmazsa ama moral bozukluğyla

İnternetten gorduğm kadaryla 7-8.gunde yaptıran olmuş bende meraktan oluyorm 2 gün sonra bidaha yaptırırm olmazsa ama moral bozukluğyla

normalde senin daha 4-5 günün yok mu testine? bu kadar aceleci davranma... kendi moralini kendin sıfır ettin bak... tutmayacak olmayacak demeye başladın... değer mi? zamanını bekle... sabır et... intertte her okuduğun senin için geçerli olacak diye birşey yok. herkes senin yaşadığını yaşıyor... herkes heyecan ile bekliyor ama kimse kendi kendinin moralini bozmuyor... sen de ne senin ne de olumsuz haberlerin ile başkalarının moralini bozma bence ...

Neyse yarin saat sonra gidiym de hem ignemi vurdurmus oluyum hemde sonucu aliym 0.001 dir kesinnn

Kizlar galiba hamileyim 7.gunm transfer n ve beta hcg 17.50 bunda dusme olmaz deglmi hemen doktorumu aradm hamilesin dusmez degerler artar cumartesi bide pazartesi kan ver NE kadar artiyor soyle bana dedi

Kizlar galiba hamileyim 7.gunm transfer n ve beta hcg 17.50 bunda dusme olmaz deglmi hemen doktorumu aradm hamilesin dusmez degerler artar cumartesi bide pazartesi kan ver NE kadar artiyor soyle bana dedi

ben sana demedim mi boşuna kendini üzme diye :) Allah tamamına erdirip gönlüne göre versin :)

Kizlar transferden sonra neler yaptiniz hep yattinizmi birde belirtileriniz varmi kacinci gun basladi belirtileriniz

Evet artk cesaretimi toplamaya calisiyorum cvplariniz ve destekleriniz icin cok teşekkür ederim peki bu yumurta catlatma ignesi nerden ve nasil yapiliyor??? Ben bir hsg cektirdim herseyden sogudum korkar oldum (

slm arkadaşlar
uzun zamandır kk ya bakmıyordum.bugün bi açayım da bakayım neler var derken kendimi burda buldum...benim hikayem biraz uzun ama kısaca özetlersem bu benim ikinci hamileliğim.tüp bebek hem maddi hem manevi çok yıpratıcı.ama sonunda güzel bi haber almak hepsini unutturuyor.bi kızım var 3,5yaşında şimdi ve kardeş bekliyoruz.ikisi de tüp bebek yöntemiyle oldu.eğer size yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.hepinize şimdiden sabırlar diliyorum...

Hamileliğni transferin kaçıncı gununde oğrrndn betahcg kaçtı bu arada Allah sağlıklı huzurlu eşinle çocuklarınla bi omur mutlu olmayı nasip etsn

Evet artk cesaretimi toplamaya calisiyorum cvplariniz ve destekleriniz icin cok teşekkür ederim peki bu yumurta catlatma ignesi nerden ve nasil yapiliyor??? Ben bir hsg cektirdim herseyden sogudum korkar oldum (

Merhaba. Ben yumurta çatlatma iğnemi göbeğimden yaptım. İnan acı falan çekmiyorsun. Yumurta toplamına kadar kullandığın diğer iğnelerden hiçbir farkı yok. Korkmanı gerektirecek bir durum da yok. Merak etmeyiniz

Harikasın. Allah analı babalı sağlıklı ve mutlu bir şekilde bebeklerinizi büyütmek nasip etsin. Afacanları öperim

Kizlar transferden sonra neler yaptiniz hep yattinizmi birde belirtileriniz varmi kacinci gun basladi belirtileriniz

26 Martta transferim yapıldı.Transferden sonra biraz yattım.Daha sonra normal hayatıma geri döndüm.Benim doktorum yatmamı söyledi.30 Martta işe başladım hatta.Belim ve kasıklarım arada sırada ağrıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…