Ben dayanamayıp kan verdim 1 saat snra sonucunu alcam sabah idrar testi yaptm negatf moralim bozuldu kan da ne cıkcak diye dayanamadm gttm kan verdmsen doktorun ne demiş ise onu yap. sakın atlama. her hastanın ilaç ve tedavi protekolü aynı olmuyor :) kaldı 2 günümüz :)
Ben dayanamayıp kan verdim 1 saat snra sonucunu alcam sabah idrar testi yaptm negatf moralim bozuldu kan da ne cıkcak diye dayanamadm gttm kan verdm
Bir değil iki değil uç emrbiyo transfer edildi inşllh biri bari tutunmuş olsa col moralim bozuldu
İnternetten gorduğm kadaryla 7-8.gunde yaptıran olmuş bende meraktan oluyorm 2 gün sonra bidaha yaptırırm olmazsa ama moral bozukluğyla
Kizlar galiba hamileyim 7.gunm transfer n ve beta hcg 17.50 bunda dusme olmaz deglmi hemen doktorumu aradm hamilesin dusmez degerler artar cumartesi bide pazartesi kan ver NE kadar artiyor soyle bana dedi
Sende bi kan ver içinde kalmasın lütfenben sana demedim mi boşuna kendini üzme diye :) Allah tamamına erdirip gönlüne göre versin :)
Sende bi kan ver içinde kalmasın lütfen
Bence yaptr çok fazla stres kalmıyor insan rahatlıyor birazBen kendime söz verdim. Test tarihinden önce test yaptırmayacağım. :)
Bence yaptr çok fazla stres kalmıyor insan rahatlıyor biraz
Evet artk cesaretimi toplamaya calisiyorum cvplariniz ve destekleriniz icin cok teşekkür ederim peki bu yumurta catlatma ignesi nerden ve nasil yapiliyor??? Ben bir hsg cektirdim herseyden sogudum korkar oldum(
slm arkadaşlar
uzun zamandır kk ya bakmıyordum.bugün bi açayım da bakayım neler var derken kendimi burda buldum...benim hikayem biraz uzun ama kısaca özetlersem bu benim ikinci hamileliğim.tüp bebek hem maddi hem manevi çok yıpratıcı.ama sonunda güzel bi haber almak hepsini unutturuyor.bi kızım var 3,5yaşında şimdi ve kardeş bekliyoruz.ikisi de tüp bebek yöntemiyle oldu.eğer size yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.hepinize şimdiden sabırlar diliyorum...
Kizlar transferden sonra neler yaptiniz hep yattinizmi birde belirtileriniz varmi kacinci gun basladi belirtileriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?