tüp bebek yöntemiyle hamile kalanlar bir bakarmısınız.

26 Martta transferim yapıldı.Transferden sonra biraz yattım.Daha sonra normal hayatıma geri döndüm.Benim doktorum yatmamı söyledi.30 Martta işe başladım hatta.Belim ve kasıklarım arada sırada ağrıyor.
Rabbim tamamina erdirsin canim canim darisi basimiza

Kizlar transferden sonra neler yaptiniz hep yattinizmi birde belirtileriniz varmi kacinci gun basladi belirtileriniz

Günaydın. Transfer sonrası 2 saat hastanede yattım. Sonra otele gidip dinlendim. Ertesi gün uçak yolculuğuna izin verdi doktorum. Eve geldim. Normal hayatıma geri döndüm. Extra yatmadım ama işe de gitmedim. Evde 2 gün daha dinlendikten sonra işe geri döndüm. Sonucumu yarın alacağım.

amin inşallah allah isteyen herkese nasip etsin.25 nisanı bekliyorum ultrasona girmek için inşallah keseler doludur :)

İnşallah :) Sağlık, mutluluk ve huzur ile kucağınıza alırsınız İnşallah :) Allah gönlünüze göre versin...

arkadaşlar dün yumurtalarım toplandı 10 tane toplandı 5 tane kalmış perşembe alındı sgk da yapıyorum yarında transfer edebiliriz diyorlar bugün beni arayacaklamış 5 tane pazartesiye kadar durmazsa tehlikeli olmasın diye çok gerginim nasıl olucak 5 yumurta iyimi nolur bişeyler söyleyin yaa

kaçının döllenip sağlıklı embriyoların hücrlerine nasıl ayrıldığını yarına kadar nasıl anlayacaklarmış?

işte benim korkumda o zaten karanbole anca 5 i de kalırsa p.tesiye olur diyor şimdi sabah bakıcam ona göre seniarıycam hazırlıklı ol diyor işteyim zaten sabah saat 9.30-10 arası telefonum çaldı çalıcak şimdi çok mutsuzum şimdiden bir bebeğimin olamayacağı belli çok mutsuzum

ben olayı pek anlamadım. Pazartesiye kadar bekleyecek mi beklemeyecek mi? kaç tanesinin pazartesiye kadar kaldığı önemli değil... transfer edilecek olanın ne kadar sağlıklı olduğu önemli... karşı çıkamıyormusun? İllaki onların dediği mi olmak zorunda? sgk nasıl yapıyor ki bunu? sakin ol...

Karşı çıkamıyorum hemde sgk ya gitmeme rahmen ben özel yaptırıyorum yani 6500 tl buldu, p.tesi olup olmadığı bugün belli olucak dün yumurtaları ama 5 tane kaldı diyor labaratuar eğer 5 tane kalırsa p.tesi olabilir araya hafta sonu giriyor ya... ama yarın sabah yani bugün için yumurtalar döllenmezse 3 tane bile kalsa yarın nakil ederim diyor çünki yarın c.tesi diğer gün pazar p.tesi ye kadar yumurta kalmazsa kendini riske almıyor

döllenmeyen yumurtanın nesini transfer edecekmiş? sakin ol sen... umutsuzluğa kapılma... benim de bu bekleme süreci çok zor geçmişti. o 5 gün kafayı yemiştim. Her gün salya sümk ağlıyordum ki ben biraz gaddarımdır hayata karşı... psikilojisi zaten çok iyi olmayan bir süreç ama sen negatif düşünüp de kendi moralini daha çok bozma... her şeyde vardır bir hayır...

evet ama göz göre görede ilgisizlikten yada umursamamaktan olaan şeylerin o sürecini ben yaşıyorum bu sorumsuzluk olmazsada onlar yüzünden olmama ihtimali beni çok üzüyor şuan kendimi iyi hissetmiyorum..

benimde 11 tane yumurtalıklarım toplandı 5.günün sonunda bir iyi birde çok iyi embriyo kaldı.Moralini bozma bol bol dua et.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Allah 'ol' demiş ise.... hiçbirşey durduramaz.... kaç tane yumurtanın olduğu değil... kaç tanesinin sağlıklı olduğu önemli... Allah hayırlısını göstersin... sıkma kendini... moralini bozmamaya çalış... zaten çok zor bir dönem geçiriyorsun...daha çok üzülmemeye çalış...

Reactions: yit
merhaba şu yazdıklarınız banada umut oldu gerçekten bende iğneler ilaçlarla yumurtam büyüdü aşılama oldum hiç tutmadı 9 tane olmuştu yumurtam aşılama sırasında... ama olmadı.. şimdi tüp bebeğe doğru yol alıcam ama korkuyodum hem maddi hem manevi cok yıprandık eşimle allah yardımcımız olsun inşallah....

Allah yardımcınız olsun. Allah yüzünüzü güldürsün İnşallah

ne güzel anlatmışsınız okurken yaşadım sanki o anı ... allah hepimize nasip etsın böyle güzel duyguları.. yeterkii pozitif olalım bendede yumurta tembellıgı var eşimde hersey normal dedı doktor iğneler ilaçlar kullandım yumurtalarım güzel oluştu ama olmadı sonra aşılama yaptık oda olmadı buyuk bi çöküntü içine girdim ama sonra aşılamanın tutma ollasılıgı düşük zaten dıye toparladım kendımı hatta adet oldum doktor baktı hala yumrutaların bi kaçı duruyo içinde güzel olmuş ama bulusamıyolar sanırım dedı bidaha denemek ıstemıyorum aşılama tüp bebek gözmü korkutuyor bıde ben alttan muayene olamıyorum cok kasılıyorum utanıyorum nasıl olcak bilemiyorum aşmam lazım bıde tarnsferi bile ben anestezili isterım herhalde dıyorum :) rabbim yüzümüze baksın inş ikizdir sizin darısı başımıza :)

evet ama göz göre görede ilgisizlikten yada umursamamaktan olaan şeylerin o sürecini ben yaşıyorum bu sorumsuzluk olmazsada onlar yüzünden olmama ihtimali beni çok üzüyor şuan kendimi iyi hissetmiyorum..

aradılar mı? iyi misin?

Reactions: yit
aradılarrrrrrr 3 tane çok güzel tutan yumurtam kalmış böyle olduğu için p.tesi gelebilirsin en iyisini sana tranfer edicez dediler Allahıma şükürler olsun şimdide p.tesine kadar 3 yumurtanında sağlıklı olması için dua etmeye başladım arkadaşım çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum p.tesi aksilik olmasın diye Allahım nasıl birşey bu sen hepimizin yüzünü güldür kucağımızı boş çevirme nolur Yarabbim hepimiz için çok iyi konuştu ama insan yinede ya p.tesi ye kadar sıkıntı olursa diye düşünmeden geçemiyor

Özel yaptırıyorsan doktoruna soyle 3 embriyoyuda transfer etsin tutma olasılığı daha çok ben öyle yaptrdm inşllh hamileym daha yeni ama inşllh sorun çıkmazsa tabi

hakkınızda hayırlısı olsun inşallah hamile kalırsınız ama stresten heyecandan ve olumsuzluklardan uzak durun pazartesiye kadar lütfen hersey güzel olucak inancına varın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…