Tüp bebek :)

RABBİM HERKESİN YAVURUSUNU KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN. BENDE İNATÇI PKO HASTASIYDIM. DÜZENSİZ REGLİ DÖNEMLERİ BİR ÇOK HAP TEDAVİSİ BÜYÜMEYEN YUMURTALAR VS. ÇOK ŞÜKÜR İLK TÜP BEBEK DENEMEM 18 NİSANDA YAPILDI VE TUTTU. ŞUANDA OĞLUMUN GELMESİNİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM. SAKIN ÜMİDİNİZİ YİTİRMEYİN SADECE KENDİ VE EŞİNİZİN SESİNİ DİNLEYİN ETRAFTAKİLERİ ASLA DİNLEMEYİN. BANA NELER SÖYLENDİ 2 YILLIK EVLİ OLDUĞUM HALDE. ASLA UMUDUNUZU YİTİRMEYİN VE HEP POZİTİF OLUN İNANIN TEDAVİYE ÇOK BÜYÜK KATKISI VAR

Bitanem Allah sana bagislasin insallah evladini.Belirtin var miydi benimle paylasir misin ?Benim de bugun transferimun 4 gunu.5 gunluk blast transferi yapildi bana da

Bitanem Allah sana bagislasin insallah evladini.Belirtin var miydi benimle paylasir misin ?Benim de bugun transferimun 4 gunu.5 gunluk blast transferi yapildi bana da
Amin canım benim cümlemizin kini. hiç bir belirtim olmadı. sadece mide yanmalarım oldu onun dışında hiç bir belirtim olmadı. sadece transferim 7.günden belli deli gibi test yapmaya başlamıştım :)

Merhaba benimde bugün transferimin 5.gunu korkunun ecele faydası yok
Canim hayirli olsun Alallshim ayrdim etsin.Umutlu ol ben 5 gun idrar testi yaptim ve cikri yalniz soyle zor gorunuyodu ama benimki 5.gub embriyosuydu.7 gubde kanda baktirdim 70 cikti.Allahim herkese versin sana da versin.

Kendimi tutuyorum yaptırmamak için cuma günü yaptırcam.dRum transferden 15 gün sonra yaptır dedi okadrda bekleyemem..son 4 gündür açık kahverengi gibi akintim var düşmemeştir dimi

Merhaba arkadaşlar
Öncelikle Rabbim herkesin evlat hasretini dindirsin
Biz de 3 yıllık evliyiz 2 tüp bebek denemem oldu , bir sene oldu yeniden tedaviye başlamayı planlıyoruz, İstanbul bahçeci fulya tüp bebek merkezini araştırıyorum, burası hakkında bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi?

Bende bahceci fulyada tedavi gördüm memnun kaldım her durumda doktorun yanında oluyor bence kendin gidip öngörüsme yap içine sınıyor sa başla

Bende bahceci fulyada tedavi gördüm memnun kaldım her durumda doktorun yanında oluyor bence kendin gidip öngörüsme yap içine sınıyor sa başla
cevabınız için teşekkür ederim. klinikle görüştüm ekim 3 randevü aldım ön muayene için de daha kafamda netleştiremedim orası mı olsun daha araştırayım mı diye

Ama ne agri ne sizi var kendimi dinlemekten yoruldum artik birçok tup bebek merkezi var doktor çok önemli kafana takılan herşeyi sor güven sağlayabilirsen başlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…