Tüp bebek :)

kızlar merhaba. transferden sonra 9. gün idrar testi yaptım ve negatif çıktı. bu sabırsızlık çok kötü bir şey. inşallah 12. gün kan testi pozitif çıkar. Benim gibi negatif olup 12. gün pozitifi gören var mı? fikirlerinizi merak ediyorum.

Canım 12. Gune kadar bekleyin diyorlar hep sonradan yükselenler varmış forumlarda okumustum stres yapma inş vardır senin için dua edeceğim düşük bi değerse idrar cıkmaz hem kanda baktır bari

Canım 12. Gune kadar bekleyin diyorlar hep sonradan yükselenler varmış forumlarda okumustum stres yapma inş vardır senin için dua edeceğim düşük bi değerse idrar cıkmaz hem kanda baktır bari
Duaya çok ihtiyacım var. Teşekkür ederim inşallah kan değerim yüksek çıkar. Büyük gün çarşamba. Hayırlısı bakalım.

Kızlar kan testim negatif çıktı. İlk tüp denememiz negatif sonuçlandı. Üzgünüm ama nasip böyleymiş.
Canim hayirlisi boyleymis.sizde sorun varmiydi.Taze embriyomuydu nerde yaptirmistin.Inan cok uzuldum.Sureci bildigim icin cok uzuldum ama olmamasinda mutlaka Allahin bildigi birsey vardir

Canim hayirlisi boyleymis.sizde sorun varmiydi.Taze embriyomuydu nerde yaptirmistin.Inan cok uzuldum.Sureci bildigim icin cok uzuldum ama olmamasinda mutlaka Allahin bildigi birsey vardir
Bizdeki sorun benim çikolata kistimin olması. Çok şükür başka herhangi bir sorun yok. 3.gün embriyosuydu 2 adet. Sakarya araştırma hastanesi tüp bebek bölümünde yaptırdım. 3 tane 3.gün embriyosu dondurulmustu artık Dr uygun görürse onlarla devam edeceğim. Tabiki her şer gördüğümüzde bir hayır var inşallah. Nasip kısmet. Rabbim bizlerede nasip eder inşallah.

Insallah canim benimde yarin transferim var insallah bakalim hayirlisi benim 4 embriyom var ama doktor 1 tane koyucaz dedi.Ve insallah basarili olucaz dedi.Umarim oyle olur.Benimde ufak bir cikolata kistim var.Ama o engel degilmis gebelige.Onun disinda bizdwde sorun yokru hersey zamanini bekler.Zamani gelmisse olur gelmemisse ne yaparsak yapalim bos.Sevgiler

Rabbim gönlüne göre versin. Insallah bebisini sana nasip eder. Pozitif olmaya çalış. Dediğin gibi herşeyin bir vakti zamanı var. Sana bol şans diliyorum dualarım seninle....

Benden once olmus transferin benimde yarın olacak 12 de dua et nası gıdıo suan varmı agrı sızı
Canim Cuma gunu transfer oldum.Agri sizi hic bisey yok...Ise ara verdim evdeyim dinleniyorum.Surekli yatmiyorum.Surekli yatinca kan akisi gitmiyomus rahme.Ilaclarimi kullaniyorum duzenli.iyi besleniyorum.Bitter cikolata ve kabak cekirdegi cok iyi geliyomus tutunmaya.2.5 litre su iciyorum.Bazentransfer oldugunu unutuyorumda ama genelde agir hareketler yapmaya calisiyorum.Deli gibi havuc ve salatalik yiyorum.Sende dikkat et kendine bana haber ver birde transfer sonrasi doktor yarim saat yatiriyo sen 1 saat yat.Idrara sikisik oluyosun ya bosaltmak icin ordek iste.yattigin yerde yap.Dualarim seninle.Allahim hayirli ugurlu etsin.Uzun oldu biraz

Rabbim gönlüne göre versin. Insallah bebisini sana nasip eder. Pozitif olmaya çalış. Dediğin gibi herşeyin bir vakti zamanı var. Sana bol şans diliyorum dualarım seninle....
Canim benim cok tesekkur ederim transferim oldu bekliyorum bakalim.Allah sana da en kisa zamanda vericek bana guven insallah

Bu arada bize yaz dueumdan haberdar et.Kacinci gun embriyosuymus Dualarimiz seninle kuzucugum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…