Tüp bebek :)

Teşekkür ederim cevap verdiğin icin. Catlatma ignesinden sonra mi iliski yasak?Adetinin birinci gününden itibaren mi 12 gün sonra toplandı? O kadar çok sorum varki kusura bakma.
Canim hayir yumurtalarini gelistirmek icin igne ilac veriyoalr ya sonrasinda yasak.toplama gununekadar.Nedemek hep sor ben cevap veririm canim

Kızlar merhaba. Opu dan kaç gün sonra merkeziniz sizi arayıp yumurtalar için bilgi verdi. Ben ayın 20.sinde Opu oldum beni henüz arayan yok. Ben mi aceleciyim size danışmak istedim.

Kızlar merhaba. Opu dan kaç gün sonra merkeziniz sizi arayıp yumurtalar için bilgi verdi. Ben ayın 20.sinde Opu oldum beni henüz arayan yok. Ben mi aceleciyim size danışmak istedim.
Canim opudan bir gun sonra arayip kac yumurtanin olustugunu ve dollendiginu soylediler.3 gun sonrada arayip kac embriyomun oldugunu canim.Hayirlisi olsun insallah Allah gonlune gore versin

Hadı ya aynıyız transferimiz aynı zaman da olacak bayram sonuna mı kalır ya dimi bende yatın gıdıcem doktor birazdan arıcam
Canim ben gittim doktora kan tahlili yapti.Estrofem tb verdi sabah ogle aksam.11 gun kullanicam 12 gun kontrol verdi.Sende durumlar nasil.

clove cnm sen tup bebegini adanada yaptirmissin peki ordaki doktorlar nasil iyilermi bende dusunuyorumda bidahaki ay mersinde bir doktorla gorustumde kaan koca mersin tup bebek merkezinde yapiyormus ikisi arasinda kaldim bende

kızlar yarın transfer günüm. lütfen dualarınızı esirgemeyin. inşallah sorunsuz bir şekilde gerçekleşir ve mutlu son ile sonuçlanır. Allah'ım gönlümüzdekileri bizlere nasip etsin.

Kızlar transferim oldu. 3.gün embriyosu 8 hücreli kaliteli dedi doktor. 10 yumurtadan 5 dollenmis 2 tane transfer yapıldı. 3 adet donduruldu. Dr. %40 gebelik şansın var dedi bunun haricinde herşey yolunda. Sizlerede böyle bir yüzde söylemişler miydi ve bu yuzdeye rağmen hamile kalanlarimiz varmı?

Yaş kac senmi istedin iki embriyo doktormu karar berdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…