Canim hayir yumurtalarini gelistirmek icin igne ilac veriyoalr ya sonrasinda yasak.toplama gununekadar.Nedemek hep sor ben cevap veririm canimTeşekkür ederim cevap verdiğin icin. Catlatma ignesinden sonra mi iliski yasak?Adetinin birinci gününden itibaren mi 12 gün sonra toplandı? O kadar çok sorum varki kusura bakma.
Transferin ne xaman olacak ertelendimi olacakmı hemenKızlar 10 tane yumurta toplandı. Operasyon sıkıntısız oldu. İnşallah bundan sonra da ağrım olmaz. Yumurtalarimda dollenir inşallah Allah in izniyle. Dualarınızı esirgemeyin.
Selda bu arada 7.günün sonun da hastalandım şükür yarın kontrole gidecem sen naptın geldimi daha varmıCanim hayir yumurtalarini gelistirmek icin igne ilac veriyoalr ya sonrasinda yasak.toplama gununekadar.Nedemek hep sor ben cevap veririm canim
Canim benimde sabah oldu bende yarin doktora gidicemmmmm:)Hadi hayirlsii olsun hakkimizda insallahSelda bu arada 7.günün sonun da hastalandım şükür yarın kontrole gidecem sen naptın geldimi daha varmı
Hadı ya aynıyız transferimiz aynı zaman da olacak bayram sonuna mı kalır ya dimi bende yatın gıdıcem doktor birazdan arıcamCanim benimde sabah oldu bende yarin doktora gidicemmmmm:)Hadi hayirlsii olsun hakkimizda insallah
Evet ayni gunlere denk gelicez insallah hayirlisi olur...Yazalim burdan doktorlarimiz ne dicekler bakalim.Dua edelimHadı ya aynıyız transferimiz aynı zaman da olacak bayram sonuna mı kalır ya dimi bende yatın gıdıcem doktor birazdan arıcam
Canim opudan bir gun sonra arayip kac yumurtanin olustugunu ve dollendiginu soylediler.3 gun sonrada arayip kac embriyomun oldugunu canim.Hayirlisi olsun insallah Allah gonlune gore versinKızlar merhaba. Opu dan kaç gün sonra merkeziniz sizi arayıp yumurtalar için bilgi verdi. Ben ayın 20.sinde Opu oldum beni henüz arayan yok. Ben mi aceleciyim size danışmak istedim.
Canim ben gittim doktora kan tahlili yapti.Estrofem tb verdi sabah ogle aksam.11 gun kullanicam 12 gun kontrol verdi.Sende durumlar nasil.Hadı ya aynıyız transferimiz aynı zaman da olacak bayram sonuna mı kalır ya dimi bende yatın gıdıcem doktor birazdan arıcam
transfer yarın olacak Allah'ın izni ile.Transferin ne xaman olacak ertelendimi olacakmı hemen
Aynı benimde canım kan verdim şimdi sonuc cıktı değerler normal cıktı şükür ilaçlara baslıyorum bugunCanim ben gittim doktora kan tahlili yapti.Estrofem tb verdi sabah ogle aksam.11 gun kullanicam 12 gun kontrol verdi.Sende durumlar nasil.
Hadi hayırlsıı bakalım mutlu haberleri burada verecegiz inşallah :)transfer yarın olacak Allah'ın izni ile.
Canim tum dualrimiz yarin sanaaaaa...Huzurlu ol...Dua et sende hadi hayirlisitransfer yarın olacak Allah'ın izni ile.
Allah razı olsun hepinizden. Teşekkür ederim...Canim tum dualrimiz yarin sanaaaaa...Huzurlu ol...Dua et sende hadi hayirlisi
Rabbim bu mutluluğu yasamami bana nasip eder inşallah. Amin.Hadi hayırlsıı bakalım mutlu haberleri burada verecegiz inşallah :)
Transferin oldu dimi varmı bi sıkıntı belirti felanCanim tum dualrimiz yarin sanaaaaa...Huzurlu ol...Dua et sende hadi hayirlisi
Yaş kac senmi istedin iki embriyo doktormu karar berdiKızlar transferim oldu. 3.gün embriyosu 8 hücreli kaliteli dedi doktor. 10 yumurtadan 5 dollenmis 2 tane transfer yapıldı. 3 adet donduruldu. Dr. %40 gebelik şansın var dedi bunun haricinde herşey yolunda. Sizlerede böyle bir yüzde söylemişler miydi ve bu yuzdeye rağmen hamile kalanlarimiz varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?