Tüp bebek :)

He

her hangi bi ilaç vermedi eşime olur veya olmaz diyede bişey söylemedi özel degil doktorumuz canım :)
K bkma cnm böyle soruyorum durumumuz aynıda ondan :) bizimde 14 ay oldu ni kimyasal gebelik dışında olumlu sonuc alamadık varikosele bakıldımı peki?

İnsallah güzel haberlerle gelirsin canım benim :)

Ne demek ne kusuru canım benim tabiki sorucaksın en azındannumut oluyoruz birbirimize evet bakıldı hersey normal çıktı tüp bebek yaptırmışmıydın sen ?
Yok cnm biz dogal yoldan ddniyoruz daha. Doktor eşime cok kötü konusmamış. Sayısı normal hareketsizlik fazla demiş. Eger hareketliliği artarsa olur demiş. Elle muayenedd varıkosel yoktuö ama hazıran 8de renkli doopler var.ayrıca sperm testi vericek bakalım sonuc nasıl cıkıcak.

Umarım güzel cıkar sonuclar canım benim tüplerine bakıldımı senin peki tıkalı olma gibi bi ihtimali olabilir mi ?

Umarım güzel cıkar sonuclar canım benim tüplerine bakıldımı senin peki tıkalı olma gibi bi ihtimali olabilir mi ?
Ayy inşAllah ya .Cnm benım ikinci evliliğim ilkinden 2 düşüğüm var tıkalı degik tüpler yni

Inşallah canım benim... bide bişey daha sorcam tüp bebeğe karar verildi ya sana ne kadar süre sonra rahime yerleştiriyorlar.. bi an heyecanlandım ya...
Şuan ben ignelere yeni başladım canım göbekten her gün igne yapıyo eşim bu ayın 15 ine randevu verdiler yumurtaların durumuna bakıcaklar istedikleri olgunluga geldiyse eger tekrar randevu verip yumurta toplama işlemini yapıcaklar eşimdende sperm flan alıcaklar bize söylediklerine göre bu işlemden 3 gün sonrada cagırıp transfer işlemini yapıcaklar hayırlısıyla

Anladım canım.. benim bi arkadaşımda menopoz tehlikesi var direk tüp bebek önerdi dr yanlış hatırlamıyosam 5 iğne kullandı yumurta sayısıda çok azdı 4tü ama yumurtaları boş olunca tedavisi bırakıldı

Tüp bebek için erken size ozaman ama aşılama vs. Önermedimi doktorun
Hiçbrşey onermedi benım kendi doktoruma gitmem lazım . Hıv testi yapmıstı hem onun sonucunu almam lazım hemde dktorum tedaviye başlıcaz dedi. Bende daha gitmedim

klomen kul

canım iki ay klomen kullandım olmadı rahim filmi cekild 3 ay bekle dedi olmadı yine 2.5 yıldır bekliyorum dayanamadım tüp bebege basladık işte
Aaa iyi ozaman bi sorun yoktu bizde geçen yıl.. bu yıl bi sorun çikarsa 6 ay tedavi oluruz olmazsa tüp bebek isteriz ozaman bizde... :)

aynen canım gercekten her ay ümitle beklemek cok zor hayal kırıklıgı oluo bi yandan hayırlısı ile inş bu ay dualrımız kabul olur bakalım

bana da önce asilama deneyelim dedi ama ben istedim tüp bebeği zaten maliyeti yarı yarıya nerdeyse
Benımde ismim ilknur bu arada adaşım :) biz şimdilik dogal denicex bakalım :) olmadı burda bi hastanede doktor var cok övüyorlar ona görünücez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…