- 6 Mayıs 2017
- 6.444
- 7.744
- 198
12 Nisanda regl oldum 14 Nisanda doktora gittim iğne verdi 26 sında yumurtalarım toplandı 1 mayısta transfer oldu toplam 16 gün öncesinde bir tedavi olmadım canımCanım bide tüp bebeğe karar verilmeden önce ne kadar süre tedavi oldun...
Uzun sürenlerin bir problemi oluyor ya ameliyat oluyorlar ya farklı bir ilaç kullanıyorlar onu bekliyorlar bizim teşhis konulan birşey yoktu sebepsiz infertilite dediler onun için doktor kısa protokol uyguladı. Sen de o olumsuz yazıları çok okuma iyi düşün iyi olsun.Aaa ne güzel canım ya valla burda bi sürü insanın yazdıklarını okuyorum aylarca hatta yıllarca tedavi gören seninki çok iyiymiş valla bizim tanıdıklar antalyadan bi dr önerdi oraya gidelim faln dedik ama çok yoğunmuş dr randevu zor alınıyormuş bi deneriz olmadı adanaya gideriz artık
sebepli yada sebepsiz hangisi hayırlıysa o olsun... yeter ki sağlıklı hayırlı bebişim olsun :))) dua et canım banada hamilesin sen dualarına ihtiyacım var.. :)))Uzun sürenlerin bir problemi oluyor ya ameliyat oluyorlar ya farklı bir ilaç kullanıyorlar onu bekliyorlar bizim teşhis konulan birşey yoktu sebepsiz infertilite dediler onun için doktor kısa protokol uyguladı. Sen de o olumsuz yazıları çok okuma iyi düşün iyi olsun.
İnşallah, Şimdi meryem suresini okudum hepinize dua ettim canım:)sebepli yada sebepsiz hangisi hayırlıysa o olsun... yeter ki sağlıklı hayırlı bebişim olsun :))) dua et canım banada hamilesin sen dualarına ihtiyacım var.. :)))
Çok teşekkür ediyorum canım benim... Allah razı olsun... Allah'ım sağlıklı bir şekilde dünyaya getirsin bebeğini...İnşallah, Şimdi meryem suresini okudum hepinize dua ettim canım:)
İnşallah canım hepimizin kucakları sağlıklı hayırlı bebişlerle dolsun:)Çok teşekkür ediyorum canım benim... Allah razı olsun... Allah'ım sağlıklı bir şekilde dünyaya getirsin bebeğini...
Merhaba hanımlar 3 olumsuz ve yorucu gecen aşılamadan sonra bu ay ilk tüp bebeğimi yaptırcam ama açıkcası hem heyecanlı hemde biraz korku var buda olmazsa diye sizler bu süreci nasıl geçirdiniz ? deneyimliler ve yeni yaptırıcak olanlar ...☺
Benim için mi diyorsun canım..merhaba bende tüp bebek yaptırdım ilkini istanbulda yaptırdım tutmadı, 2.sini ankarada İlhami Atılgan'ı önerdiler. ilhami hocam sayesinde şuan 2 yaşında bir oğlum var. Bence ilhami hocama bi git muayene ol derim.
Ayyy amin canım benim insallah tutar darısı bana ve ısteyen herkeze olsun insaallah Rabbim sag saglim kucagına almayı nasip etsin evladını3 aşılama 5 tüp bebek tecrübesine sahip biri olarak söylüyorum,inşallah ilkinde tutar .. ama olmazsa pes etme ,yorucu kalp acitici,sabır sınırlarını zorlayan bir durum .. sonuna kadar git ,ben artık bitti bırakıyorum dediğimde eşim ve doktorumun yalvarırım pes etmeyin demesine dayanamayıp taamam son kez dedim ,şuan 26haftalik hamileyim rabbim aratmasin ,isteyen herkese versin
Ayyy amin canım benim insallah tutar darısı bana ve ısteyen herkeze olsun insaallah Rabbim sag saglim kucagına almayı nasip etsin evladını
Aminn inşallah,Allah'ım aratmasin isteyen herkese nasip etsin
Biley daha sorabilirmiyim canım ven sana ilk tedavi olumlu sonuclanmazsa tekrar ihne kullandırıyolar mı yoksa aldıkları yumurtalardan dondurduklarını mı koyuyolar ?Aminn inşallah,Allah'ım aratmasin isteyen herkese nasip etsin
Biley daha sorabilirmiyim canım ven sana ilk tedavi olumlu sonuclanmazsa tekrar ihne kullandırıyolar mı yoksa aldıkları yumurtalardan dondurduklarını mı koyuyolar ?
Anladım canım cok tesekkürler doktor banada öyle bileyler soylemişti ama daha tecrübem olmadıgı için anlayamamıştımToplanan yumurtalardan yeterli sayıda embriyo oluşursa kasaya koyuyorlar ,sonraki denemelerde aynı işlem olmuyor. Örn ben son denememde 11embriyo elde ettik şuan hamileyim ama hala kasada bebeklerim var
Anladım canım cok tesekkürler doktor banada öyle bileyler soylemişti ama daha tecrübem olmadıgı için anlayamamıştım
Merhaba hanımlar 3 olumsuz ve yorucu gecen aşılamadan sonra bu ay ilk tüp bebeğimi yaptırcam ama açıkcası hem heyecanlı hemde biraz korku var buda olmazsa diye sizler bu süreci nasıl geçirdiniz ? deneyimliler ve yeni yaptırıcak olanlar ...☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?