Tüp bebek :)

Merhaba kızlar, ben de tüp bebek tedavisi gördüm nisan ayında başlamıştık şu an 5 haftalık hamileyim, bizim de 1.5 yıl çocuğumuz olmadı doktor sebepsiz infertilite dedi. Önce aşılama yaptırmak istedim doktorum önermedi git 3 sene bekle olur sizin çocuğunuz dedi dayanamadım bu sefer tüp bebek istiyorum dedim doktorum da çok gönüllü değildi açıkcası doğal yoldan olacağını düşündüğü için paran ve zamanın çoksa yapalım dedi, 26 nisanda yumurtalarım toplandı 1 mayısta embriyo transfer edildi ve hamileyim inanamıyorum hala, bizim psikolojimizi ancak bizler anlayabiliriz, her gün dua ediyorum isteyen herkesin sağlıklı bebişleri olsun diye

Ayy çok sevindim canım bizde de sorun yok geçen yıl gitmiştik ama sadece 1 kere gittik sorun yok deyince bıraktım... ama önümüzdeki hafta içi randevu alıcaz 6 ay tedavi görürüz olmadı direk tüp bebek isteriz.. bizim karşılayacak maddi durumumuz var çok şükür ama buna rağmen dr ilk tedavide bu sorun yok biraz daha bekleyin dedi... ama bu sefer beklemicem...

Çok teşekkür ederim videsupra darısı başınıza olsun inşallah. Sebepsiz infertilite çok zor bir durum insan ne yapacağını bilemiyor bir sebep olsa tedaviye başlarsın umudun olur ama ben çok yıprandım hiç hamile kalamayacağımı düşündüm. Bir de doktorum eğer döllenmede bir sorun varsa tüp bebek tedavisi sırasında görebiliriz dedi ben de hamile kalamasam da en azından problem varsa onu öğrenir ona göre bir yol çizerim diye düşündüm. Doktorumun dediği hiç birşeyi sorgulamadım araştırmadım ne dediyse yaptım kafama takmamak için bazen cahil olmak insanı mutlu ediyor inanın. Bir de benim doktorum klomen tedavisi veya aşılamaya pek inanmıyor tüp bebekte bir kere ilaç alıp şansınızı %60'a çıkarmak mantıklı diye düşünüyor.

Rabbim sag saglim sana kavustursun insallah canım İlk denemedemi oldu senin ki ?

benim de 2 gün önce toplama yapıldı bu ay bende sevinçli haberleri almayı cok istiyordum ama sıvı bırıkmesi olmus sanırım 2. adetten sonra transfer olacak dedi cok uzuldum ya o kadar hazırlamıstım ki kendimi sendede toplamadan sonra olustumu ohss

Yok canım bende oluşmadı, çok yumurta olgunlaşırsa oluyormuş sanırım o durum bende 9 yumurta olgunlaştı 6'sı döllendi 5. güne 3 tane sağlıklı embriyo kaldı 1'i transfer edildi 2'si donduruldu

Ama senin durumunu yaşayan bir tanıdığım var şu an kızı 4 yaşında moralini bozma yani bebişi gelme zamanı birkaç ay sonraymış demek ki:)

Yok canım bende oluşmadı, çok yumurta olgunlaşırsa oluyormuş sanırım o durum bende 9 yumurta olgunlaştı 6'sı döllendi 5. güne 3 tane sağlıklı embriyo kaldı 1'i transfer edildi 2'si donduruldu
Canım yumurta toplama işleminden sonra acı,agrı kanama flan oluyomu ben şuan igneleri kullanıyorum 6 gün oldu başlayalı yarın yani 15 inde kontrolum var bakılcak yumurtalara yavas yavas korku oluşmaya başladı yumurta toplama işleminden dolayı

Hiç korkma canım, benim çok hafif bir ağrım oldu ona da ağrı denemez ağrı kesici bile içmedim, kanama da 1-2 damla oluyor , zaten yumurta toplama işlemini anesteziyle yapıyorlar odaya gelince uyanıyorsun bişey hissetmiyorsun.

Evet anesteziyle yapılıyomus türkiyede ben hollandadayım canım malesef burdaki doktor anestezi kullanmıcaz sadece uyuşturucaz demişti o yüzden korkuyorum açıkcası

Ohhh valla senin dr iyiymiş canım ya... dr un kim canım... bize yakınsa ona gidelim bari ben mersindeyim..

Evet anesteziyle yapılıyomus türkiyede ben hollandadayım canım malesef burdaki doktor anestezi kullanmıcaz sadece uyuşturucaz demişti o yüzden korkuyorum açıkcası
Kısa bir işlem zaten canım 10-15 dk sürüyor sonuçta uyuşturacak acıyı yine hissetmeyeceksin sadece bilincin açık olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…