Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba ben yeni katıldım aranıza tüp bebek yaptım şişli memorialda genetik tesette kaldım şimdi ikinciyi deneyeceğim beslenme konusunda bilgi alabilirmiyim
44 yaşındayım ilk denemede üç yumurta alındı bir tanesi genetiğe gidebildi ve oda olumsuz çıktı şişli memorielda yapıyorum semra hanım kontrolunde doktor beril hanımla devam ediyorum deneyimi olanlarda cevap bekliyorum lütfen
Bu vitamini buldum tecrübesi olanlar bilgi verebilirmi
Merhaba Ben de tüp bebek başlangıcındayım . 26 yaşındayım amh değerim düşük o yüzden yumurta kalitesini artırmak için doktorum multivitamin önerisinde bulundu . Ben de bunu kullanıyorum Umarım faydalı olur
Merhaba Ben de tüp bebek başlangıcındayım . 26 yaşındayım amh değerim düşük o yüzden yumurta kalitesini artırmak için doktorum multivitamin önerisinde bulundu . Ben de bunu kullanıyorum Umarım faydalı olur
Merhaba Başka birsey kullanmadım . Beslenmeme normal ölçüde devam ettim . Prolaktinim de yüksekti biraz , onun için ilaç kullanmıştım 2 hafta .
bu kadar
Sonra ki ay tüp bebek sürecine girmedim Allah nasip etti çok şükür . İnşallah tüm isteyenlere de nasip etsin