• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek

umutla yasa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2021
10
1
1
49
Merhaba ben yeni katıldım aranıza tüp bebek yaptım şişli memorialda genetik tesette kaldım şimdi ikinciyi deneyeceğim beslenme konusunda bilgi alabilirmiyim

44 yaşındayım ilk denemede üç yumurta alındı bir tanesi genetiğe gidebildi ve oda olumsuz çıktı şişli memorielda yapıyorum semra hanım kontrolunde doktor beril hanımla devam ediyorum deneyimi olanlarda cevap bekliyorum 🙏🏻 lütfen
Bu vitamini buldum tecrübesi olanlar bilgi verebilirmi

Ekteki vitamin benim için iyi olabilirmi

Eklentiler

• 5C449A91-B196-498C-8457-A2ECC0A53E12.webp
    5C449A91-B196-498C-8457-A2ECC0A53E12.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 45
Merhaba ☺️ Ben de tüp bebek başlangıcındayım . 26 yaşındayım amh değerim düşük o yüzden yumurta kalitesini artırmak için doktorum multivitamin önerisinde bulundu . Ben de bunu kullanıyorum ☺️Umarım faydalı olur 😊

Eklentiler

• B7432459-52C1-411E-B9A5-B39DE1860C70.webp
    B7432459-52C1-411E-B9A5-B39DE1860C70.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 34
Merhaba ☺️ Ben de tüp bebek başlangıcındayım . 26 yaşındayım amh değerim düşük o yüzden yumurta kalitesini artırmak için doktorum multivitamin önerisinde bulundu . Ben de bunu kullanıyorum ☺️Umarım faydalı olur 😊
Insallah faydalı olur. Ne kadara aldiniz acaba bunu. Gunde 1 mi iciyorsunuz

Merhaba Benımde amh düşük.. Bu vitamın yanında Esktradan birsey kullandınız mı acaba

Merhaba Benımde amh düşük.. Bu vitamın yanında Esktradan birsey kullandınız mı acaba
Merhaba ☺️ Başka birsey kullanmadım . Beslenmeme normal ölçüde devam ettim . Prolaktinim de yüksekti biraz , onun için ilaç kullanmıştım 2 hafta .
bu kadar ☺️
Sonra ki ay tüp bebek sürecine girmedim ☺️ Allah nasip etti çok şükür . İnşallah tüm isteyenlere de nasip etsin 🥰🥰

Back
X