Arayıp öğrendim 2 bin civarı tüp bebek 3 yıl evlilik gerekiyor. Tüp bebek için marmara eğitim için hastaneye ödenen 2000₺ civarı. İlaç tedavisinin de raporla %70’ini karşılıyormuş. Sanırım ilaçlar için de 3500-4000₺ gibi bir masraf çıkıyormuş.Bende bu konuda merak içindeyim bilen yazsa keşke
Katkı payı istiyorlar demekki hastaneye. Peki dondurma transfer ücreti falan ekstra bişey almıyor mı ? Birde ilaçlar ortalamadır kişiden kişiye değişiyor diye biliyorum birde ilaçlar sürekli pahalanıyor.Arayıp öğrendim 2 bin civarı tüp bebek 3 yıl evlilik gerekiyor. Tüp bebek için marmara eğitim için hastaneye ödenen 2000₺ civarı. İlaç tedavisinin de raporla %70’ini karşılıyormuş. Sanırım ilaçlar için de 3500-4000₺ gibi bir masraf çıkıyormuş.
Evet kullanılan dozlara göre değişiyor. Ben direk hastanede üroloji doktorumuzu arayıp sordum bu civar da fiyatlar dedi ama o ilaçların fiyatı rapor alırsan yoksa raporsuz daha da pahalıKatkı payı istiyorlar demekki hastaneye. Peki dondurma transfer ücreti falan ekstra bişey almıyor mı ? Birde ilaçlar ortalamadır kişiden kişiye değişiyor diye biliyorum birde ilaçlar sürekli pahalanıyor.
Anladım çok teşekkür ederim bilgilendirmen için :)Evet kullanılan dozlara göre değişiyor. Ben direk hastanede üroloji doktorumuzu arayıp sordum bu civar da fiyatlar dedi ama o ilaçların fiyatı rapor alırsan yoksa raporsuz daha da pahalı
Rica ederim :)Anladım çok teşekkür ederim bilgilendirmen için :)
İmkan olsa raporla da uğraşmıcam da işte malesef özele gidebilecek imkan yok 2 senelik. Söylediğiniz aklımda kalacak ama sorup öğrenicem bu konu da bilgi vermeniz çok çok iyi oldu benim için çok teşekkür ederimEğer imkan varsa rapor cıkartıp özele geçin bazı özel tup bebek merkezlerinde rapor gecerli orn bahceci de..Devlette genelde taze transfer yapıyorlar ki bu da tutunma sansını azaltıyor anne içinde agrılı ve rahim toparlanmadıgı için henuz konforsuz bir transfer sureci oluyor. Eğer hormon degerleri yuksek cıkarsa o zmn dondurulmus transfer e gidiyorlar. Birde ne kadar embriyonuz olursa olsun en fazla iki tane dondururlar o da yer olmadıgı için. Zeynep Kamil de arkadaşıma yer olmadıgı için tek embriyosunu dondurup diğer ikisini çöpe attılar.
Kısaca eger orada yaptıracaksanız transfer in taze mi dondurulmus u olacagını sorun, kac adet embriyoyu saklayabileceklerini sorun ve ucretinide tabi..
Peki rapor çıkartırınca özelde ne kadar ücretleri var rapor sadece ilaç iÇin mi geçerli pek bilgim yokta bu konudaEğer imkan varsa rapor cıkartıp özele geçin bazı özel tup bebek merkezlerinde rapor gecerli orn bahceci de..Devlette genelde taze transfer yapıyorlar ki bu da tutunma sansını azaltıyor anne içinde agrılı ve rahim toparlanmadıgı için henuz konforsuz bir transfer sureci oluyor. Eğer hormon degerleri yuksek cıkarsa o zmn dondurulmus transfer e gidiyorlar. Birde ne kadar embriyonuz olursa olsun en fazla iki tane dondururlar o da yer olmadıgı için. Zeynep Kamil de arkadaşıma yer olmadıgı için tek embriyosunu dondurup diğer ikisini çöpe attılar.
Kısaca eger orada yaptıracaksanız transfer in taze mi dondurulmus u olacagını sorun, kac adet embriyoyu saklayabileceklerini sorun ve ucretinide tabi..
Çoğunluk ilaçlar içinmiş rapor zeynep kamil öyle söyledi. İlaçları siz temin ediyorsunuz devlet ne kadarını karşılarsa raporla orasını bilemeyiz dedilerPeki rapor çıkartırınca özelde ne kadar ücretleri var rapor sadece ilaç iÇin mi geçerli pek bilgim yokta bu konuda
Anladım teşekkürler ben braz araştırmaya gireyim bu konuda rabbim hayırlısını versin inşallah hepimiz içinEvet ilacları raporlu alabileceksiniz ve merkezin raporlu hastalar için olan indiriminden faydalanabileceksiniz. Her merkezin ayrı fiyat politikası var. Tek tek gidip gorusmeniz gerekiyor ya da once telle ararsınız rapor gecerli mi diye sorarsınız ya detay verirler telde yada randevu ayarlayıp gorusmeye cagırırlar sizi
Amin hepimizin yardımcısı olsun RabbımAnladım teşekkürler ben braz araştırmaya gireyim bu konuda rabbim hayırlısını versin inşallah hepimiz için
Anladım canım teşekkürlerÇoğunluk ilaçlar içinmiş rapor zeynep kamil öyle söyledi. İlaçları siz temin ediyorsunuz devlet ne kadarını karşılarsa raporla orasını bilemeyiz dediler
Ben varım şu an 2. defa deniyorum aynı hastanede. 2000 lira tüp bebek ücreti veriyorsunuz. Transfer gününe kadar herhangi bir ücret verilmiyor. İlaçlarda kişiye göre değişiyor benim 1000 lira civarı tuttu ama çok daha fazla tutanlarda var. 2. ve 3. denemelerde hastaneye ödenen ücret daha da azalıyo. Dışarıya rapor vermiyolar. Raporunuz sadece marmarada geçerli. Aklınıza takılan başka şeyler olursa cevaplayayımHayırlı günler hanımlar. Marmara eğitim araştırma hastanesin de tüp bebek yaptıran var ve şuan ki maliyeti nedir devlet ne kadarını karşılıyor bilgisi olan var mı acaba bana yardımcı olur musunuz ? Hastaneyi arıyorum bir türlü bağlanmıyor tüp bebek bölümü o yüzden burdan sizlerden yardım almak istedim
Peki raporu nasıl çıkarıyoruz neler isteniyor ne kadar sürüyor rapor çıkarmakBen varım şu an 2. defa deniyorum aynı hastanede. 2000 lira tüp bebek ücreti veriyorsunuz. Transfer gününe kadar herhangi bir ücret verilmiyor. İlaçlarda kişiye göre değişiyor benim 1000 lira civarı tuttu ama çok daha fazla tutanlarda var. 2. ve 3. denemelerde hastaneye ödenen ücret daha da azalıyo. Dışarıya rapor vermiyolar. Raporunuz sadece marmarada geçerli. Aklınıza takılan başka şeyler olursa cevaplayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?