Kalp atışlarını dün itibariyle duydum. Darısı sana inşallah. Rabbim tez zamanda müjdeli haberi almanı nasip etsin.Yok canım zaten hiçbir iş yapmıyorum. Sağolsun eşim hiç iş yaptırmıyo.sürekli dinleniyorum. Sen bebeğin kalp atışlarını duymadınmı canım hala? Ne zaman gideceksin doktora?
Şişlik varmı yada göğüslerde şişlik hassasiyet. Ya inşallah tutmuştur. Kaç transfer yapıldı. Bir mi iki miSelam Kizlar,
Bugun 9.gunu transferin,belirti varmi diye sorarsaniz sadece belim agrio;((
Rulinn lillybru inşallah tutunmuştur bebekleriniz. İnşallah inşaallah inşallah.
Ay ne güzel. Çok mutlu oldum canım. İnşAllah kan testinde yüksek çıkar. Allahım yardım et bize. Ben de çok heyacanlıyım. Günler çabuk geçsinFaasiiiiiii)))
Biraz once test yaptik evde,bugun 9.gunum ya,cok silik ikinci cizgiyi gorduukkk))))
Teşekkürler canım benim. Bana çok destek oluyosun. Rabbim yardımcın olsun. Bebeyini sağ salim kucağına alasın inşAllah. Canım sormuşsun şişlik var mı. Evet bende şişlik var.Rulinn lillybru inşallah tutunmuştur bebekleriniz. İnşallah inşaallah inşallah.
Çok sevindim :) söyleyecektim dün sana ya sonra vazgeçtim. Cok iyi yapmışsın gözün aydın olsun canım :)Faasiiiiiii)))
Biraz once test yaptik evde,bugun 9.gunum ya,cok silik ikinci cizgiyi gorduukkk))))
Şu şişlik çok önemli canım. Transferimden üç gün sonra hemşire sende şişlik mi var dedi evet iki gündür böyle dedim. Kabızlık yoksa hamile olmaa ihtimalin çok yüksek dedi. Gerçektende şişlik olan arkadaşların da hepsi hamile çıktı. İnşallah sende güzel haberi vereceksin canım. Sabırsızlıkla güzel haberi vermeni bekliyorum:)Teşekkürler canım benim. Bana çok destek oluyosun. Rabbim yardımcın olsun. Bebeyini sağ salim kucağına alasın inşAllah. Canım sormuşsun şişlik var mı. Evet bende şişlik var.
Ay inşAllah canım benim. Hayr bende kabızlık falan yok çok şükür. İnşAllah söylediğin gibidir hamileyimdir. Canım lütfen rica etsem söylermisin tam olarak transferden sonra doktor hangi ilaçları yazdı sana?Şu şişlik çok önemli canım. Transferimden üç gün sonra hemşire sende şişlik mi var dedi evet iki gündür böyle dedim. Kabızlık yoksa hamile olmaa ihtimalin çok yüksek dedi. Gerçektende şişlik olan arkadaşların da hepsi hamile çıktı. İnşallah sende güzel haberi vereceksin canım. Sabırsızlıkla güzel haberi vermeni bekliyorum:)
Ay ne güzel. Çok mutlu oldum canım. İnşAllah kan testinde yüksek çıkar. Allahım yardım et bize. Ben de çok heyacanlıyım. Günler çabuk geçsin
Haydi hayirlisi canım. Gözün aydın...ilk denemenmi canım?Sabah dayanamadik erkenden yine gittik test aldik,evde yaptik,yine ikinci cizgiyi gorduk))ama pazar gunu kan testim var ))ikiz ihtimalide yuksek sanirim bakalim ))
Canım özelden yazayım hemen.Ay inşAllah canım benim. Hayr bende kabızlık falan yok çok şükür. İnşAllah söylediğin gibidir hamileyimdir. Canım lütfen rica etsem söylermisin tam olarak transferden sonra doktor hangi ilaçları yazdı sana?
Evet Rulincim.Haydi hayirlisi canım. Gözün aydın...ilk denemenmi canım?
Faasi canım morelim çok bozuk. Ara sıra kasıklarımda ağrılarım oluyodu ama. Bugünnen adet sancıları gibi sancılarım başladı. Ha oldu ha olacak gibiyim. Daha adete 10 gün var ama. Transfer olalı 1 hafta daha. İnşAllah olmam canım.Canım özelden yazayım hemen.
Regline 10 gün varsa bu adet sancısı olamaz muhtemelen tutunma ağrısı yaşıyorsun bu dönemde kanaman bile olabilir. Ama rahat değilsen doktorunu bir ara bu ağrıyı bir de o yorumlasın.Faasi canım morelim çok bozuk. Ara sıra kasıklarımda ağrılarım oluyodu ama. Bugünnen adet sancıları gibi sancılarım başladı. Ha oldu ha olacak gibiyim. Daha adete 10 gün var ama. Transfer olalı 1 hafta daha. İnşAllah olmam canım.
Canım doktorum yurt dışında malasef. Onun için arayamıyorum. İdrar testi için de acele etmek istemiyorum. Hayal kirikliğina uğramaktan korkuyorumRegline 10 gün varsa bu adet sancısı olamaz muhtemelen tutunma ağrısı yaşıyorsun bu dönemde kanaman bile olabilir. Ama rahat değilsen doktorunu bir ara bu ağrıyı bir de o yorumlasın.
Yarın yada sonraki günde al bir test 12.gune kadar bekleme inşallah çift çizgiyi görünce bu stresten kurtulursun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?