- 12 Kasım 2014
- 842
- 869
- 123
- 32
- Konu Sahibi dermannuri
-
oh ne guzel yaa ilacinda azmis evet cnm pcoluyum :/benim bi antibiyotiğim var bide progestan gel.ayrıca tedavinin başından b eri kullandığım folik asit ve coraspirin.çok geçmiş olsun canım yaaa...bende hiç olmadı valla.polikistik overmiydin sen bu arada?
evet,minimum ilaçla gidiyoruz çok şükür.önce Allaha sonra doktoruma güveniyorum.anladım zaten,normalde o kadar yumurta şaşılacak şey doğrusuoh ne guzel yaa ilacinda azmis evet cnm pcoluyum :/
aynen oyle cnm bnmmevet,minimum ilaçla gidiyoruz çok şükür.önce Allaha sonra doktoruma güveniyorum.anladım zaten,normalde o kadar yumurta şaşılacak şey doğrusuamaaaannn,bize lazım olan bir bilemedin iki tanesi.Rabbim hayırlısından versin de nasıl verirse versin.asıl heyecan bundan sonra.dölleme olacak mı olursa transfer tutacakmı offf Allahım,yardım et...
güzel bir paylaşım olmuş.Allah bu kadar uzun mücadele edenlerin dermanı olsun.biraz önce haber geldi yumurtalarım döllenmiş*Sevgili beyler;eşiniz yaklaşık 40 gün sürecek yoğun ve stresli bir tedavi programına girmektedir.100 e yakın iğne vurulacak . Size düşen görevin ne olduğunu yazmıyorum siz biliyosunuz zaten.
aaa cokk sevindim cnm kac tane dollendiii pazar diee bizim.pzrtesi haber gelcekgüzel bir paylaşım olmuş.Allah bu kadar uzun mücadele edenlerin dermanı olsun.biraz önce haber geldi yumurtalarım döllenmişmuhtemelen yarın transfer olacak.dualarınıza muhtacım.
benimde var cnm.okumana engel deill ben her adimda okumuya calisiyorumm rabbim.bilio durumu :) amin ins ya ben 5. gun embriyosu olsun istiyom hatta drmafa solicem senin 3. gun embriyosu oluoamin camı inşallah... çok duygusal anlar yaşıyorum dünden beri zaten,yaşamayan da bilemez.eşim okuyor sürekli yasin fln sağolsun,benim opu dan dolayı hafif bi lekelenme durumum var.okuyamıyorum.şu işler bi hallolsun,hepimizin yüzü gülsün inşallah...
neden 5. gün? ne farkı oluyo?dışarda,inkübatörde geçirdikleri her gün doğal olmayan bir ortamda kalmaları demek.eğer herşey yolunda ve problemsiz gidiyor,embriyo istenen şekilde bölünüyorsa bir an evvel olması gereken doğal ortamına konması daha mantıklı bence.farklı bir bilgi mi var bu konuda?benimde var cnm.okumana engel deill ben her adimda okumuya calisiyorumm rabbim.bilio durumu :) amin ins ya ben 5. gun embriyosu olsun istiyom hatta drmafa solicem senin 3. gun embriyosu oluo
yok cnm senın dedgınde sımdı mantıklı geldıı bana oyle dıolar bı bılgım oldugundan deıll 5. gun embrıyosunu tutma sansı daha cok dıolarr benım dıer her ıkısıde 3. dun embrıyosuyduu buna ınansım geldı galıbaaneden 5. gün? ne farkı oluyo?dışarda,inkübatörde geçirdikleri her gün doğal olmayan bir ortamda kalmaları demek.eğer herşey yolunda ve problemsiz gidiyor,embriyo istenen şekilde bölünüyorsa bir an evvel olması gereken doğal ortamına konması daha mantıklı bence.farklı bir bilgi mi var bu konuda?
hııı anladımm ne bılımm oyle dıolardııı kı zatenn benımm pazrtsıı haber verckler dahaa salı yada carsmba olurr salıı olursa 4. gun oluoooo 3 yada 5 olması lazım deılmıı oluomu 4. gunnyok be yavrum ya çok saçma bence Allah bilir de tabi.daha öncede söyledim,çalıştım da ben klinikte.akıl var mantık var,sperm yumurtaya girdiyse bunun ilk 24 saat ile 48 saat içinde en az 2 ye bölünmesi lazım.eğer ilk 24 saat içinde 48 saate kalmadan 2 ye bölünüyor ise sistemli olarak 2.günde 4 e bölünmesi lazım.3.günde de 8e.4e ve 8e bölündüğünde blastokist denen aşamaya gelmiş ve zigot olma yoluna girmiş demektir.embriyonun ana rahmi dışında doğal olmayan ortamda ki her nekadar üstün teknolojiyle o ortamı yaratmaya çalışsalar da kalması doğru değil.bir an evvel yerleştirilip devamındaki aşamalarda rahme tutunarak devam etmesi uygundur diye biliyorum.zaten en uygun transfer 4-8 hücreli blastokist aşaması.ha bazı emriyo yavaş ilerler, günlük bölünmez 48 saati bulur,o zamanda 4 hücreli olması için 4-5 gün geçer o ayrı.yani bilgim ve mantığım bunu söylüyor nacizane.
2.günden sonra ve embriyo sağlıklı bölünüyosa 3 de olur 4 de onu embriyolog bilir.hııı anladımm ne bılımm oyle dıolardııı kı zatenn benımm pazrtsıı haber verckler dahaa salı yada carsmba olurr salıı olursa 4. gun oluoooo 3 yada 5 olması lazım deılmıı oluomu 4. gunn
heeee iyi o zaaman :)2.günden sonra ve embriyo sağlıklı bölünüyosa 3 de olur 4 de onu embriyolog bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?