Tüp bebek

Hocam yardım edin

• Evet

OY: 11 91,7%
  • Hayir

OY: 0 0,0%
  • Evet

OY: 2 16,7%

• Ankete Katılan
    12

Kasis_1993

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2015
10
0
1
31
Arkadaslar Merhaba aranızda tüp bebek tedavisiyle hamile kalanlar varmı var ise bu süreçte geçirdiğiniz zorlukları ve aşamaları anlatirmisiniz benim eşinde azosperm hastası be zeynep Kamildee tedaviye başlıcaz ama çok umutsuzlaniyorum

Arkadaslar Merhaba aranızda tüp bebek tedavisiyle hamile kalanlar varmı var ise bu süreçte geçirdiğiniz zorlukları ve aşamaları anlatirmisiniz benim eşinde azosperm hastası be zeynep Kamildee tedaviye başlıcaz ama çok umutsuzlaniyorum
Merhaba arkadasim tup bebekle hamile kalan var eevet basari sansi yuksek bende denemedim ama mart nisan gibi basvurucaz senn durumun nedir??

Benim eşim azosperm hastası olduğu için önce ameliyat sonra tedavi olcak bu ay adetin ikinci gününde başlıcz ana umutsuzluk var

Kasis_1993 aynı dert bende de var bizde bursa da başlıcaz. Ben korkuyorum. Bir arkadaşım Ahmet Yılmaz' ı önerdi bi onada danışmayi istiyorum yurt dışından gelen hastalar varmış tüp bebek için fiyatı da makulmüş. Beni mazur görün ama doktorumun dedigine göre tüp bebek yaptirilan yer ne kadar nezihse o kadar iyi sonuc alınıyormuş. Az ilaç tedavisi gormucez imkan varsa 6000 tl gozden çıkarın güzel tedavi olun

Kasis_1993 aynı dert bende de var bizde bursa da başlıcaz. Ben korkuyorum. Bir arkadaşım Ahmet Yılmaz' ı önerdi bi onada danışmayi istiyorum yurt dışından gelen hastalar varmış tüp bebek için fiyatı da makulmüş. Beni mazur görün ama doktorumun dedigine göre tüp bebek yaptirilan yer ne kadar nezihse o kadar iyi sonuc alınıyormuş. Az ilaç tedavisi gormucez imkan varsa 6000 tl gozden çıkarın güzel tedavi olun
Doğru söylüyorsunuz bizede medical hastanesinin öneriler ama çok pahalı yani maddi olarak karsilayamayiz 4 denemeye zeynep Kamilde denicez sonrası allah kerim

Kızlar Ben tüp bebek yaptırdım kasım 26 da transferim oldu.Çok şükür değerlerimde yüksek çıktı Perşembe günü inş keseyi görmeye gideceğiz.Öncelikle hiç umutsuzluk hissetmeyin duygusal olarak sağlam olmanız gerekiyor bu dönemde.Hep bebişlerinizin size tutunacağına inanın.Rabbim ol deyince oluyor.Biz çabamızı gösterelim Rabbim verir inşAllah.

merhabalar bende 30 aralıkta tüp bebek merkezine gidicem bursa uludağ ünv. nasıl başlıcak nasıl devam edicek
ilk başta çok merak ediyorum beni bilgilendirirmisiniz

Kizlar hapla tüp bebek tedavisi varmış genç yasta ve yumurtlama problemi olan hastalara uygulaniyormus bilginiz varmı? Göbek ignesi düşüncesi beni geriyo niye göbek yaa başka yer olmaz mi? :KK34::KK42:

Kizlar hapla tüp bebek tedavisi varmış genç yasta ve yumurtlama problemi olan hastalara uygulaniyormus bilginiz varmı? Göbek ignesi düşüncesi beni geriyo niye göbek yaa başka yer olmaz mi? :KK34::KK42:
Merhaba cnm ben tüp tedavisine başladım senin gbi ilk gobekten iğne olacağımi duyunca cok korktum ama hic korkulcak bişey yokmuş stres hapma acimiyo :-)

Kızlar Ben tüp bebek yaptırdım kasım 26 da transferim oldu.Çok şükür değerlerimde yüksek çıktı Perşembe günü inş keseyi görmeye gideceğiz.Öncelikle hiç umutsuzluk hissetmeyin duygusal olarak sağlam olmanız gerekiyor bu dönemde.Hep bebişlerinizin size tutunacağına inanın.Rabbim ol deyince oluyor.Biz çabamızı gösterelim Rabbim verir inşAllah.
Merhaba, sizin degerleriniz yüksek çıkmıştı ve ikiz olduğunu ogrendiniz diymi ☺ peki degerleriz hangi günde kaç çıkmıştı

Merhaba cnm ben tüp tedavisine başladım senin gbi ilk gobekten iğne olacağımi duyunca cok korktum ama hic korkulcak bişey yokmuş stres hapma acimiyo :-)

Allah yardimcin olsun inşallah en kisa zamanda bebeginin haberini alırsın dua edicem haberdar et beni de olur mu? Biz tüp bebek işini askiya aldik tekrarladik testi bu kezde azosperm değil spermi az çıkti ama normal sayılabilecek seviyedeymis 5 günde adami roket yapip ucuracaktim acaba onun etkisi mi icimdeki kocakari meydana cikti nelerle besledim yigidimi neler :KK45:
Onun etkisi mi bilmiyorum ama bugün doktorda benzer şeyleri söyleyince aktara gidip cephaneyi tamamladim bakalim işe yarayacak mi?:oops:

Allah yardimcin olsun inşallah en kisa zamanda bebeginin haberini alırsın dua edicem haberdar et beni de olur mu? Biz tüp bebek işini askiya aldik tekrarladik testi bu kezde azosperm değil spermi az çıkti ama normal sayılabilecek seviyedeymis 5 günde adami roket yapip ucuracaktim acaba onun etkisi mi icimdeki kocakari meydana cikti nelerle besledim yigidimi neler :KK45:
Onun etkisi mi bilmiyorum ama bugün doktorda benzer şeyleri söyleyince aktara gidip cephaneyi tamamladim bakalim işe yarayacak mi?:oops:
:-D amin cnm inşallah güzel haberler haberler veririm sana. Iyi yapmışsın elimzden geleni yapcz neler aldn bnde eşime alaym bari benm esimde norml çıktı ama çok ta iyi değilmiş yani

:-D amin cnm inşallah güzel haberler haberler veririm sana. Iyi yapmışsın elimzden geleni yapcz neler aldn bnde eşime alaym bari benm esimde norml çıktı ama çok ta iyi değilmiş yani[/QUOTE

Polen+arı sütü+bal karışımı ve keçiboynuzu pekmezi olabildiğince hazır gidalardan kaçındık dengeli beslendik yogurdu peyniri evde yapiyorum avakado çok faydaliymis gunde 10 ceviz badem fındık ama hepsi çiğ ve cevizler o anda kırılacak tuz olarak himalaya ve kaya tuzu kullaniyoruz radyasyon cok etkiliymis modemin fişini çekmekle başladım işe her oda da kaktüs ve doktor özellikle tuz lambalarini tavsiye etti yatak odasinda basucunuza koyun en azindan radyasyondan bir nebze arindirsin dedi şimdi tuz lambasi arayisindayim bir de kaplicalara gitmeyi düşünüyorum ve eger doktor izin verirse tuz odalarini da denicem ama doktor üzerine basa basa beslenme çok etkili dedi kesinlikle kola ve asitli gida üzerinde son kullanma tarihi yazan gıdaları tuketmeyin dedi ve takviye vitamin verdi

Oh maşallah sen baya arastirmisin ben okadar yapamam ya sadce cevz kuru incr fln kendim yiyorum bide hazr gida ztn kullanmiyorz asitlide icmiyorz okdar sende inş emeklerin karşılığini alirsn cnm

kızlar tüp bebek için devlette ki aşamaları bilen varmı neye göre devlet desteğiyle yaptırabiliyoruz

Back
X