BekleyeceğimKizlar kafam karışık nisanda tüp bebeğe başlayacaklar başlıyacak mısınız bende başlayacaktım fakat hastaneler şuanda karışık sizler neler yapıyorsunuz doktorlarınızla görüşüp başlayacak mısınız yoksa benim gibi bekleyecek mısınız ortalık duruluna kadar
Canım bende testlerimi yaptıracaktim sonraki ayda da yani nisan gibi başlayalım diyordukKizlar kafam karışık nisanda tüp bebeğe başlayacaklar başlıyacak mısınız bende başlayacaktım fakat hastaneler şuanda karışık sizler neler yapıyorsunuz doktorlarınızla görüşüp başlayacak mısınız yoksa benim gibi bekleyecek mısınız ortalık duruluna kadar
Ben başlamıştım yarim kaldı evraklar eko tarihini nisan 13e verdiler insaAllah biter ozmna kadar gitmesem süreç uzayacak en azından elimde olsun diyorum bilmiyorum napicam doktorumu da aramadım arasam gelme der tam zamanında cıktı bu virüsCanım bende testlerimi yaptıracaktim sonraki ayda da yani nisan gibi başlayalım diyorduk
Hatta doktora da gelin dedi testlerinizle birlikte ama yatırmayacağız çünkü tedaviler yardım kalabilir maalesef ondan korktuğumuz için yaptirmadik
Başka seçenek yok gibi insaAllah kısa sürede biterBekleyeceğimdaha sağlıklı bir ortamda hamilelik yaşamak istiyorum. Hem kendim hem bebeğim için
Maalesef canım ilk denemen mı seninBen başlamıştım yarim kaldı evraklar eko tarihini nisan 13e verdiler insaAllah biter ozmna kadar gitmesem süreç uzayacak en azından elimde olsun diyorum bilmiyorum napicam doktorumu da aramadım arasam gelme der tam zamanında cıktı bu virüs
Ilk denemem olcak canımMaalesef canım ilk denemen mı senin
Inşallah bir an önce su durumlar biter de bir an önce başlarızIlk denemem olcak canım
InsaAllah canım insaAllahInşallah bir an önce su durumlar biter de bir an önce başlarız
Canım bende nisanda başlayacaktım tüp bebeğe .Eşimin bu hafta içi kontrolü var doktor muhakkak gel demişti ona gidince tüp bebek için de görüşme yapalım diyoruz her türlü hastaneye gitçez zaten .Tüp bebekte sıkıntı yok devam ediliyor diye söylediler bize aradığımızda .Şimdilik bi görüşme yapıp ona göre karar verecez bakalım hayırlısıKizlar kafam karışık nisanda tüp bebeğe başlayacaklar başlıyacak mısınız bende başlayacaktım fakat hastaneler şuanda karışık sizler neler yapıyorsunuz doktorlarınızla görüşüp başlayacak mısınız yoksa benim gibi bekleyecek mısınız ortalık duruluna kadar
Hangi sehirdesin canım doktorlar kabul etmiyor diye biliyorum hatta geçen gün tüp bebek merkezini aradım baslamayanlari bir süre askıya alıyoruz ne zaman başlarız diyede bir tarih vermedi evrakları yaptırabilirsiniz elinizde olsun dedi diğer gidicemiz poliklinikleri aradım onlarda kabul etmiyor randevumu bile hazirana almışlar mecbur beklicez artıkCanım bende nisanda başlayacaktım tüp bebeğe .Eşimin bu hafta içi kontrolü var doktor muhakkak gel demişti ona gidince tüp bebek için de görüşme yapalım diyoruz her türlü hastaneye gitçez zaten .Tüp bebekte sıkıntı yok devam ediliyor diye söylediler bize aradığımızda .Şimdilik bi görüşme yapıp ona göre karar verecez bakalım hayırlısı
Diyarbakırdayım canım özel hastane şimdilik sıkıntı yok dediler aradığımızda ama gitmişken görüşme yapacağız zaten işleme başlayacaklarını sanmam .Benimde içim rahat etmez .Mayısta başlarlar büyük ihtimalleHangi sehirdesin canım doktorlar kabul etmiyor diye biliyorum hatta geçen gün tüp bebek merkezini aradım baslamayanlari bir süre askıya alıyoruz ne zaman başlarız diyede bir tarih vermedi evrakları yaptırabilirsiniz elinizde olsun dedi diğer gidicemiz poliklinikleri aradım onlarda kabul etmiyor randevumu bile hazirana almışlar mecbur beklicez artık
Özel hastaneyse bilemicem canım insaAllah güzel haberler alırsın zira bu aralar morale güzel haberle duymaya o kadar çok ihtiyaç varkiDiyarbakırdayım canım özel hastane şimdilik sıkıntı yok dediler aradığımızda ama gitmişken görüşme yapacağız zaten işleme başlayacaklarını sanmam .Benimde içim rahat etmez .Mayısta başlarlar büyük ihtimalle
Amin canım aynenÖzel hastaneyse bilemicem canım insaAllah güzel haberler alırsın zira bu aralar morale güzel haberle duymaya o kadar çok ihtiyaç varki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?