Tüp Bebekçiler Buraya

Seyrannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2020
143
132
28
Yaptıran arkadaşlar biz yeni yapacakları biraz bilgilendirsin lütfen fiyatları zorlukları..

Devlet hastanesinde yaptıracaksanız ilaçlar fazla tutuyor transfer ücreti 800 tl civarında. İlaçlar kişiye göre değişiyor benim 1400 tutmuştu. Tüm testleriniz yapıldıysa sizden ilaç raporu çıkartılacak size ilaçlarınızı aldıktan sonra tedaviniz başlayacak adetliyken sonra sürekli yumurtaların gelişimi takip edilecek ona göre yumurtalarınız toplanacak sonra da transfer

canım ben bahçecide tedavi oldum raporlu tedavi 7300 ilaçlarında çoğunu devlet karşılıyor raporsuz 10500 tl ilaçlar da 2-3 bin falan tutuyor

Kizlar kafam karışık nisanda tüp bebeğe başlayacaklar başlıyacak mısınız bende başlayacaktım fakat hastaneler şuanda karışık sizler neler yapıyorsunuz doktorlarınızla görüşüp başlayacak mısınız yoksa benim gibi bekleyecek mısınız ortalık duruluna kadar

Bekleyeceğim daha sağlıklı bir ortamda hamilelik yaşamak istiyorum. Hem kendim hem bebeğim için

Canım bende testlerimi yaptıracaktim sonraki ayda da yani nisan gibi başlayalım diyorduk
Hatta doktora da gelin dedi testlerinizle birlikte ama yatırmayacağız çünkü tedaviler yardım kalabilir maalesef ondan korktuğumuz için yaptirmadik

Ben başlamıştım yarim kaldı evraklar eko tarihini nisan 13e verdiler insaAllah biter ozmna kadar gitmesem süreç uzayacak en azından elimde olsun diyorum bilmiyorum napicam doktorumu da aramadım arasam gelme der tam zamanında cıktı bu virüs

Maddi manevi Ruhen ve bedenen çok zor bir süreç yeni başlayanlar hazırlıklı olsun buna kızlar. öyle İlk denemede hemen olacak diye bir şey de yok çok Ümitli beklemeyin her şeye hazırlıklı olun benim ilk denememde tutmadı hiç üzülmedim 2'de tuttu çok şükür.
Ben de Bahçeci Umut'ta tedavi oldum ilk denemem 20 bin lirayı buldu ikinci için sadece dondurulmuş embriyo transferi olduğum için 6-7 bin lirayı buluyor ilaçlarla birlikte.

Maalesef canım ilk denemen mı senin

Bende 3. Tüp bebek denememi istanbul tüp bebek merkezi aret kamarda yaptırdım raporlu yaptırdıgım için fiyat 5250 tl, ilaçlar 1620 tl, her muayenede kan parası alıyorlar 100 tl her gidişte, tabi ilaçlarım yetmeyince tekrar ilaç almak zorunda kaldım raporum sadece reçeteye yazılan ilaçlar kadarmış doktor sürekli ilaç istiyor tabi belki temkinli ilerliyordur tedavi ama bana baya masraf çıktı tabi ilk ön görüşme ücretciz fakat doktor muayene ediyor tadaviden önce bi yola girmek için kesin bilgi için 450 tl ücreti var bana 15.000 tl ye geldi bu tedavi yarın test günüm artık verilen paraları bi kenara bıraktım yeter ki hayırlısıyla güzel sonuç alayım düşüncesindeyim inşallah güzel haber almak hepimize nasip olur Allah ın izniyle tedavide kolaylıklar dilerim başlayacak olan arkadaşlara ve tedavide olan arkadaşlara

Canım bende nisanda başlayacaktım tüp bebeğe .Eşimin bu hafta içi kontrolü var doktor muhakkak gel demişti ona gidince tüp bebek için de görüşme yapalım diyoruz her türlü hastaneye gitçez zaten .Tüp bebekte sıkıntı yok devam ediliyor diye söylediler bize aradığımızda .Şimdilik bi görüşme yapıp ona göre karar verecez bakalım hayırlısı

Hangi sehirdesin canım doktorlar kabul etmiyor diye biliyorum hatta geçen gün tüp bebek merkezini aradım baslamayanlari bir süre askıya alıyoruz ne zaman başlarız diyede bir tarih vermedi evrakları yaptırabilirsiniz elinizde olsun dedi diğer gidicemiz poliklinikleri aradım onlarda kabul etmiyor randevumu bile hazirana almışlar mecbur beklicez artık

Diyarbakırdayım canım özel hastane şimdilik sıkıntı yok dediler aradığımızda ama gitmişken görüşme yapacağız zaten işleme başlayacaklarını sanmam .Benimde içim rahat etmez .Mayısta başlarlar büyük ihtimalle

Özel hastaneyse bilemicem canım insaAllah güzel haberler alırsın zira bu aralar morale güzel haberle duymaya o kadar çok ihtiyaç varki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…