Tüp Bebekçiler Buraya

canım diyarbakırda tedavi olacaksan bahçeci zeki hocayı tek geçerim

Ben Turkiyeye covid19 gelmeden önce tedaviye başlamıştım. Ama malesef tedavi aşamasında sıklıkla hastaneye gidip gelmek beni manevi açıdan yordu. Bence tedavi aşamasında değilseniz şu aşamada biraz erteleyin. Sitres de en kötü şey biliyorsunuz Bugün 12.gunumdeyim. 120 çıktı sonucum. Çarşamba tekrargideceğim. Sonucu bende bilmiyorum iste.. yaaa nasip..
Ben özel bir hastanede zift yöntemi ile tüp bebek yaptırdım. Zift direk göbek deliğinin altina ve tiplere minik bir kesiaçılıyor. Oradan konuluyor bebisler Acısız.
10.000 lira hastane ucreti. Ilaclar simdilik 5bini buldu gibi. Igneler. Jeller. Haplar.. Eğer sonrasında isterseniz 3bin de dondurma işlemi derken cebinizde 20bin ile çıkın bu yola.

Rabbim isteyen herkese versin .
Dua edin olur mu? Çarşamba gelmis olsun bebegim

Ilk defa duydum. Neden rahimden degil peki?yani bu yontemin amaci ney tam olarak.

Ilk defa duydum. Neden rahimden degil peki?yani bu yontemin amaci ney tam olarak.
Direk tuplere transfer ediliyor. Tutunma olasigi daha çok dedi doktorum. Birde yaşım 33. Mide küçültme ameliyati gibi uzun ince aletlerle giriyorlar. Sonrasında bayıldım çok göremedim Bilinen bir yöntem değil ama eski bir yontem...ama sonucu çarşamba alacağız işte..

Reactions: H M
Cok degisik ben hic duymadim. 2 transfer yaptirdim

Bende tedavi sürecindeyim herşey tamam transferimi beklicem mayısta inşallah, bahçecide yaptırdım soruları alabiliriz, kabaca fiyat vermem gerekirse 14 bin diyebilirim, aslında zorluğu yok ama bende polip olduğu için onu aldırdım bugün süreci uzattı bu durum

Turkiyede evet bir kac doktor yapıyor bunu. Sizin oldu mu bebeğiniz?
Ilki kimyasal gibi birseydi ikinciside 2si tutundu ama düsük yaptim maalesef.
3ncu icin doktorumla istişare yapamadim henuz
Hastanelere arastirma icinde gidemiyoruz.
3ncuyu yapmaya heycanliyim ama 3ncude olacak gibime geliyor ama bakalim

Ilki kimyasal gibi birseydi ikinciside 2si tutundu ama düsük yaptim maalesef.
3ncu icin doktorumla istişare yapamadim henuz
Hastanelere arastirma icinde gidemiyoruz.
3ncuyu yapmaya heycanliyim ama 3ncude olacak gibime geliyor ama bakalim

Allah büyük. Rabbim aratmadan nasip etsin insalah. Irtibatı koparmayalim:) Benim hastanem il dışından gelenlerin apart yemek masrafinida karşılıyor. Belki buraya gelirsin:)

Ben de önümüzdeki adetle başlıyorum tedaviye insallah iptal olmazsa istenen kan testlerini vereceğim Batu aydınurazda tedavi olucam Antalya’da Çok tecrübesizim ama ilk olacak eşimde oligoastenospermi var o yuzden tüp benek yaptırıyoruz bana da yardımcı olur musunuz

Allah büyük. Rabbim aratmadan nasip etsin insalah. Irtibatı koparmayalim:) Benim hastanem il dışından gelenlerin apart yemek masrafinida karşılıyor. Belki buraya gelirsin:)
Ben im dondurulmuslarim var canim onlaro deniyorum hastanem bnmde istanbulda ucakla gidis gelis yapiyorum ailem.orda zaten insallah

Moralini yuksek tut insallah
Ama su surede transfer olmasada dhaa iyi gibi
Tabi doktorun ve senin tercihin. Insallah guzel gecer tedavin

Moralini yuksek tut insallah
Ama su surede transfer olmasada dhaa iyi gibi
Tabi doktorun ve senin tercihin. Insallah guzel gecer tedavin
Kuzum benim de içime sinmiyor şehir dışına gidip gelcem bir de korkuyorum da yasak falan gelir de yarım kalır diye ama iki ayda eşimin değerleri baya azalmıştı korkuyorum daha kötü olacak diye en azında. Dondursalar o şekilde beklesem içim daha rahat edecek

Kuzum zift yöntemini Isparta’da halan Kaya diye bir doktor da yapıyormuş ben gitmedim ama detayını bilmiyordum daha garanti bi tedavi gibi sanki Antalya’da başladım ama bilsem bi gider görüşürdüm

Kuzum gittiniz mi eşinin sonuçlar nasıl insallah sizde düzelme vardır

Şu zorlu süreçte histeroskopi olmak tehlikeli dğeil miydi? Geçmiş olsun inş Bi sıkıntı yaşamazsın. Bende olucaktım geçen hafta ama vazgeçtim

Kuzum zift yöntemini Isparta’da halan Kaya diye bir doktor da yapıyormuş ben gitmedim ama detayını bilmiyordum daha garanti bi tedavi gibi sanki Antalya’da başladım ama bilsem bi gider görüşürdüm

bende ondayim canim:) Işte çarşamba degerim artacak mı ona bakılacak.. Inşallah senin antalyada tutar da buralara gelmene gerek kalmaz biraz zor ve pahalı bir tedavi ama

Evet tum arkadaşlarım gebe kaldı onda. Bakalım benim ne olacak..

Senin kaçıncı günün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…