Tüp Bebekçiler Buraya

Ben Isparta’da yaşıyorum bir de Antalya’ya gidip geleceğim çok bileğim yoktu Hakan Kaya’yla ilgili Bilgi de edinemedim gitmedim ben de Batu aydınuraza gidiyorum şimdi de daha tedavim başlamadı önümüzdeki adetle başlayacak

Napsan geçis mi yapsan buraya:) oluyir mu oyle şimdi antalyaya her gidinse savda polisler durduracak vs.. ateş olcecek.. sokağa çıkma yasağı da gelirse.. poncik kocacinla bir görüşün bu konuyu derim..
doktorunu tanımıyorum. Bir kere antalyaya görüşmeye gittim. O bile yorucu olmuştu. Ondan antalyadan Vazgeçmiştim.

Bi görüşeyim ama doktorumuz da çok tatlı bir adam sevmiştik ama Hakan Kaya’yı teyzemden duymuştum komşuları ikiz beBek sahibi olmustu sonra arastordım kimseyi bulamadım gelecek tüp bebek merkezine gittik biz de Antalya’ya diğer merkezler hasta da kabul etmiyor suan bakalım hayırlısı olsun hakkımızda

Kuzum yarın gideceğiz ya çok korkuyorum Gitmişken hastanedeki tüp bebek bölümüyle de görüşeceğiz bakalım
Hadi bakalım Şnsallah güzel sonuçlar alırsınız Anlıyorum seni benim kalbim yerinden çıkacak gibi olmustu insallah artış olmustur

Hakkımızda dediğin gibi hayırlısı olsun

Şu zorlu süreçte histeroskopi olmak tehlikeli dğeil miydi? Geçmiş olsun inş Bi sıkıntı yaşamazsın. Bende olucaktım geçen hafta ama vazgeçtim
Tehlikeliydi ama yapmak zorundaydım rahmimin dinlenmesi gerek bir süre, gidişat böyle olursa zaten bunu yapacak doktor bulamayız bir kaç aya

Tehlikeliydi ama yapmak zorundaydım rahmimin dinlenmesi gerek bir süre, gidişat böyle olursa zaten bunu yapacak doktor bulamayız bir kaç aya
Peki tüp bebek sürecine ne zaman başlıcaksın

Merhaba, ben de Antalya’da tüp bebek yaptırabileceğim bir yer arıyorum, yardımcı olabilirseniz sevinirim

Ozelde yaptrdim neyi merak ediyosaniz sorabilirsiniz zira cok kapsamli bir surec
Merhaba canım benim yumurtalarım toplandı embriyo donduruldu adet oldum yeni bitti ama kalcamdan bacagima agri vuruyo cikolata kisti var sağ tarafımda senin böyle bisey olmuş muydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…