• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekde kortizon kullanımı

Ebulula

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2022
43
9
6
33
Merhaba kizlar bu üçüncü tüp bebek denemem birincisi hiç tutmadı ikincisi tuttu sonra düştü şimdi üçüncü transferimi oldum doktorum Prednol vermişti bağışıklik baskılayıcı ve vücudun bebeği reddetmemesi için olduğunu biliyorum ama transferden sonra kullanmayı kes dedi.Acaba Benim gibi olanlar varmı gebelikte kortizon kullananlar lütfen cevap verin

Merhaba benim tüp bebek değil ama kayıplarım çok olduğu için doktorum gebelik başında prednol 5 mg kullanmamı istemişti 12. Haftaya kadar kullanmıştım yanlış hatırlamıyorsam. Doktorunuzu dinleyin az veya çok kullanmayın. En doğrusunu onlar bilir. Rabbim tez zamanda nasip etsin inş
Bilinen bir bağışıklık sistemi hastalığınız varmı sadece düşükler olduğu için mi verdi doktorunuz

Merhaba kizlar bu üçüncü tüp bebek denemem birincisi hiç tutmadı ikincisi tuttu sonra düştü şimdi üçüncü transferimi oldum doktorum Prednol vermişti bağışıklik baskılayıcı ve vücudun bebeği reddetmemesi için olduğunu biliyorum ama transferden sonra kullanmayı kes dedi.Acaba Benim gibi olanlar varmı gebelikte kortizon kullananlar lütfen cevap verin
Prednol bende kullandim transfere kadar bebegi yabanci tanimasim vucut diye veriyoruz dedi doktor cok sukur tutundu bizim bebis

Ben 4 düşük yaşadım. Transfer dahil 2 ay boyunca prednol kullandım. Yarık damak olur falan dediler ama şükür olmadi

Back
X