Tüp bebekle hamile kalıp kanaması olan kimler var?

Canim ben doktorumla gorusemedim henuz randevuma 2 hafta var..acile gittigimizde acildeki doktor onemli bosey gorunmuyor bu.kanamalar olabilir bazen dedi sanirim benimki.ikiz gebelik ve kanamalari buna bagladi..iki kese gordum biri cok kucuk dedi..birde bugun yine kanamam oldu ve tansiyonum dustu sabah bayilma asamasina geldim cok kotu oldum..neyseki simdi iyiyim cok sukur...
Her ne kadar dikkat etmeye calissamda benim bir kucuk oglum var ihtiyaclari.oluypr karsilamam lazim mecbiren yoruluyprum biraz..esim sagolsun yardimci oluyor ama iste yinede tamamen yatamiyorum..Allahim yardim etsin insallah bu zor gunleu cabuk etlatirim..cunku.oglumla ilgilenemeyince cok uzuluyorum :KK43:

Anladım canım geniş olsun dikkat bayılma durumu yorgunluktan olabilir mi düşük tansiyon da yapabilir sana yardım edicek başka kimse yok mu annen kayınvaliden yakın bi arkadaşın Allah büyük O herşeye Kâdir inşallah sıkıntısız atlatırsın bu Süreci üzülmek stres yapma çok tetikliyor biri beni çok üzmüştü o gece içli içli ağladım sabahında kanamam oldu yani strese gelmiyo durumumuz aman dikkat

Anladım canım geniş olsun dikkat bayılma durumu yorgunluktan olabilir mi düşük tansiyon da yapabilir sana yardım edicek başka kimse yok mu annen kayınvaliden yakın bi arkadaşın Allah büyük O herşeye Kâdir inşallah
sıkıntısız atlatırsın bu Süreci üzülmek stres yapma çok tetikliyor biri beni çok üzmüştü o gece içli içli ağladım sabahında kanamam oldu yani strese gelmiyo durumumuz aman dikkat
malesef yok canim :( yurtdisindayim ben kayinvaldem cok yasli yapamaz,annem vefat etti,en yakin yardum isteyebilecegim arkadasimin evi uzakta o kadar caresizimki su an :(
evet stres cik tetikliyor kendimiz ve bebeklerimiz icin hicbiseyi kafaya takmamak lazim...

Evet canim vajinal fitil kullaniyorum...bende her kan gordugumde agliyorum kafama takinca tansiyonum dusuyor bugun bayilma derecesine geldim gozumun onu karardi :KK43: peki seninki tek gebelikmi? Birde hareketlerini ne kadar kisitlamistin mesela sen o 4 hafta boyunca?evde yemek temizlik bile yapmadinmi?hic disari cikmadinmi mesela? benim bir oglum var okula getir gotur onunla ilgilen baya bir aktifim her ne kadar hareketlerimi kisitlasamda...cevabini bekliyorum canim..

korkma eger bebek bize tutunmayı istiyorsa gitmiyor bir yere. ben cok yıprattım kendimi hala da cok korkuyorum. pleasenta previa dan dolayı erken dogum riskim var

o dört hafta boyunca işe gidip geldim, evde yemek yaptım ama agır temizlik yapmadım. sadece cok daha dikkatli oldum. çalıştıgım için mecbur işe gittim doktor rapor vermemişti o dönem. gerek yok rapora sadece dikkat et dedi.
ilk gebeligim. iki embriyo yerleştirildi ama biri hayata tutundu benimle...

malesef yok canim :KK43: yurtdisindayim ben kayinvaldem cok yasli yapamaz,annem vefat etti,en yakin yardum isteyebilecegim arkadasimin evi uzakta o kadar caresizimki su an :KK43:
evet stres cik tetikliyor kendimiz ve bebeklerimiz icin hicbiseyi kafaya takmamak lazim...

bence kendini çaresiz hissetme; ne güzel bak bi oglun var, sana destekci bir eşin var. bu günlerde gelip gececek.

yalnızlık cok zor biliyorum. ama karnındakileri düşün en cok onların huzura ihtiyacı var su anda. bebekler herseyi hissediyormus.

malesef yok canim :KK43: yurtdisindayim ben kayinvaldem cok yasli yapamaz,annem vefat etti,en yakin yardum isteyebilecegim arkadasimin evi uzakta o kadar caresizimki su an :KK43:

Canım öncelikle başın sağolsun stres hbişey kazandırmıyor misal ben hamileliğimin mutluluğunu bile yaşayamadım stres ve üzüntüden kime ettim kendime tabiki biraz geniş olmak lazım senin durumun tamamen zorunlu sebeplerden dolayı.. Etrafında sevdiklerin OLMASINA rağmen de yalnız kalabilirsin birde öyle düşün bak ben Canımdan çok sevdiğim çocukluğum herşeyim olan dostum tarafından büyük bi kazık yedim transferin hemen Öncesinde hem de ameliyatlıyken sonra transfer oldu eşimle sorunlar yaşadık ve yalnız kaldım sonra kardeşlerim tarafından anlamsız bi Yalnızlık yaşadım o da yetmedi işimden çıkarıldım ve hamileliğim ağır geçiyordu serum ve iğneyle ayaktaydım eşimin ailesini söylememe gerek bile yok tüm bunları yaşarken hamileydim ve mücadele ve emeklerle kazanmıştım bu savaşı Allahıma sığındım şimdi evimdeyim sakin kafayla kendi başımayım hayatta herşey bizim için Allah daha kötüleriyle imtihan etmesin inşallah noldu biliyo musun tüm bu yaşadıklarımın sonucunda meğer üzülen zarar gören hep ben olmuşum sen hiç sıkma canını Allah de O sana yeter bizi unutuyoruz Allah da ben Varım diyor sevdiği kullarına O'na sığın sonuçta sonuçta yalnız değiliz üzülme tamam hem kanaman da yok çok şükür

korkma eger bebek bize tutunmayı istiyorsa gitmiyor bir yere. ben cok yıprattım kendimi hala da cok korkuyorum. pleasenta previa dan dolayı erken dogum riskim var

o dört hafta boyunca işe gidip geldim, evde yemek yaptım ama agır temizlik yapmadım. sadece cok daha dikkatli oldum. çalıştıgım için mecbur işe gittim doktor rapor vermemişti o dönem. gerek yok rapora sadece dikkat et dedi.
ilk gebeligim. iki embriyo yerleştirildi ama biri hayata tutundu benimle...
canim peki o dort hafta boyunca ise giderken kanaman kirmizi sekildemiydi?ve ikisi tutunup birimi seninle kaldi yoksa sadece birimi tutundu senin?

Canım öncelikle başın sağolsun stres hbişey kazandırmıyor misal ben hamileliğimin mutluluğunu bile yaşayamadım stres ve üzüntüden kime ettim kendime tabiki biraz geniş olmak lazım senin durumun tamamen zorunlu sebeplerden dolayı.. Etrafında sevdiklerin OLMASINA rağmen de yalnız kalabilirsin birde öyle düşün bak ben Canımdan çok sevdiğim çocukluğum herşeyim olan dostum tarafından büyük bi kazık yedim transferin hemen Öncesinde hem de ameliyatlıyken sonra transfer oldu eşimle sorunlar yaşadık ve yalnız kaldım sonra kardeşlerim tarafından anlamsız bi Yalnızlık yaşadım o da yetmedi işimden çıkarıldım ve hamileliğim ağır geçiyordu serum ve iğneyle ayaktaydım eşimin ailesini söylememe gerek bile yok tüm bunları yaşarken hamileydim ve mücadele ve emeklerle kazanmıştım bu savaşı Allahıma sığındım şimdi evimdeyim sakin kafayla kendi başımayım hayatta herşey bizim için Allah daha kötüleriyle imtihan etmesin inşallah noldu biliyo musun tüm bu yaşadıklarımın sonucunda meğer üzülen zarar gören hep ben olmuşum sen hiç sıkma canını Allah de O sana yeter bizi unutuyoruz Allah da ben Varım diyor sevdiği kullarına O'na sığın sonuçta sonuçta yalnız değiliz üzülme tamam hem kanaman da yok çok şükür
haklisinda canim kanamam var malesef o gun kesilmisti ama sonra tekrar basladi ve hala araliksiz devam ediyor :(

bence kendini çaresiz hissetme; ne güzel bak bi oglun var, sana destekci bir eşin var. bu günlerde gelip gececek.

yalnızlık cok zor biliyorum. ama karnındakileri düşün en cok onların huzura ihtiyacı var su anda. bebekler herseyi hissediyormus.
haklisin canim cok sukir diyorum her zaman ama istr insanin elinde degil bazi seyler :(

canim peki o dort hafta boyunca ise giderken kanaman kirmizi sekildemiydi?ve ikisi tutunup birimi seninle kaldi yoksa sadece birimi tutundu senin?

benim dort hafta boyunca bir gün kanamam oldu bir iki gün olmadı. yani öle devamlı bir kanama yoktu. ama evet kırmızıydı. fakat öle cok fazla da degildi devamlı lekelenme tarzında bir kanama vardı.

benim esas kanamam previadan dolayı oldu o cok daha fenaydı. umarım bir daha olmaz

bebişlerden sadece birisi tutundu. şimdi inşallah bir aksilik olmazsa oglusumu bekliyorum.

can

canım nasılsın doktora gittinmi ne diyor kanamanla ilgili???allah yardımcın olsun kardeşim
canim cok sagol..doktor ikiz oldugu icin olabilur bu kanama diyor tekrar gidicez iki hafta sinra bakalim ne diyecek..kanama devam ediyor hala..

benim dort hafta boyunca bir gün kanamam oldu bir iki gün olmadı. yani öle devamlı bir kanama yoktu. ama evet kırmızıydı. fakat öle cok fazla da degildi devamlı lekelenme tarzında bir kanama vardı.

benim esas kanamam previadan dolayı oldu o cok daha fenaydı. umarım bir daha olmaz

bebişlerden sadece birisi tutundu. şimdi inşallah bir aksilik olmazsa oglusumu bekliyorum.
insallah hicbir aksilik olmadan alirsin bebegini kucagina canim...

inşallah güzelim ikimizde alırız kucagımıza

senin kanamaların devam ediyor mu? nasılsın? dr kontrolün ne zaman
meraba canim kanamalar bazen lekelenme bazen kanama seklinde devam ediyor dr kontrolume daha 8 gun var canim... ama yarin ozel bir merkezde ultrasona giricem gidisat hakkinda bilgi edinmek icin...

Merhaba canım, topigini yeni gördüm. ve tam başımdan gecenler oldugu için yazmak istedim..

su anda 20 haftalık hamileyim. tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım.

hamileligim 7-11 haftası arası devamlı kanamam oldu. hatta öyle bi hal aldıki. kan olmadıgı zaman garipsiyordum. bu arada pregesteron igne, vaginal fitil gibi bişiler kullanıyorsun değil mi?

ilk kanama yı görünce korku ile dr a gittigimde bana progesteron igne yaptı. gerci zaten günde üç kere vanigal fitil alıyordum ama demekki yetersiz hissetti.
daha sonra 11. hafta kanamalarım kesildi. ama emin ol her kanı gördügümde gözümden yaşlar akıyordu acaba bişi oldu mu diye.

15. hafta bi daha kanamam oldu ama bu sefer gercekten cok fazla oldu. ve 3 gün aralıksız sürdü.bunun sebebi ise plasenta previa dedi dr ve direk yatak istiharati verdi. bu arada ilk kanama oldugu zamanda rapor vermemişti ama hareketlerini azalt. spor yapma felan demişti.
Meraba hamileliğiniz devam etti mi sağlıklı kucağınıza alabildiniz mi acaba aynındurumdayım bende. Endişeliyim

Bende de olmuş idi bir hafta rapor aldim is yerinde prognex igne oldum.haftada bir o kesti 1 hafta dinlenmek beni duzeltmisti.bi daha kanama yasamadim dondurulmuş embriyo idi benimkisi

Bende de olmuş idi bir hafta rapor aldim is yerinde prognex igne oldum.haftada bir o kesti 1 hafta dinlenmek beni duzeltmisti.bi daha kanama yasamadim dondurulmuş embriyo idi benimkisi
Benim taze embriyo ama bu 3. Kanamam iki hafta önce yine olmuştu baya da kırmızı hafif pıhtılı. İnsan çok korkuyor sürekli panik halindeyim morale ihtiyacım var doktorlar çok rahat bu konuda normal görüyolar ama bana hiç öyle gelmiyor biyerde bi sıkıntı olmasa neden kanasın

Benim taze embriyo ama bu 3. Kanamam iki hafta önce yine olmuştu baya da kırmızı hafif pıhtılı. İnsan çok korkuyor sürekli panik halindeyim morale ihtiyacım var doktorlar çok rahat bu konuda normal görüyolar ama bana hiç öyle gelmiyor biyerde bi sıkıntı olmasa neden kanasın
önce bazı hamileliklerde oluyor bunu kabul edip sakinles stres ile durumunu daha da kotulestirme bol bol dinlen dikkat et.zamanla gecer.dondurulmus embriyoda bebegi oraya yapıştırmak icin daha çok. İlaç kullanılıyor onda bile kanama olabiliyor.bu süreçte moral ve bedensel saglik önemli

önce bazı hamileliklerde oluyor bunu kabul edip sakinles stres ile durumunu daha da kotulestirme bol bol dinlen dikkat et.zamanla gecer.dondurulmus embriyoda bebegi oraya yapıştırmak icin daha çok. İlaç kullanılıyor onda bile kanama olabiliyor.bu süreçte moral ve bedensel saglik önemli
Aynen canım haklısın ama çok zor bi durum her aşaması zordu zaten tüp bebeğin ve hala sıkıntılar devam ediyor hiç bitmeyecek gibi. Hamile olduğuma bile sevinemedim Her akıntı geldiğinde korkuyorum ne geldi acaba diye. Sürekli kontrol ediyorum. Bide yapılacak hiçbişey yok o an. Ne doktorlar ne de ilaçlar. Tam bi çaresizlik hali. Sadece dua ediyorum. Elimden başka da bişey gelmez.

Aynen canım haklısın ama çok zor bi durum her aşaması zordu zaten tüp bebeğin ve hala sıkıntılar devam ediyor hiç bitmeyecek gibi. Hamile olduğuma bile sevinemedim Her akıntı geldiğinde korkuyorum ne geldi acaba diye. Sürekli kontrol ediyorum. Bide yapılacak hiçbişey yok o an. Ne doktorlar ne de ilaçlar. Tam bi çaresizlik hali. Sadece dua ediyorum. Elimden başka da bişey gelmez.
inan kanamamda bana da. Bekle bakalim nolcak deyince tüp bebegi yapan prof baya bozulmuştum sanki umursamiyor gibi geliyor du.adam doktor degilde nasrettin hoca göle maya çalmış ya tutarsa diyo sanki karşımda.demek ki ilaçları verip beklemekten başka çare kalmıyor

Back
X