- 27 Aralık 2013
- 1.038
- 979
- 208
Canim ben doktorumla gorusemedim henuz randevuma 2 hafta var..acile gittigimizde acildeki doktor onemli bosey gorunmuyor bu.kanamalar olabilir bazen dedi sanirim benimki.ikiz gebelik ve kanamalari buna bagladi..iki kese gordum biri cok kucuk dedi..birde bugun yine kanamam oldu ve tansiyonum dustu sabah bayilma asamasina geldim cok kotu oldum..neyseki simdi iyiyim cok sukur...
Her ne kadar dikkat etmeye calissamda benim bir kucuk oglum var ihtiyaclari.oluypr karsilamam lazim mecbiren yoruluyprum biraz..esim sagolsun yardimci oluyor ama iste yinede tamamen yatamiyorum..Allahim yardim etsin insallah bu zor gunleu cabuk etlatirim..cunku.oglumla ilgilenemeyince cok uzuluyorum![]()
Anladım canım geniş olsun dikkat bayılma durumu yorgunluktan olabilir mi düşük tansiyon da yapabilir sana yardım edicek başka kimse yok mu annen kayınvaliden yakın bi arkadaşın Allah büyük O herşeye Kâdir inşallah sıkıntısız atlatırsın bu Süreci üzülmek stres yapma çok tetikliyor biri beni çok üzmüştü o gece içli içli ağladım sabahında kanamam oldu yani strese gelmiyo durumumuz aman dikkat