tüp bebekle hamile kalıp kisti oluşan var mı?

sena81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2008
478
2
96
Konya
yumurtalıklarımla gözle görülür bir şişlik ve sertlik hissettim.trasferin 18. günü doktora gittim.sağ yumurtalığımda 8 cm bir kist var dedi.toplamada bütün yumurtalarım toplanamamıştı.toplanmayan büyümeye devam etmiş.kiste dönüşmüş tabi.zamanla küçülürmü büyürmü bilemiyorum.böyle birşey yaşayan oldumu

evet var benim
malasef 6 haftalık hamileyken fark edildi kendiliğinden küçülerek kaypolunacağını doktorum söyledi .doktordan çıkdığımız günün akşamı inanılmaz ağırıyla acillere kaldırıldım gerci benim kisden ziyade sağ yumurtalığım aşırı yumurta üretiği için inanılmaz şişmiş torsiyon denilen yumurta dönmesini yaşadım ağrımın şidetini anlatamam tabii zorluklarla bebek hamile kalmışım bebeğimi kaybetme korkusu hepsi çok kötüydü hemen amelyata alındım yumurtalığım kendi etrafında 2 kere dönmüş malesef sağ yumurtalığım alındı çok şükür bebeğime bir şey olmadı şimdi 16 aylık oldu sizede tavsiyem dikkat edin kistden evet birşey olmaz ama yumurtalığınıza bir şey olmasın doktor kontrolünde olun çünkü benim ilk anda ne olduğu anlaşılmamıştı.

canım merhaba, peki dr ne dedı kontrolden sonra , kendiliğinden küçülü rmü dedi mi? ne yapacakmıs?,
genelde benimde kistik bir yapım var , bende dondurulmusla su an hamileyim, daha ilk ultrasona girmedim ıkı hafta sonraya cagırdılar, ancak sol kasıkda bir agrı hafif hissediyorum yatakta saga sola donerken, oturup kalkarken felan sanki birisi eliyle tutmusda asagı doğru cekıyor gibi, bende pinpiriklendim şimdi acaba kist mi felan oldu diye, yoksa hamileik agrısı mı bilemedim ,
hay allah yaaaa dr ne diyor yazarmısın buraya lütfen

cevabın için teşekkürler.benim okadar şiştiki sağ tarafımda sanki tuğla konmuş gibi hissediyorum.özellikle sırt üstü yattığımda şişlik okadar belirginki. doktor banada iner dedi ama sanki büyüyor.patlaması tehlikeliymiş.inanın hamile kaldığımın farkında bile değilim.

doktor bana zamanla iner dedi.sadece patlaması tehlikelymiş.benim karın şişligimde var.eğer sende şüpheleniyorsan kontrole git derim.zaten karından ulturasonla bakıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…