Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba şu an bende sizinle aynı durumdayım nasıl ilerledinizKızlar merhaba tüp bebek tek emriyo ile tek yumurta ikizlerine hamileyim ama doktorum çok umutsuz konuştu risklerinin çok fazla olduğunu söyledi benim gibi olup sağlıklı bir hamilelik geçirip doğumunu yapan var mıdır?
Sağlıkla ilerlesin inşallah kaç haftalıksın canım plesenta tekmi? Ben baya sıkıntı yaşadım yoğun kanamalae falan belki yaştan ama şükür Rabbime iyi ilerliyoruz şuan perinatolog ve kadın doğum arasında geziyoruz tek plesenta 2amniyotik kese var bizde tek yumurta ikizi riskli canım 15.haftamdayım doktor sürekli dinlen diyor sende çok dikkat etMerhaba şu an bende sizinle aynı durumdayım nasıl ilerlediniz
Canım merhaba senin tek yumurta ikizi tüp bebek miKızlar merhaba tüp bebek tek emriyo ile tek yumurta ikizlerine hamileyim ama doktorum çok umutsuz konuştu risklerinin çok fazla olduğunu söyledi benim gibi olup sağlıklı bir hamilelik geçirip doğumunu yapan var mıdır?
Geç gördüm kusura bakma tatlım evet tüp bebek:)Canım merhaba senin tek yumurta ikizi tüp bebek mi
Geç gördüm kusura bakma tatlım evet tüp bebek:)s
Sorun değil canım :) sizde sorun neydi amh mi düşüktüGeç gördüm kusura bakma tatlım evet tüp bebek:)
aynen canım amh düşüktü yumurta toplarken bile 2 yumurta zor buldular biri Yaşamadı bir tane transfer ettiler sonuç tek yumurta ikizi :)Sorun değil canım :) sizde sorun neydi amh mi düşüktü
Ayyy maşallah canım ne güzel peki emriyo kaliten nasildiaynen canım amh düşüktü yumurta toplarken bile 2 yumurta zor buldular biri Yaşamadı bir tane transfer ettiler sonuç tek yumurta ikizi :)
Amh kaçtı canımaynen canım amh düşüktü yumurta toplarken bile 2 yumurta zor buldular biri Yaşamadı bir tane transfer ettiler sonuç tek yumurta ikizi :)
Amh olcmediler ama canim tedavide 2 yumurta oluşmuştuAmh kaçtı canım
Hayırlısı olsun canım benim de tek emriyo bugün transferim var dua et canım hayırlısı olsun inşallahAmh olcmediler ama canim tedavide 2 yumurta oluşmuştu
Insallah tutar canim dualarım seninle icin rahat olsun tek diye asla karamsar olma güzel dusun guzel olsun Rabbimin izniylede insallah herşey guzel olacakHayırlısı olsun canım benim de tek emriyo bugün transferim var dua et canım hayırlısı olsun inşallah
İnşallah canım benim koydular bakalım hayırlısıInsallah tutar canim dualarım seninle icin rahat olsun tek diye asla karamsar olma güzel dusun guzel olsun Rabbimin izniylede insallah herşey guzel olacak![]()