Tüp bebekte 3.gün embriyosu

Gul1996

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2022
581
181
33
29
Merhaba
İstanbul bahçeci tüp bebek merkezinde tüp bebek tedavisi görüyorum. Yumurta toplama işleminde sadece 1 yumurta elde edildi. 3.günde de transferim gerçekleşti. 24 Şubatta transferim yapıldı. Bugün 6.günüm. 8 martta test yaptırmamı söylediler ama o zamana kadar beklemeye sanırım sabrım yok. Ne zaman test yapsam en erken sonuç alırım? Birde 3.gün transfer yapılıp hamile kalan var mı?

Merhaba hayırlısı Olsun inşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizim gibi nerede evlat sahibi olmak isteyen herkese Allah çocuk sahibi olmayı nasip etsin istersen şu an test yapabilirsin çıkabilir

Amin inşallah idrardan yapılan testte çıkar mı

Benim 5. Gün embriyosu ve 22 şubatta transfer oldum 6. Günde idrar testinde silik çizgi çıktı ama siz çatlatma iğnesi oldunuz o yüzden pozitif çıkar 10. Gününüzde eğer çatlatma iğnesinin 12. Günü falansa test yapabilirsiniz

18 şubatı 19 a bağlayan gece saat 2.30 da vuruldum iğneyi cuma sabah erken gebelik testi alıp yapsam çıkar mı acaba

Benim üçüncü gün embriyosu transfer edildi, ilk denemede tutundu..Umarım sizin miniğiniz de tutunmuştur

Benim üçüncü gün embriyosu transfer edildi, ilk denemede tutundu..Umarım sizin miniğiniz de tutunmuştur
Canım tebrikler.Ben de 35 yaşımdan beri 5 deneme yaptım sonuncusu hariç tutunmadı.İlk 4 deneme hep 3. Gün embriyosuydu, son tutunan deneme de 3. Gün ve 6. Gün embriyosu koyuldu, tuttu ama boş gebelik oldu. Yaşınız kaç ve Tutan embriyonuz kaç hücreliydi?Ben yeniden tedavi oldum Ocak’ta yine iki tane 3. Gün embriyosu dondurdular .Biri 5 ve biri 6 hücreli.3. Gün embriyosunun 7-8 hücreli olanı iyiymiş, ben o yüzden yine tutmaz diye bu son dondurulmuşları hiç transfer ettirmek istemiyorum.
Yeniden tedavi olacağım Yaş oldu 40, belki de yaş İle alakalı tutmaması.

Merhaba hayırlı olsun inşallah sağlıkla tutunur
Benim de 3.gun embriyosuydu taze transfer yapıldı. Sanırım 10.gunde idrarda pozitif gördüm şuan 7 haftalık hamileyim geçen hafta güzel bir sürpriz oldu kalp atışını ve bebeği görmeye gittigimizde embriyomun bölünüp ikiz olduğunu öğrendik tek transfer yapılmıştı ilk denememizdi inşallah herkesin pozitif olur sağlıkla kucaklarimiza alırız

Bence hiç umudunuzu kaybetmeyin, 32 yaşındayım bende..3. gün embriyosu ve 6 hücreliydi.. Böyle olunca bizde umutsuzluğa kapıldık ve geriye başka yaşayan embriyomuz kalmamıştı..Umarım en kısa sürede nasip olur bence bu süreçte önemli olan iç motivasyonunuzu yüksek tutmak..

Canım sağlıkla kucağınıza alın inşallah Demekki hücresi kesin belirlemiyor sonucu.Dua etmekten başka yapabileceğimiz birşey yok o zaman. Teşekkürler cevabın için

Canım sağlıkla kucağınıza alın inşallah Demekki hücresi kesin belirlemiyor sonucu.Dua etmekten başka yapabileceğimiz birşey yok o zaman. Teşekkürler cevabın için
Kesinlikle, bizim de ilk tedavimiz di çok araştırdık genel düşünce 3. Gün embriyosu tutması daha zor şeklindeydi. Bu yüzden umutsuz düşünüyorduk ama öyle olmadı bence nasibimiz se oluyor ..Rabbim en kısa süre de hepimize sağlıkla sıhhatle kucaklamayı nasip etsin inşallah

İnşallah en kısa zamanda hayırlı bir evlat sahibi olursunuz. Ben 26 yaşındayım ilk denemem ama kaç hücreli olduğunu söylemedi doktorumuz. Bugün transferimin 6.günü yarın test yapayım dedim erken gebelik testi sizce sonuç çıkar mı

İnşallah inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin ben sanırım yarın bir test denemesi yapacağım bekleyemeyeceğim. Çok heyecanlıyım. Ama hiç belirtim yok normal mi onu da bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…