İnşallah. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallahBence hiç umudunuzu kaybetmeyin, 32 yaşındayım bende..3. gün embriyosu ve 6 hücreliydi.. Böyle olunca bizde umutsuzluğa kapıldık ve geriye başka yaşayan embriyomuz kalmamıştı..Umarım en kısa sürede nasip olur bence bu süreçte önemli olan iç motivasyonunuzu yüksek tutmak..
Belirti aramayın bazen ilaçların etkiside sasirtiyorİnşallah inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinben sanırım yarın bir test denemesi yapacağım bekleyemeyeceğim. Çok heyecanlıyım. Ama hiç belirtim yok normal mi onu da bilmiyorum
Beklemek gerçekten zor ama bakalım yarın ola hayır olaBelirti aramayın bazen ilaçların etkiside sasirtiyor
Bence test için bekleyin biliyorum zor geliyor beklemek ama siz bilirsiniz tabi
İnşallah güzel haberler verirsiniz
Canım inşallah güzel sonuç alırsın.Bence bekle ve doktorum dediği günde kan tahlili yap.Çünkü her 2 günde bir artmış mı diye yine kan vereceksin, boşver bakma şimdidenİnşallah en kısa zamanda hayırlı bir evlat sahibi olursunuz. Ben 26 yaşındayım ilk denemem ama kaç hücreli olduğunu söylemedi doktorumuz. Bugün transferimin 6.günü yarın test yapayım dedim erken gebelik testi sizce sonuç çıkar mı
Kandan bakmayacağım o güne kadar idrardan bakayım dedim de kafam karıştı baksam mı bakmasam mıCanım inşallah güzel sonuç alırsın.Bence bekle ve doktorum dediği günde kan tahlili yap.Çünkü her 2 günde bir artmış mı diye yine kan vereceksin, boşver bakma şimdiden
canım hayırlı olsun şmdiden 1 hafta sonra erken gebelik testinde hafif çizği çıktıMerhaba
İstanbul bahçeci tüp bebek merkezinde tüp bebek tedavisi görüyorum. Yumurta toplama işleminde sadece 1 yumurta elde edildi. 3.günde de transferim gerçekleşti. 24 Şubatta transferim yapıldı. Bugün 6.günüm. 8 martta test yaptırmamı söylediler ama o zamana kadar beklemeye sanırım sabrım yok. Ne zaman test yapsam en erken sonuç alırım? Birde 3.gün transfer yapılıp hamile kalan var mı?
İnşallah öyledir. Erken gebelik testini yaptım dayanamadım ama negatif çıktıbence en erken 8. Veya 9. Gün çıkar 6. Gün çok erken 3. Gün embriyosu için
Bende hiç çıkmadıcanım hayırlı olsun şmdiden 1 hafta sonra erken gebelik testinde hafif çizği çıktı
Sizi dinlemediğime pişman oldumCanım inşallah güzel sonuç alırsın.Bence bekle ve doktorum dediği günde kan tahlili yap.Çünkü her 2 günde bir artmış mı diye yine kan vereceksin, boşver bakma şimdiden
herkeste cıkcak diye bir şey yok canım kaçıncı ğündesinBende hiç çıkmadı
Çok erken yani belli olmaz 5. Gün embriyoları bile çok çok az çıkıyor o gündeİnşallah öyledir. Erken gebelik testini yaptım dayanamadım ama negatif çıktı
24 şubat perşembe transfer yapıldıherkeste cıkcak diye bir şey yok canım kaçıncı ğündesin
24 şubat perşembe transfer yapıldı 7.gün bugünÇok erken yani belli olmaz 5. Gün embriyoları bile çok çok az çıkıyor o günde
Bugün test yaptıysanız yarın tekrar yapın ben hergün yapmıştım aradaki farkı görmek için24 şubat perşembe transfer yapıldı 7.gün bugün
daha erken kuzum ya 10 ğün falan olsun bekle, stes yapmıyoruz ,rahat oluoruz,idrarda hemen çıkacak diye bir durum yok.24 şubat perşembe transfer yapıldı 7.gün bugün
Ama hiç silik çizgi bile yoktu ben en iyisi pazartesi kan testini bekleyeyimBugün test yaptıysanız yarın tekrar yapın ben hergün yapmıştım aradaki farkı görmek için
Doğru söylüyorsunuz ben bekleyeyim pazartesine az kaldı zaten ama hiçbir belirtim yok korkuyorumdaha erken kuzum ya 10 ğün falan olsun bekle, stes yapmıyoruz ,rahat oluoruz,idrarda hemen çıkacak diye bir durum yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?