Tüp bebekte 3.gün embriyosu

10.gün sonuç kesin negatif mi
Maalesef negatif canım. Üzülme ama benim de ilk tedavim negatifti. Çok üzüldüm, içime kapandım kendime gelmem uzun sürdü. Ama şimdi iyiyim 2. Tedaviye başladım. Tabiki kolay değil ama kendini yıpratman sonucu değiştirmeyecek. Üzme lütfen kendini, en kısa zamanda güzel haberlerini de alırız inş

Kanamam olmuştu kahverengi bugün 3.gün oldu acaba erken mi yaptık testi

Senin 3. Gün embriyosuydu sanırım değil mi? Kanamanın çeşitli sebepleri olabilir ama sen yine de doktorun dediği gibi 12. Gün testini yaptır. İlaçlarını da bırakma son test gününe kadar.

Senin 3. Gün embriyosuydu sanırım değil mi? Kanamanın çeşitli sebepleri olabilir ama sen yine de doktorun dediği gibi 12. Gün testini yaptır. İlaçlarını da bırakma son test gününe kadar.
Evet 3.gün embriyosu benim. Yarın doktora gideceğiz şehir dışından geldiğimiz için geri dönmemiz gerek ama yine çıkmazsa ben orda da gidince test yaptırırım

Bugünkü testte negatif çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…