Herseyin hayırlısı olsun ve hayırlı bir zamanda olsun inşallahAma hiç silik çizgi bile yoktu ben en iyisi pazartesi kan testini bekleyeyim
İnşallah Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip ederKorkma canım bak araştır burda çoğu insanın belirtisi olmuyor zaten, ilaçlardan dolayı zaten az da olsa belirtiler yaşıyoruz.
Bilmiyorum ki ne olur ama bu sonuç beni üzdü o yüzden kan vermeyi bekleyeceğim7.gün yapmışsınız sanırım test benim 8.gün çok çok silik çıkmıştı 7.gün yapsaydım muhtemelen çıkmazdı 8.gün akşamı kanda 32 idi daha.
İnşallahHerseyin hayırlısı olsun ve hayırlı bir zamanda olsun inşallah
İnşallah3. Gün embriyosu ise 7. Günde çıkmaması çok çok normal üzmeyin kendinizi daha hiçbişey belli değil
Canım daha çok erken.10. Günde kanda zor belli oluyor 3.gün embriyosu.Erken gebelik testi de olsa erken.Üzülme,10. Gün kanda baktır.Sizi dinlemediğime pişman oldum
Pazartesi kanda baktıracağım inşallah güzel sonuç alırım. Dua edin benim içinCanım daha çok erken.10. Günde kanda zor belli oluyor 3.gün embriyosu.Erken gebelik testi de olsa erken.Üzülme,10. Gün kanda baktır.
İnşallah3. Gün embriyosu ise 7. Günde çıkmaması çok çok normal üzmeyin kendinizi daha hiçbişey belli değil
Kalitesi 7t0ea denildi 7 hücreliymiş 3.gün embriyosu iyi mi sizceCanım daha çok erken.10. Günde kanda zor belli oluyor 3.gün embriyosu.Erken gebelik testi de olsa erken.Üzülme,10. Gün kanda baktır.
Çok erken yani belli olmaz 5. Gün embriyoları bile çok çok az çıkıyor o günde
Kalitesi 7t0ea denildi 7 hücreliymiş 3.gün embriyosu iyi mi sizceerken.Üzülme,10. Gün kanda baktır.
Bence hiç umudunuzu kaybetmeyin, 32 yaşındayım bende..3. gün embriyosu ve 6 hücreliydi.. Böyle olunca bizde umutsuzluğa kapıldık ve geriye başka yaşayan embriyomuz kalmamıştı..Umarım en kısa sürede nasip olur bence bu süreçte önemli olan iç motivasyonunuzu yüksek tutmak..
Kalitesi 7t0ea denildi 7 hücreliymiş 3.gün embriyosu iyi mi sizceerken.Üzülme,10. Gün kanda baktır.
7-8 hücreli 3. gün embriyoları iyi derler hep.Ama belli de olmuyor. Forumda pek çok mesaj var , bazen 5. gün çok iyi kalitelerin de tutmadığı oluyor ama hiç umulmayan düşük kaliteler tutmuş oluyor. Sen stres olmadan bekle. Bu iş nasip kısmet. Pazartesi için güzel haberler alırsın inşallah.Kalitesi 7t0ea denildi 7 hücreliymiş 3.gün embriyosu iyi mi sizce
Onu hiç bilmiyorum cnm bize kalitesi söylenmemiştiKalitesi 7t0ea denildi 7 hücreliymiş 3.gün embriyosu iyi mi sizce
İnşallah teşekkür ederim7-8 hücreli 3. gün embriyoları iyi derler hep.Ama belli de olmuyor. Forumda pek çok mesaj var , bazen 5. gün çok iyi kalitelerin de tutmadığı oluyor ama hiç umulmayan düşük kaliteler tutmuş oluyor. Sen stres olmadan bekle. Bu iş nasip kısmet. Pazartesi için güzel haberler alırsın inşallah.
Dün transferimin 8.günüydü. Hafif kanamam oldu kahverengi. Bugünde hafif bel ağrım var. İyi mi kötü mü bilemedim. Pazartesi test yaptıracağım.Bana da haber verin
Pozitif olabilir benceDün transferimin 8.günüydü. Hafif kanamam oldu kahverengi. Bugünde hafif bel ağrım var. İyi mi kötü mü bilemedim. Pazartesi test yaptıracağım.
Merhaba hayırlı olsun inşallah sağlıkla tutunur
Benim de 3.gun embriyosuydu taze transfer yapıldı. Sanırım 10.gunde idrarda pozitif gördüm şuan 7 haftalık hamileyim geçen hafta güzel bir sürpriz oldu kalp atışını ve bebeği görmeye gittigimizde embriyomun bölünüp ikiz olduğunu öğrendik tek transfer yapılmıştı ilk denememizdi inşallah herkesin pozitif olur sağlıkla kucaklarimiza alırız
Ağzınızdan bal damlıyor yaPozitif olabilir bence
Ağzınızdan bal damlıyor yainşallah öyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?