Tüp bebekte çift emriyo koyduranlar

Hayırlısı olsun canım inşallah tabi ki taktiri ilahi sağlıkla evlatlarımıza kavuştursun rabbim. Benimde çikolata kistlerim var 8cm di ama küçülmüşler 5e inmişler denemediğim ot kalmadı onlar mı küçülttü bilmiyorum. Ama tutmadı tabi bebeğimiz maddi manevide yoruyor 😔
Benim 2 cm ama doktor en son gittiğimde birsey demedi benim bu liste doktor hayır otu nu önermişti ama ben içemedim tadı çok kötü

Çok mutlu oldum adınıza hayırlı olsun. Analı babalı büyüsünler 🤗. Benim de yaşım 35in altında ama özelde isteğe bağlı dr insiyatifinde koyuluyor riskli olur dedi diye ilkten düşünmedik tutmadı. Benim kuzenim normal yoldan hamile kaldı ikiz bebeği olacak yani normalden olunca riski olmuyorda tüptemi oluyor anlamadım 😔 allah isteyen herkese nasip etsin sağlık sıhnatle
Allah razi olsun. Oyle dusunme tup bebekte normal bi gebelik sadece bazi doktorlar abartiyo ozel bebek falan diye. Zaten maddi manevi zorlanirken ustune aman tup bebek dikkat et lafini duyunca insan ayri bi geriliyo. Her gebelik her bebek kendine ozeldir tutup tutmucani sonunu getirip getiremiceni rabbim bilir

Back
X