Tüp bebekte eşinin ailesinden destek gören var mı?

Bizim kocası ölen kvalideme destek olmadığımızı onun yanına gitmediğimizi veya bunun gibi şeyleri pardon da nerden çıkardınız? Tabi ki de babası öldüğünden beri daha çok üzerine titriyoruz. Kafası dağılsın diye gezdiriyoruz. Kötü kalbinizden dolayı kötü ne yazsam diye uğraşıyorsunuz. Bilip bilmeden sarımsağın kokusu çıkarmış bilmem ne laflara bak ya yazık sana

Ben 4 5 yildir eşimin ailesini bırak kendi ailemden bile destek istemiyorum.esim dışında kimse için beklentiye girmiyorum,ne kadar az beklenti o kadar huzur.benimkiler rahat durmuyor ama ben onlardan hicbirsey istemedigim halde onlar sürekli benden istiyor.

Beddua makinesi mübarek, yorum yapanların yarısına beddua etti

Beddua makinesi mübarek, yorum yapanların yarısına beddua etti
Sen onların yazdıklarını okumuyorsun sanırım. Ben kimseye beddua etmedim onlar benim evladımın olmamasıyla ilgili konuşuyorlar.

Bana yazık denecek biseu yok ortadada. Sana vah vah denecek seyler var ortada bidaha mı düsünsen acaba:))))))

yalnız şunu kaçırma kuzum
kv nin bir o çocuğumu vat yani konu sahibi eşinden başka çocuğu yok mu onu bilmek gerekiyor

birden fazla çocuğun olunca öyle arsa satsın bize versin kolay olmuyor

banlanmışsısınız ama sorayım.. konu sahibi eşiniz tek çocuk mu
eğer değilse hangi yürek yemi anne bişeyini satıp size verir :) mygenius

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…