Ne kadar saçmalıyorsunuz ? Satmak falan lütfen üslubunuzu değiştirin. Herkes ailesinden en yakınlarından destek görmek ister ölümcül olmadığını bizde biliyoruz. Allah’a şükür kendimiz karşılıyoruz kimseye muhtaç değiliz. Sadece anne baba olarak ben öyle yapmazdım çocuğu olmayan birine başkasının çocuğunu anlatmazdım diyorum bu kadar sert şeyler yazmanıza gerek yok. Asıl iğrenç olan bakış açınız. Burada belirttim dertleşmek istiyorum diye sadece maddi mi beklentim yok manevi de görmüyorum dedim. Düzgün konuş!Sanki ölümcül hastalığınız var da tedavinize destek olmamis gibi anlatıyorsunuz. Cocuk sahibi olmak size cok hayati gelebilir, ama sizin cocuk sahibi olmaniz kimsenin cidden umrunda degil. Ayrica esinizden dolayi cocuk sahibi olamiyorsunuz diye size defolu mal satmislar gibi ailesinin mahcup olmasini, ayibini örtmeye çalışmasını beklemeniz de cok igrenc gercekten. Paraniz varsa tup bebek yaparsiniz, yoksa yapmazsiniz.
Tabi ki yapmak satmak zorunda değil sadece kenarda parası olmadığını belirtmek için söyledim. Benim asıl derdim 7 kat yabancı gibi yaklaşımı bişey yokmuş gibi davranması. Artı başkalarının çocuklarınınsan bahsetmesiBazı insanlar sorulmasını istemez o zamanda çok karışıyor denir onu ilgilendirmiyor denir
Aradaki farkı bilmek gerekiyor, eşiniz denge kurabilir
Maddi anlamda birsey yapmamasini anlarım arsa tarla satmak kolay bir karar değil
Amin inşallahBenim bir akrabam da tüp bebekle evlat sahibi oldular .
Aslında problem kadında olmasına rağmen herkese adam da denildi, eşi üzülmesin diye :)
Tüm masrafları adamın ailesi karşıladı , durumları iyiydi , bebek doğana kadar el bebek Gül bebek baktılar kadına.
Her aile de böyle olmuyor tabi.
Özellikle maddi olarak destek olma mecburiyetleri yok , manen destek olsalar iyi olur tabi .
Siz stres yapmayın , inşallah bir an önce evladınıza kavuşursunuz
Tabi ki yapmak satmak zorunda değil sadece kenarda parası olmadığını belirtmek için söyledim. Benim asıl derdim 7 kat yabancı gibi yaklaşımı bişey yokmuş gibi davranması. Artı başkalarının çocuklarınınsan bahsetmesi
Tabi ki dediğim gibi satmak zorunda değil ben onu kenarda parası yok yani çıkarıp veremez anlamında belirttim şunu da ekliyim geleceğini güvence altına alacağından fazlası var bunu kendi söylüyor. Oğlunun şuan ihtiyacı var sormaması teklif dahi etmemesi benim düşünce yapıma ters herkes farklıBebek sahibi olmak bir zorunluluk değil, tercih. Ne kadar istekli olduğunuzu anlıyorum ama sizin hissettiklerinizi sizden başkası hissedemez. Kadın geleceğinin güvencesi olan tarlasını, arsasını siz çocuk sahibi olacaksınız diye niye satsın? Bebek sahibi olmakla da bitmiyor ki bunun bir dünya masrafı var. Bebek demek masraf demek. Siz oğlunuzda bir problem olsa elinizden geleni yapmaya çalışabilirsiniz ama siz başka bir insansınız kayınvalideniz bambaşka. İnsanları kendinize göre değerlendirmemelisiniz.
Şöyle söyleyim kv 50 milyonluk yeri var yaşlılığının yaşlılığını garanti altına alırValla cano ben anlamıyorum, kocan yok , kendin yaşlısın tarlan marlan var ne yapacaksın malı popona mı sokacaksın ... benim çocugumun ihtiyacı varsa param da varsa veririm. Garip kafalar yani
Belki de bilerek sormuyordur dediğiniz gibi.Diyorum ya çok sorsa tepki görme ihtimali de var bence doğru olani yapıyor bu size özel bir süreç. Başkalarının çocuklarının varlığına takılmayın insallah siz kucağınıza aldığınızda başka biri de size imrenebilir. Herkesin yolu kendine.
Size saçma gelebilir kolejde çalışıyorum ders saatimi dolduramazlar oraya para verip geliyor öğrenciler sürekli başkası dersime giremez ders saatlerinde olacak muayenede çünkü kolejler sabah9 akşam17.00 merkezle konuşsam da ayarlanacak bi iş değilSormak ayıp geliyor olabilir. Maddi olarak da nakiti vs yoktur. Bence işten çıkarak da hata etmişsiniz. Nerde yaptırıyorsunuz bilmiyorum ama merkezle konusup saatleri işe uydurabilirdiniz sanki. Tedavi için işten çıkmak bana saçma geldi.
Bence sizin uslubunuz çok çirkin. Konu sahibinin çocuk sahibi olmak istemesi kadar doğal bir durum olamaz. Karı koca karşılıklı çocuk sahibi olmak istiyor ki sürece girmişler. Ancak kız ailesinden destek görürken erkek tarafının eli armut mu toplasın. Bi zahmet maddi olanağı varsa destek olsun. İnfertilite gerek kadın gerek erkek kaynaklı olsun fark etmiyor en çok yorulan taraf hep kadın oluyor ki hem fiziki hem psikolojik. İşin maddi kısmı ise çiftten çifte değişiyor…Sanki ölümcül hastalığınız var da tedavinize destek olmamis gibi anlatıyorsunuz. Cocuk sahibi olmak size cok hayati gelebilir, ama sizin cocuk sahibi olmaniz kimsenin cidden umrunda degil. Ayrica esinizden dolayi cocuk sahibi olamiyorsunuz diye size defolu mal satmislar gibi ailesinin mahcup olmasini, ayibini örtmeye çalışmasını beklemeniz de cok igrenc gercekten. Paraniz varsa tup bebek yaparsiniz, yoksa yapmazsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?