Yıllarca sorun bendeymiş gibi tedavi gördük başıma gelmeyen kalmadı düşük, histeroskopi, tüp bebek.. eşimin sperm testine doktor iyi fena değil demişti sonra bir takviye verdi sperm kalitesi için birkaç ay içinde 2 spontan gebelik yaşadım..
Eşim hala şey diyordu histeroskopi sayesinde hamile kaldın herhalde

neyse tüp bebek sırasında biz yaklaşık 20 k harcadık onlar bin lira verdi o zaman.. kürtaj parası, ameliyat parası, sonra tekrar kürtaj, sonra doğum parasını benim ailem verdi.. bebeğim 1 hafta kuvözde kaldı eve getirdik kaynanam annen baksın annenin hakkı dedi bıraktı evine gitti.. 15 dk mesafeden gelmedi.. bebeğim 3 aylıkken deprem oldu 3 4 kere gelmiştir o zamana kadar. Yani söylediğiniz gibi sorun sadece maddi değil manevi olarak umurlarında değil... Nasılsa bir çekip çeviren varsa sudan serin oluyorlar..
Yorumlarda herkes kendine göre bir şey yazmış yok zorunda değil yok bebek yapmak zorunda değilsin.. kimse kusura bakmasın da bu devirde kimse kimsenin kirli donunu yıkamak için evlenmiyor bebek yapmayacaksam böyle bir ailenin derdini niye çekeyim? Sevgili olur hayatımı yaşardım.. paraları da varsa yardım etmek zorundalar.. insanlar kredi çekip tüp bebek yapıyor.. böyle dertlerle uğramamış insanların oturduğu yerden, paran yoksa yapma demesi kolay.. kazın ayağı öyle değil...
Btw oğlum 10 aylık bi tane çorap alıp aha bunu da oğluna aldık diye gelmiş değiller.. arada oğullarına biraz para veriyorlar o kadar..