Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

mrb kızlar bende cumartesi günü transfer yaptırdım dün gece idrarımda çok şidetli yanma ve kanama vardı düşük için kullandığımız iğnelerin yan etkisi olabilirmi böyle bi durumla daha önce karşılaşan varmı:?

Hayırlı olsun transferini inş. sonuçunda iyi olur..

Ben iğne hiç kullanmadım ama bence doktorunu bi ara sor derim idrarda kan böbrekle ilgilide olabilir tam bilmiyorum ama.

Son düzenleme:
İnş. toplama işlemi ve sonrası yolunda gider sonuzsuz olur sonrasıda mutlu son ile biter hakkında hayırlısı

sağol cnm şimdi clinicten geldim çarşamba yumurtalar toplanacak hayırlısı inşallah heyecan gitttikçe artıyor.inşallah hepimizin sonu mutlu son olur

sağol cnm şimdi clinicten geldim çarşamba yumurtalar toplanacak hayırlısı inşallah heyecan gitttikçe artıyor.inşallah hepimizin sonu mutlu son olur

İyi yumoşlar sepete çok çok çıkar inş..

Eşimle doktora gittiğimizde doktor yumurtalar büyümüş dediğinde eşim eve sepet alalım demişti :44: bende ne yapacaksın sepeti demiştim ee senin yumurtalı toplucaz yaa nereye koyucaz demişti ve hala dalga geçiyor bu seferkinde bari sepet alalım diyor..
Kuzum morel vermek için elinden geleni yapıyor :)

Sanada sepet alalımmı???

Ramazanı şerifiniz mübarek olsun.hayırlara vesile olması dileğiyle...bugün bayağı tahlil var hepsinden pozitif sonuçlar inş.

hayırlı ramazlar rabbim tüm duarımızı kabul etsin ramazan hürmetine inşşşş hepimizin evleri bebiş seleriyle dolsun inşş

1. tüp bebk negatif ikinci deneme sizce en erken ne zaman olmalı hemşireler 2 ay sonra dedi sizce?

canım 3 ila 6 ay araında ara vermelisin ve tüp bebebkten sonra sonraki bu süraç 6 aya kadar olan doğal yoldan bebeğin gelme şansı çok daha yüksektir iyi değelerndir

kızlar tüp bebek tedavisi görüyorum.bu cumartesi toplamam yapıldı.cumartesi iyiydim fakat pazar bende çok şiddetli sancılar başladı gaz sancısı olduğuna eminim daha öncede yaşadım kabız değilim ama gaz sancısından zor yürüyorum yatamıyorum oturamıyorum.bugün sanki daha az ama hala çok şiddetli.yarın da transferim var.napıcam şaşırdım.bana bir yol gösterin.sırtıma bile kramplar girdi.

evettttt en güzelinden şöyle fiyonklu tüllü filan olsun lütfen.ayy bende çok gülüyorum ya 1.denemede 28 yumurta çıkmıştı benden 1 koliye 2 tane kalmış dedim bu seferde çift sarılımı yapsam diyorum eşime?sonrada kuluçkaya yatacam 12 gün ama sepet çok büyük olmayabilir bu sefer 10 tane filan yumurta var galiba

arkadaşım geçmiş olsun ama gaz problemin varsa yürümeye çalış bence yürüyüş gaza iyi geliyor diye biliyorum

canım okuduklarıma binaen diyebilirm ancak şişlik falanda varmı ohss olma durumu olabilir karında su birikmiştir yumurtalar aşırı uyarılınca doktorunu ara sor.çok şükür başıma gelmedi benim bilgim bu kadar ancak geçmiş olsun

evet evet kevsernesibe doğru söylüyor yıllar önceki tedavimde ben yaşamıştım o sorunu ama benim transferden sonra olmuştu cnm bencede tedavi olduğun merkeze bilgi sor.bana hemen gel demişlerdi karnım hamile gibi olmuştu yatarken sağımdan soluma dönemiyordum nefes almakta zorluk mide bulantısı filan oluyor eğer bu tür sıkıntıların varsa lütden hemen merkeze danış

Maşallah sana 28 yumurta ben tek yumurtamla sadece ilkinde 9 tane ikincide 7 tane çıkmıştı
İnş. bu sefer çok çıkar sağlıklı olurlar ilerde gene bebek için çok çok emriyorlar olurlar sanada sorunsuz trasfer ederler

Eğer gaz olduğundna eminse sıcak bir duş al sonrada karnına bastırmadan yavaş yavaş masaj yap bebeklere yaparlar ya hani öyle çok geçmiş olsun yarına kadar inş. bir şeyin kalmaz hayırlısıyla trasferin sorunsuz olur.

herkese merhaba;
ben de bu ay tüp bebek tedavisine başladım. muhtemelen cumartesi yumurtalar toplanacak bu süreç nasıl oluyor yazar mısınız?? şimdiden herkese hayırlı sonuçlar diliyorum:))

herkese merhaba;
ben de bu ay tüp bebek tedavisine başladım. muhtemelen cumartesi yumurtalar toplanacak bu süreç nasıl oluyor yazar mısınız?? şimdiden herkese hayırlı sonuçlar diliyorum:))

merhaba benimde çarşamba toplanacak ondan sonra beklemeye geçeceğiz embriyo oluşumu için merkezden arayıp durumdan haberdar ederler ya 2 -3 gün yada 5-6 gün sonra transfer için çağıracaklar transferden sonrada 12 gün bekleyeceğiz hamilelik olacakmı olmayacakmı diye 12 gün sonrada kanda bakılacak sanada bol şanslar

canım bence merkezini aramalısın ohss olabilirisn mutlaka dr görüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…