mrb kızlar bende cumartesi günü transfer yaptırdım dün gece idrarımda çok şidetli yanma ve kanama vardı düşük için kullandığımız iğnelerin yan etkisi olabilirmi böyle bi durumla daha önce karşılaşan varmı:?
İnş. toplama işlemi ve sonrası yolunda gider sonuzsuz olur sonrasıda mutlu son ile biter hakkında hayırlısı
sağol cnm şimdi clinicten geldim çarşamba yumurtalar toplanacak hayırlısı inşallah heyecan gitttikçe artıyor.inşallah hepimizin sonu mutlu son olur
1. tüp bebk negatif ikinci deneme sizce en erken ne zaman olmalı hemşireler 2 ay sonra dedi sizce?
İyi yumoşlar sepete çok çok çıkar inş..
Eşimle doktora gittiğimizde doktor yumurtalar büyümüş dediğinde eşim eve sepet alalım demişti :44: bende ne yapacaksın sepeti demiştim ee senin yumurtalı toplucaz yaa nereye koyucaz demiştive hala dalga geçiyor bu seferkinde bari sepet alalım diyor..
Kuzum morel vermek için elinden geleni yapıyor:)
Sanada sepet alalımmı???
kızlar tüp bebek tedavisi görüyorum.bu cumartesi toplamam yapıldı.cumartesi iyiydim fakat pazar bende çok şiddetli sancılar başladı gaz sancısı olduğuna eminim daha öncede yaşadım kabız değilim ama gaz sancısından zor yürüyorum yatamıyorum oturamıyorum.bugün sanki daha az ama hala çok şiddetli.yarın da transferim var.napıcam şaşırdım.bana bir yol gösterin.sırtıma bile kramplar girdi.
hilka hadi kolay gelsin az kalmış kaliteli kaliteli çift sarılı yumurtaların olsun inş.
kızlar tüp bebek tedavisi görüyorum.bu cumartesi toplamam yapıldı.cumartesi iyiydim fakat pazar bende çok şiddetli sancılar başladı gaz sancısı olduğuna eminim daha öncede yaşadım kabız değilim ama gaz sancısından zor yürüyorum yatamıyorum oturamıyorum.bugün sanki daha az ama hala çok şiddetli.yarın da transferim var.napıcam şaşırdım.bana bir yol gösterin.sırtıma bile kramplar girdi.
canım okuduklarıma binaen diyebilirm ancak şişlik falanda varmı ohss olma durumu olabilir karında su birikmiştir yumurtalar aşırı uyarılınca doktorunu ara sor.çok şükür başıma gelmedi benim bilgim bu kadar ancak geçmiş olsun
evettttt en güzelinden şöyle fiyonklu tüllü filan olsun lütfen.ayy bende çok gülüyorum ya 1.denemede 28 yumurta çıkmıştı benden 1 koliye 2 tane kalmış dedim bu seferde çift sarılımı yapsam diyorum eşime?sonrada kuluçkaya yatacam 12 gün ama sepet çok büyük olmayabilir bu sefer 10 tane filan yumurta var galiba
herkese merhaba;
ben de bu ay tüp bebek tedavisine başladım. muhtemelen cumartesi yumurtalar toplanacak bu süreç nasıl oluyor yazar mısınız?? şimdiden herkese hayırlı sonuçlar diliyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?