Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Sen daha sonunu görmeden neden morelini bozuyorsunki bizeeeee örnek ol bacımmm cesaret ver.
Sende umudunu kaybetme herşey Allahtan 10,12 kere deneyenler var olmayınca olmuyor Allah bize sabır versin ol diyene kadar deneriz inş.
Ama sanki seninki olacak gibi geliyor inş. yanılmam seninle birlikte seviniz

Bacım inşallah güzel haberler verebilirim size.Bende çok istiyorum az önce eltimin bebeğini acile götürdük içim cız etti yaa.Bide hemşire eşime babası siz de çıkın dedi kötü oldum yaa.Rabbim bizimde yüzünü güldürür inşallah.Ama insanın içine bi sıkıntı çöker ya işte bende öyle bi kaç gündür bi işaret bekliyom sanki ama hiç bi ses yok.bende olmadı işte diyom kendi kendime öyle..inşallah bize süpriz olur diyom artık.rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah şu mübarek ramazandaa

güzelim sağlık olsunnn bekle pzts artık inşşşşşş pzrts güzel hebelerle gel inşşşşşşşşşşşşşşş

Yeterim inşallah rabbim hakkımızda hayırlısını versin.güzel haberlerle gelmeyi bende çok istiyorum.. Bu arada resimler çok güzeller yaa Darısı isteyen herkesin başınaaaa aminnnnnnnnnn

Ahh ahh bende bu duyguyu tadıcam sanırım görümcemin bu ay büyümüş karnını görücem cinsiyetini öğrenecekler süper süper ben gene 10 bunalımlı ağlıcam geceleri eşim görmesin huzursuz olmasın diyee of ooff..

Sen nolur morelini bozma Allahım bu mübarek aylarda ne olur senin ve eşinin yüzünü güldürsün emeklerinizi sabırınızin mükafatını versin hayırsıyla sağlıklı bir evlat versin inş.

ne yaptın dosya işini verdilermi????şimdi başlayacakmısın tedaviye?????

Yok yaa nerde bakalım posta ile yollayacaklar inş. bir sorun çıkmazsa yarın bahçeçi fulyayı arayıp randevu alıcaz Bismillah deyip başlarız inş
Sen tedavidesin demi.

Ankara da Gölbaşında yaşıyoruz biz.Gürgan clinic de yaptırdık tedaviyi.Başından beri hep olumlu düşündüm.Anne olacağım inşallah diye.Ama bu son günlerin stresi ne yapsam gitmiyor.Artık hakkımızda hayırlısı.Bizim 6. denememiz bu.Yarın tahlil var.....

İnş. sonuç poztif olur

Yeterim inşallah rabbim hakkımızda hayırlısını versin.güzel haberlerle gelmeyi bende çok istiyorum.. Bu arada resimler çok güzeller yaa Darısı isteyen herkesin başınaaaa aminnnnnnnnnn

hayırlı sağlıklı inşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım sakin sabırlı lacaksın inş sonuç güzel olacak inşş

canım öncelikle bu resimler tabiki işin espirisi
rabbim hayırlı sağlıklı isteyene istediği kadar nasip etsin ama EMİNİMKİ ÇOK ZORDUR İKİZ ÜÇÜZ ANNESİ AİLESİ OLMAK ÇÜNKİ BENİM BİR YEĞENİM VAR YAZIK ANESİ KENDİNE HİÇ ZAMAN AYRAMIYOR DÜŞÜNSENE BUNuN GİBİ 3 TANE DAHA :26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Valla benimde komşumun var Allah uzun sağlıklı ömür versin bir sn dk bile değil durmuyor zıp zıp zıplıyor.
Allah sabır versin ikizi,üçüz ailelerine bizimde olsun isyan etirmesin bize Allah inş.

Valla benimde komşumun var Allah uzun sağlıklı ömür versin bir sn dk bile değil durmuyor zıp zıp zıplıyor.
Allah sabır versin ikizi,üçüz ailelerine bizimde olsun isyan etirmesin bize Allah inş.

amin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Yok yaa nerde bakalım posta ile yollayacaklar inş. bir sorun çıkmazsa yarın bahçeçi fulyayı arayıp randevu alıcaz Bismillah deyip başlarız inş
Sen tedavidesin demi.

evet cnm tedavideyim yumurta için iğne kullanıyorum 3 4 güne toplamaya çağırırlar herhalde

bende gürgan clinicte oluyorum tedavimi daha iğne kullanma aşamasındayım inşallah yarın bize güzel haberler yazarsınız.hem yarın mübarek ayında başlangıcı

1. tüp bebk negatif ikinci deneme sizce en erken ne zaman olmalı hemşireler 2 ay sonra dedi sizce?

Kızlar bugün sonuç günü iyi haberle gelin Allahım bugün ramazanın ilk günü güzününzü güldürsün inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…