Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Canım gününden önce tahlil yaptırınca sonuç tatmin edici olmayabilir.Gününü bekle.Benim bugün 10. günüm.Ben de pazartesi yaptıracağım.Hayırlısı.Biraz rahatlamaya çalış.Olumlu düşün olumlu olsun inşallah.

canım 11 .gün bu gün gebelik olmuşmusa oluşmuşdur yoksa da yoktur zatennn bence yaptır sonucu sağlıklı şekilde görürsün

merhabalar guzel hatunlar
burda cok kotu hava var soguk usuyoruz buraya guzel turkiymden biraz sicak gonderin canlar
test sonucunu bekleyen arkadaslar rabbim yardimciniz olsun insllah bu son tedaviniz olur rabbim bebisinize kavusturur guzel haberlerinizi aliriz insallah

merhabalar guzel hatunlar
burda cok kotu hava var soguk usuyoruz buraya guzel turkiymden biraz sicak gonderin canlar
test sonucunu bekleyen arkadaslar rabbim yardimciniz olsun insllah bu son tedaviniz olur rabbim bebisinize kavusturur guzel haberlerinizi aliriz insallah

canim yeterimin dedigi gibi zaten gebelik olusmussa insallah rabbim nasip etsin cikar stres yapma
bencede git testini yaptir 11.gun belli olur artik guzel haberlerle gel insallah

merhaba canım bende 11.gün testi yaptırdım sonuç çıkıyor ve zaten daha sonra değerin yükselip yükselmediğini öğrenmek için yaptırman gerekecek yani bence yaptır.... umarım güzel haberlerle dönersin

selammmmm orası neresi bizde gelelim ben ankaradayım burası yanıyooooooooooooooooooooooooooo birde iğneler ateş yapıyor vay halimize

toanam tatlisim
kolay gelsin kele sende yaz arada haa takibimdesin
optum can arkadasim

selammmmm orası neresi bizde gelelim ben ankaradayım burası yanıyooooooooooooooooooooooooooo birde iğneler ateş yapıyor vay halimize

canim yaaa bilirim ankaranin kuru sicagini allah kolaylik versin birde ramazan geldi
rabbim hepinize kolaylik versin
canim ben hollandadayim burasida ygmurlu soguk millet ne giyecegini bilemiyor sabit bir havasi yok yazida yok denecek kadar az cok ozledim trkiyemi
tedavidesin sanirim allahm yuzunu guldursun insallah

sağolunnn allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.evet tedavideyim yumurtlama aşamasıdayım

merhaba arkadaşlar benim ilk tüp bebeğim tutmadı şu an adet oluyorum ama 6. günümdeyim ve hala devam ediyor kanamam bu sizce normalmi. kanamam aşırı değil ama normalde benim adetim 6. günde biterdi

Benim 10 gün sürmüştü yumurtalıklar bastırılıyor ve tutmadığında uzun sürüyor biraz adet.

Son düzenleme:

Canım ben de Ankara dayım.Adana da da yaşadığım için bu kadar sıcaktan şikayetim yok şükür.Ben de transferin 10. günündeyim.Allah hepimi
zin yardımcısı olsun.

Bir sürür bebek haberi gelecek ağustosda Maşallah kızlar size inş. hepiciğinizin sonuçu pozitif olur burası bebek haberleri ile dolar

Canım ben de Ankara dayım.Adana da da yaşadığım için bu kadar sıcaktan şikayetim yok şükür.Ben de transferin 10. günündeyim.Allah hepimi
zin yardımcısı olsun.

aminnnnn. siz alışıksınız tabi daha sıcaklara ankara 1 ay öncesine kadar yağmurlu soğuktu birden ısınınca havalar feleğimiz şaştı sizin az kalmış maşallah nasıl gidiyor transfer sonrası heyecan doruktadır herhalde ankarada nerede oldu tedaviniz???????

Mrb kızlar,cevaplarınız için teşekkür edeirm hepinize..Ama ben nerkeze gittiğimde saat çok geç olmuştu bugün cmrtsi olunca labaratuvar erken kapanıyomş sonuç ancak pazartei çıkar dediler başka yerlere de sorduk ayn ıcvbı aldık.bi yerdede 45 lira ücret isteyince yaptırmadık anlayacağınız..pazartesiye kaldı artık..o gün rabbim sabır güç versin bize inşallah.olumlu olursa güzel olurda öbür türlüsünü biraz zor kaldırırım heralde..gerçi alıştım artık hayatıdmaki olumsuzluklara o nedenle galiba hiç umudum yok.bekliyecez görcez sonucu bakalım.hakkımızda hayırlısıı...

güzelim sağlık olsunnn bekle pzts artık inşşşşşş pzrts güzel hebelerle gel inşşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…