Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Kıızzzzzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaaaar biz geldik artık tek değilim çünkü hamileyimmmmmmmmmmm..sonucum 252 çıktı çarşamba tekrar gidicez kan vermeye..Rabbim tamamına erdidir inşallah.. Herkesin ramazanı mübarek olsun bu bereketli ayda Rabbimin rahmeti üzerinize yağsın sizde hamiş kalın inşalllahhh...Ama ben hala inanamıyorum merkezimde dr ve hemşireler beni alkışladılar dalga geçiyolar sandım.hala şoktayım yaaa ne zaman ultrasyonda görücem o zaman inanabilirim heraldee...

Ayy çok sevindim senin adına morelini boşuna bozdun bak artık iki kişisiniz maşallah allahım kucağınada almayı nasip etsin sağlıklıca
Gözlerimden boncuk boncuk yaşlar akıyor çok sevindim inan

allah tamamına erdirdin canım çok sevindim darısı tüm isteyenlerin tedavi görenlerin başına... sorunsuz bir hamilelik geçirmen dileğiyle.. dikkat et kendine

Ayy çok sevindim senin adına morelini boşuna bozdun bak artık iki kişisiniz maşallah allahım kucağınada almayı nasip etsin sağlıklıca
Gözlerimden boncuk boncuk yaşlar akıyor çok sevindim inan

Canım çok sağol inşallah Rabbim sizede nasip eder....hep dualarımdasınız...

allah tamamına erdirdin canım çok sevindim darısı tüm isteyenlerin tedavi görenlerin başına... sorunsuz bir hamilelik geçirmen dileğiyle.. dikkat et kendine

Allah razı olsun canım inşallah sorunsuz atlatmak nasip eder Rabbim...darısı isteyen herkesin başınaaa......

ayyy susesiiiiiii çok duygulandım aglıyoruuumm rabbim tamamına erdirsin canımmm.ilkini martta yaptırmıştın sende dime.o zamandan hatırlıyorum sanki seni

Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına aldırsın inşaaallaaaah:)) Darısı da başımıza inşaallaaaah yarabbim:)))

ayyy susesiiiiiii çok duygulandım aglıyoruuumm rabbim tamamına erdirsin canımmm.ilkini martta yaptırmıştın sende dime.o zamandan hatırlıyorum sanki seni

Amin canım inşallah hayırlısıyla kucağıma almak nasip olur.biz ilkini şubatta yaptırmıştık tatlım.rabbim sizede nasip eder inşallh.hep dualrımdasınız.Buramazan ayında dularımızn kabul olmasını diliyorum..sizin için bol bol dua edicem.sende 2.tedaviye başladın mı?

çooookkkkkkk sevindim gözünüzaydın mübarek ramazan size uğurla geldi ne güzel darısı bizlere

güzel dileklerin için saol canım ben başlamadım maddi skntlardan dolayı uzun zaman başlama şansımda yok..Rabbim büyük bi kolaylık verir hepimize inş.

güzel dileklerin için saol canım ben başlamadım maddi skntlardan dolayı uzun zaman başlama şansımda yok..Rabbim büyük bi kolaylık verir hepimize inş.

ya hatırladım seni ben sizin hırsız girmişti eve demi...Rabbim hiçtedaviye gerek görmeden hamiş kalırsın inşallhh..ramazanın bereketi üzerinizde olsunn

birde arkadaşlar emriyo dondurmayı düşünüyormusunuz

Emriyo 5 üstündeyse zaten dondurmak mantıklı çünkü dondurulmuş tedavi daha kısa sürüyor ama diğer tedavi baya uzun ve eziyetli oluyor hem dondurulmuşun maliyeti diğerine göre daha hesaplı ama işte şans meselesi var dondurulmuşlarda bazen çözüldüklerinde sorun olabiliyor ...

Son düzenleme:

susesiiiiiiiiiiiiiiiiiii yol arkadaşımmmmm gözün aydınnn ne ok sevindim bilemesinnnn canım sağlıcakla gelsin kuzun inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
allahım ne güzel haber

Yeterim çok sağolasın,bende inanamıyorum... Rabbim sizede yaşatır inşallah.isyeten mümin kardeşlerin darısı başınaa

SUSESI tebrikler Allah tamamına erdirsin inşallah...benimde geçen perşembe trasferim oldu heycanla bekliyorum...kısmetse haftaya salı kan testi yapıcam...inşallah benimde sonucum pozitif çıkar..

SUSESI tebrikler Allah tamamına erdirsin inşallah...benimde geçen perşembe trasferim oldu heycanla bekliyorum...kısmetse haftaya salı kan testi yapıcam...inşallah benimde sonucum pozitif çıkar..

Sağol canım.inşallah seninde pozitif olur...transferi falan unut kafana göre takıl evde...herşeyin güzel bitmesini diliyorum canım........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…