Sağol canım.inşallah seninde pozitif olur...transferi falan unut kafana göre takıl evde...herşeyin güzel bitmesini diliyorum canım........
slm kızlar benimde cumartesi günü transferim yapıldı dün geceye kadar hafif kasık ve bel ağrılarım vardı gece sahura kalktığımızda curinon jeli kullandım bu arada çok sık idrara çıkıyordum ve idrarda yanma vardı 3.kez gittiğimde kanama oldu panikle nerden geldiğini anlayamadım ama rahimden gelmedi diye düşündüm çünkü rahimden gelse sızmalar devam ederdi sadece idrar yaparken geldi ve sonra bitti.sabah dr aradık beklenmedik bi durum ama rahimden gelmediyse problem olmaz dedi enfeksiyon için tek kullanımlık ilaç verdi.şuanda kanama falan yok ama az da olsa idrarda yanma var bu ilacı kullanmalımıyım sizce bi zarar vermez inş.İdrar yolu enfeksiyonu olmamı transfer esnasında sıkışık olmam gerekiyormuş bende değildim sonda gibi bişey takıp mesaneyi doldurdular heralde bu işlemde enfeksiyon kaptım.
Bu arada kızlar karnımın alt kısmında ki ağrı hiç geçmiyor bu yüzden dik yürüyemiyorum 5 dk dan fazla ayakda kalsam ağrılar şiddetleniyor sizde varmı böyle belirtiler.Bide bugün ilk kez oruç tuttum ama çok zorlandım siz tutuyormusunuz sonra kaza etsek olurmu aceba?çok yazdım ama bilgi verirseniz sevinirim.inş emeklerimiz boşa çıkmaz ve hepimiz bebişlerimize kavuşuruz ii geceler.
Kıızzzzzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaaaar biz geldik artık tek değilim çünkü hamileyimmmmmmmmmmm..sonucum 252 çıktı çarşamba tekrar gidicez kan vermeye..Rabbim tamamına erdidir inşallah.. Herkesin ramazanı mübarek olsun bu bereketli ayda Rabbimin rahmeti üzerinize yağsın sizde hamiş kalın inşalllahhh...Ama ben hala inanamıyorum merkezimde dr ve hemşireler beni alkışladılar dalga geçiyolar sandım.hala şoktayım yaaa ne zaman ultrasyonda görücem o zaman inanabilirim heraldee...
Kıızzzzzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaaaar biz geldik artık tek değilim çünkü hamileyimmmmmmmmmmm..sonucum 252 çıktı çarşamba tekrar gidicez kan vermeye..Rabbim tamamına erdidir inşallah.. Herkesin ramazanı mübarek olsun bu bereketli ayda Rabbimin rahmeti üzerinize yağsın sizde hamiş kalın inşalllahhh...Ama ben hala inanamıyorum merkezimde dr ve hemşireler beni alkışladılar dalga geçiyolar sandım.hala şoktayım yaaa ne zaman ultrasyonda görücem o zaman inanabilirim heraldee...
azazil sende nasıl gidiyor durumlar???????
Benimde transfer sonrsı eşim hep yanımdaydı 2 hafta izinliydi ben çok rahattım bol bol tv izledim bu arada 2 roman okudum,eşimle birlikte yemek yaptık,temizik yaptık ama ağır işleri hep o yaptı...ben hafif işleri yaptım..evde yüürüdüm bol bol anlayacağın.ama çok uzun süre ayaktada kalmadım kanapem açıktı hep hemeen uznıyodum.halada ara ara uzanıyom çünkü benimde ayaklarım ağrıyo uzun süra ayakta kalınca.bende opudan sonra kabız olmuştum transferin ilk günü çok kötüydüm ya tuvalete gidip gelmekten çatlıyacaktım.bana duphalac diye bi şurup önermişlerdi ondan içtim bi ölçek ertesi günü çıktım tuvalte ancak.bendede şişlik aynı sendeki halada geçmedi canım..Rabbim seninde yüzünü güldürür inşallhh...eşimden dolayı fazla rahat takılamıyorum...ağır kaldırma hızlı hareket etme uzan diyip duruyor:) bende hassasiyet oldu valla..yürürken bile karnımı tutuyorum düşmesin diyebir de karım da şişlik var, sendede oldu mu..tedaviye başladıktan sonra şişlik başladı..ama hep aynı daha fazla şiştiği yok... bugün afedersin tuvaletede çıkmadım mecburen biraz bağırsak çalıştırıcı içtim..Magnesie Calcinee ..şişlik acaba gazdan mı diyorum..bağırsakların çalışmadığında sen ne yapıyosun
slm kızlar benimde cumartesi günü transferim yapıldı dün geceye kadar hafif kasık ve bel ağrılarım vardı gece sahura kalktığımızda curinon jeli kullandım bu arada çok sık idrara çıkıyordum ve idrarda yanma vardı 3.kez gittiğimde kanama oldu panikle nerden geldiğini anlayamadım ama rahimden gelmedi diye düşündüm çünkü rahimden gelse sızmalar devam ederdi sadece idrar yaparken geldi ve sonra bitti.sabah dr aradık beklenmedik bi durum ama rahimden gelmediyse problem olmaz dedi enfeksiyon için tek kullanımlık ilaç verdi.şuanda kanama falan yok ama az da olsa idrarda yanma var bu ilacı kullanmalımıyım sizce bi zarar vermez inş.İdrar yolu enfeksiyonu olmamı transfer esnasında sıkışık olmam gerekiyormuş bende değildim sonda gibi bişey takıp mesaneyi doldurdular heralde bu işlemde enfeksiyon kaptım.
Bu arada kızlar karnımın alt kısmında ki ağrı hiç geçmiyor bu yüzden dik yürüyemiyorum 5 dk dan fazla ayakda kalsam ağrılar şiddetleniyor sizde varmı böyle belirtiler.Bide bugün ilk kez oruç tuttum ama çok zorlandım siz tutuyormusunuz sonra kaza etsek olurmu aceba?çok yazdım ama bilgi verirseniz sevinirim.inş emeklerimiz boşa çıkmaz ve hepimiz bebişlerimize kavuşuruz ii geceler.
haarikaaa.. çook tebrik ederim. bölee haberlere çok seviniyorum burda yaa.. bi başkasının hamile olması bile bana ümit veriyo sanki.. Allah hayırlısıyla kucağna almayı da nasip etsin..
hayırlı olsun allah tamamına erdirsin beta hcg yüksek çıkmış maşallah inşallah tekrar gittiğinde 2 ye katlamış olur...
arkadaşlar tüp bebek raporuyla ilgili cvp verecek kimse yokmu yukarda yazılı ama benimde sorularıma cvp verin lütfennnnnnnnn::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
çokkkk şükürrr bekliyordum ya bu mübarek ayda rabbim dualarımızı kabul edecek hep hamile haberleri alacağız diyordum.çok şükür arkası gelir inş.canımmm çooooooooookkkkkkkkk sevindim inan ki.Rabbim hayırlısıyla kucağınada almanı nasip etsin.hepimize tattırsın bu güzel duyguyu..şükür namazı kılmayı unutma.Kıızzzzzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaaaar biz geldik artık tek değilim çünkü hamileyimmmmmmmmmmm..sonucum 252 çıktı çarşamba tekrar gidicez kan vermeye..Rabbim tamamına erdidir inşallah.. Herkesin ramazanı mübarek olsun bu bereketli ayda Rabbimin rahmeti üzerinize yağsın sizde hamiş kalın inşalllahhh...Ama ben hala inanamıyorum merkezimde dr ve hemşireler beni alkışladılar dalga geçiyolar sandım.hala şoktayım yaaa ne zaman ultrasyonda görücem o zaman inanabilirim heraldee...
arkadaşlar ben bu ay tüp bebeğe başlıcam ve devletten yararlanabiliyorum tüp bebeğe başladıktan birkaç gün sonra işe girsem acaba sigortam başlayacağı için devletten yararlanamazmıyım ben mantıken yani tedaviye başladıktan sonra sigortam yatıralanacağı için yararlanırım diye düşünüyorum.ama gerçekte nasıl bilmiyorum yardım edin lütfen
amin ecrim cim güzel duaların için Allah razı olsun mevlam senindeinş. ve diğer sabırsızlıkla bekleyen kader arkdaşlarımın dualarını kabul etsin mübarek üç aylarımızda. cumartesi toplanırsa e hafta içi transferin nasipse olucak inş. hadı azcık kaldı çok zor süreç evet ama sonu böle güzel biterrse unutacaksın ben hatırlamıyorum bile :) he bu arada şu stresini yok et acil olarak toparlan kötü etken biliyosunn farklı şeylerle uğraş unut olurmu düşünmemeye çalış etkilenmesin bebeğinin yuvaları öpüyorum seni haberlerini takip edicem gönlüm sizinle dualarımda ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE vERSİN EN HAYIRLISININ İNŞALLAH. ( he bide unutmadan bugün dayanamadım dr. gittim izmitte oturuyorum bu arada burda dr. gittim bebeğimin kesesini gördük minicik işte şimdi hamile olduğumu anladım allah nazarlardan saklasın ............................) hepiniz böle güzelsonuçlarla karşılaşın inş. 10 ay sonra ulaşılan sonucum sabrın sonu selamet ve herşeyin hayırlısı şimdi bebeğimin benimle kalmasımiçin dua ediyoruz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?