Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

hayırlı olsun allah tamamına erdirsin beta hcg yüksek çıkmış maşallah inşallah tekrar gittiğinde 2 ye katlamış olur...

canımmmmmmmmmmmmmmm maşşaallah sana allahım bebeğini seninle daim etsin inşallah çok sevindim rabbim bana ve herkese bu güzel duyguyu yaşatsın ınsallah dualarını esirgeme bizlerden

Hadi hayırlısı olsun inş. dediğin gibi sorunsuz biter tedavin snede SUSESİ gibi bebeğine kavuşursun.
Karnın ağrı ile bir bilgim yok ben iki kere denedim hiç böyle olmadı inş. sadece azcık üşütmedir bu ağrılar sıcak tut kendini belki işe yarar

Allahım İnş. sonucun koççamaaaaan pozitif olur.

evet canım aynı ağrıları bende yaşadım benim de cumartesi transferim oldu hala da şişlik ve ağrı devam ediyor özellikle kasık ve karnımın alt kısmında bende korkuyorum kimisi hiç bi problem yaşamıyor umarım bebişlerimiz bize sımsıkı tutunur şimdiden hayırlı olsun.

ilaç kullanıyorum canım sahurda ve iftadarda alıyordum dün ilk kez denedim ama çok zorlandım bugün tutmadım hakkımızda hayırlısı evet kendimizi dinlememk en iisi ama elde değil 3 gün oldu transfere 9 gün naıl geçecek diye bekliyorum.

sağol canım hepimizdeki belirtiler farklı dr ağrılar normal dedi ama bekliyoruz bakalım inş bebişlerimiz bizimledir:)

maşallaaahhh çok güzel haber canımm inşallahhhhhhh dilediğin gibi olur herşey Mevlam çabalarımızı karşılıksız bırakmasın. canım benim 3. gün transferiydi darısı başına inşallah bekliyor olucam güzel haberleriniiii......

bak canım dr söylemiştir zaten ilaçların saatleri çok önemli biz yapay anne adaylarıyız hormonların kendiliğinden oluşabilmesi için zaman lazım inşallah kendiliğinden hormonel dengen hamile kalınca düzene girecek .şişkinlik buyüzden oluyor uzun süre ilaçları kesene kadar geçmiyor panik yok sancılarında batma şekelindeyse bendede olmuştu zamanla geçiyor tekrarlıyorum.....kendini dinleme...rahatla inan bebeğin tutunmasına rahatlık çok yardımcıymış iyi haberlerini bekliyoruz hakkından hayırlı ne ise o olsun inşallah

Çok teşekkür ederim canım,inşallah isteyen herkes tatsın canım....bende mutluyum rabbim tamamına erdirir inşallah hayırlısıylaaa....sizler için her daim dua ediyorum canım benimm

hadi şimdiden hayırlı osun canım inşallah sende hamiş kalırsınnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım rabbim hepimizin bebişlerine kavuşmasını bu mübarek ramazan ayında nasip eder inşallah..benımde yarın transferım olucak korkmamamız lazım ınsanın korktugu şeyler başına gelir derlerya hani allah korusun sakin olalım ve bebişimizin sıkı sıkı tutunacağına inanlım canım..sen wc olayını nasıl yapıyosun yada yatakta mısın sureklı kalkıyomusun ayagı ne durumdasın şuan senın 4.gunun bugun ne guzel canım umarım 9 ay sağlıklı bısekılde devam eder rabbim emeklerımızı boşa çıkarmasın umarım bebeişine sağlıklı bişekilde kavuşursun herkes için çok içten dua edıyorum allah dualarımızı duysun

canımmmsın yaa çok saol bende sneın haberini duyunca ınan okadar çok sevındımkı inşallah bende yazıcam burdan o mutlu haberi benım kı 5.gun transferı olucak acaba bişey olurmu gerçi 5.gun transferlerı daha ıyı dıyolar ama bak senınkı nasıl tutunmus yaratan mevlamın elinde herşey o ol deyınce herşey oluverıyor....sende 9 ay boyunca ve sonrasında sağlıklı bişekilde bebişinle mutlu ol inşiallahh inşaallah aminnn.......

hadi şimdiden hayırlı osun canım inşallah sende hamiş kalırsınnnnnnnnnnnnnnnnnn
saol susesi ınsallah ınşallah kalırım çok istiyorumm çok zor dönemler geçiriyorum işten çıkarıldım bunun uzerne evımın kirasını ödeyemedıgımızden dolayı evdende çıkıyoruz şimdi annemın yanında kalıcam bi süre eşimde evdeki eşyaları bi depo tutup oraya koyucak annemlerle yasıycaz bi süre yuvam bi nevi dagılmış durumda çok zor gunler geçiriyorum umarım bunun üzüntüsü ve stresi bebegın tutunmasında olumsuzluk yaratmaz rabbim herşeyin hayırlısını versın

İnş. bebeğin sana şans getirir bu zor günleri varlığı ile aşarsınız derler yaa her bebek nasibi ile gelir hakkında hayırlısı olsun nolur üzülme herşeyde vardır bir hayır Allaha emanet ol.

5.gün transferi tabiki daha iyi merak etme,, bizde eşim tese olmuştu spermler dondurulmuştu oyüzden en kısa zamanda transfer gerekliydi ama sadece 2 tane döllenmişti oda biri tutanabildi çok şükür şuanda iyiyiz bakalım hayırlısı olsunn inşallah.. canım amin güzel dileklerine hadi yarın için şimdiden bol şans bebişini alda gel olurmu :)

sepetim hazırmı cnm 10 tane yumurtladım bugün toplandı yumurtalar bakalım ne olacak eşimede dün aniden tese ye karar verdiler o bi yerde ben bi yerde yatıyoruz allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah birazcık ağrımda var ama buna şükür

çok teşekkürler canım evde yalnız olunca yapacak bişey yok kendimi dinliyorum:)test gününe 1 hafta kaldı inş güzel haberler veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…