hayırlı olsun allah tamamına erdirsin beta hcg yüksek çıkmış maşallah inşallah tekrar gittiğinde 2 ye katlamış olur...
kızlarrrrrrrrrrrrrrr perşembe günü transfer işlemi gerçekleşicek:92::92: inşallah bi sorunla karşılaşmam bebeğime biran önce kavuşmayı okadar istiyorumki...deneyimli olanlara bişey sormak istiyorum cevap verirsenız sevınırım kızlar benim yumoşlarımı topladıktan sonra şuanda bile ınanılmaz ağrılar çekiyorum iğneler birsürü ilaç acaba bunlarmı yapıyo karnıma hiç dokunamıyorum aşırı şişlik ve ağrı var doktora gittim bişey olmadıgını söyledı ama transferden sonra bu ağrılar bebişe bi zarar vermez inşallah karnımın içinde sanki bi ton çimantoyu dökmüşler gibni hem semsert hemde ağrı var sizde yumurtalıkları topladıktan sonra böyle şeyler oldumu ?
kızlarrrrrrrrrrrrrrr perşembe günü transfer işlemi gerçekleşicek:92::92: inşallah bi sorunla karşılaşmam bebeğime biran önce kavuşmayı okadar istiyorumki...deneyimli olanlara bişey sormak istiyorum cevap verirsenız sevınırım kızlar benim yumoşlarımı topladıktan sonra şuanda bile ınanılmaz ağrılar çekiyorum iğneler birsürü ilaç acaba bunlarmı yapıyo karnıma hiç dokunamıyorum aşırı şişlik ve ağrı var doktora gittim bişey olmadıgını söyledı ama transferden sonra bu ağrılar bebişe bi zarar vermez inşallah karnımın içinde sanki bi ton çimantoyu dökmüşler gibni hem semsert hemde ağrı var sizde yumurtalıkları topladıktan sonra böyle şeyler oldumu ?
aylincim inşallah mutlu sona ulaşırsın sakın kendini dinleme yok karnım ağırdı yok akıntım geldi falan filan tutunacak bebek her şekilde tutunur ben öyle insanlar tanıdımki adet kanaması şeklinde kanaması olup 4 embriyoda tutunmuş ve şu an 2 kızı var.kafama şey takıldı nasıl oruç tutuyorsun ilaç kullanmıyormusun?????:44:
hayırlı olsun cnm, inşallah sende bizlere güzel haberler verirsin...ilacını bence iç derim , sonuçta doktorun vermiş zararlı olsa vermezdi...karnında ki ağrı hakkında çok bilgim yok bence bunu da doktoruna bi sor derim...
canımmmmmmmmm allah nazarlardan korusun bebeğin senınle olucak herzaman merak etme benım yumoşlarımı topladılar 15 taneydi 7 si döllendi şimdi 5 tanesi iyi durumdaymış perşembe günü 5. günü transfer istedim senın kaçıncı gunu transfer yapmışlardı..?allahım inşallah o duyguları banada yaşatır herşey gönlüne göre olsun cnm dualarım hepiniz için...
ilaç kullanıyorum canım sahurda ve iftadarda alıyordum dün ilk kez denedim ama çok zorlandım bugün tutmadım hakkımızda hayırlısı evet kendimizi dinlememk en iisi ama elde değil 3 gün oldu transfere 9 gün naıl geçecek diye bekliyorum.
çokkkk şükürrr bekliyordum ya bu mübarek ayda rabbim dualarımızı kabul edecek hep hamile haberleri alacağız diyordum.çok şükür arkası gelir inş.canımmm çooooooooookkkkkkkkk sevindim inan ki.Rabbim hayırlısıyla kucağınada almanı nasip etsin.hepimize tattırsın bu güzel duyguyu..şükür namazı kılmayı unutma.
Hadi hayırlısı olsun inş. dediğin gibi sorunsuz biter tedavin snede SUSESİ gibi bebeğine kavuşursun.
Karnın ağrı ile bir bilgim yok ben iki kere denedim hiç böyle olmadı inş. sadece azcık üşütmedir bu ağrılar sıcak tut kendini belki işe yarar
Allahım İnş. sonucun koççamaaaaan pozitif olur.[/QUOT
canım çok saol güzel dileklerin için inşallah dediğin gibi pozitif olur herşey ...çok terliyorum üşütüyorum ondanmı dıyorum ama doktor normal agrılar yumurtalıklarını buyuttuk ılaçlarla onlar baskı yapıyo olabılır dedı bide ben 3 ay önce bi ameliyat geçirdim yumurtalıklarımda kitle vardı onu aldılar sanırım ondan zorlanıyorum umarım bu durum bi dezavantaja dönmez benim için çok korkuyorum yarın transferim olucak inşallah herşey yolunda gider
evet canım aynı ağrıları bende yaşadım benim de cumartesi transferim oldu hala da şişlik ve ağrı devam ediyor özellikle kasık ve karnımın alt kısmında bende korkuyorum kimisi hiç bi problem yaşamıyor umarım bebişlerimiz bize sımsıkı tutunur şimdiden hayırlı olsun.
maşallaaahhh çok güzel haber canımm inşallahhhhhhh dilediğin gibi olur herşey Mevlam çabalarımızı karşılıksız bırakmasın. canım benim 3. gün transferiydi darısı başına inşallah bekliyor olucam güzel haberleriniiii......
saol susesi ınsallah ınşallah kalırımhadi şimdiden hayırlı osun canım inşallah sende hamiş kalırsınnnnnnnnnnnnnnnnnn
saol susesi ınsallah ınşallah kalırımçok istiyorumm çok zor dönemler geçiriyorum işten çıkarıldım bunun uzerne evımın kirasını ödeyemedıgımızden dolayı evdende çıkıyoruz şimdi annemın yanında kalıcam bi süre eşimde evdeki eşyaları bi depo tutup oraya koyucak annemlerle yasıycaz bi süre yuvam bi nevi dagılmış durumda çok zor gunler geçiriyorum umarım bunun üzüntüsü ve stresi bebegın tutunmasında olumsuzluk yaratmaz rabbim herşeyin hayırlısını versın
canımmmsın yaa çok saol bende sneın haberini duyunca ınan okadar çok sevındımkı inşallah bende yazıcam burdan o mutlu haberi benım kı 5.gun transferı olucak acaba bişey olurmu gerçi 5.gun transferlerı daha ıyı dıyolar ama bak senınkı nasıl tutunmus yaratan mevlamın elinde herşey o ol deyınce herşey oluverıyor....sende 9 ay boyunca ve sonrasında sağlıklı bişekilde bebişinle mutlu ol inşiallahh inşaallah aminnn.......
bak canım dr söylemiştir zaten ilaçların saatleri çok önemli biz yapay anne adaylarıyızhormonların kendiliğinden oluşabilmesi için zaman lazım inşallah kendiliğinden hormonel dengen hamile kalınca düzene girecek .şişkinlik buyüzden oluyor uzun süre ilaçları kesene kadar geçmiyor panik yok sancılarında batma şekelindeyse bendede olmuştu zamanla geçiyor tekrarlıyorum.....kendini dinleme...rahatla inan bebeğin tutunmasına rahatlık çok yardımcıymış iyi haberlerini bekliyoruz hakkından hayırlı ne ise o olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?