Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canım şimdiden hayırlı olsun.Ben azıcık korkak olduğum için transfer de de anestezi istedim oyüzden hiç bişey hatırlamıyorum bi uyudum ameliyathanede bi uyandım yatağa yatırmışlar 1-2 saat hastanede dinlendim sonra eve geldim ilk gün vc ve yemek yeme dışında hiç kalkmadan yattım ve oturdum.Sana tavsiyem şimdiden kayısı gibi bağırsaklarını çalıştıracak şeyler ye kabız olmamaya çalış drum özellikle söylemişti.şimdi 4.günüm artık yavaş yavaş evde dolanıyorum yemeğimi yapıyorum ama yinede kendimi yoracak işler yapmıyorum daha hiç dışarı çıkmadım ani hareketler yapmıyorum.Ağrılarım ilk 1-2 gün fazlaydı şimdi çok az bel ve kasık ağrılarım var yumurtalıklarım ağrıyor oda ilaçların etkisindendir diye düşünüyorum.Rabbim hepimize yardım etsin inş güzel haberler vereceğiz

slm canım evet ilk denemem ocak ayında aşılama yaptırdım olmadı şimdide tüp bebek kayseri tüp bebek merkezinde yaptırdık.
içime doğdu sanırım heyecanın okadar belliki tek embriyo trns.oldu galiba allah emeklerimizi boşa vermesin inşallah bende senin yaptırdığın yerin ankara şb.yaptırmıştım memnun kalmıştım allah istemeden ne yaparsan yap her şey boş
sen bana bakma ben daha - sonucunu hazmetme safhasındayım daha öncede söylemiştim allah gönlündekini hakkından hayırlı,hakkından hayırlı olanıda gönlünü razı eyler inşallh iyi sonuçlarını bekliyorum seni takip edeceğim sormak istediğin bir şey olursa jinekolog kadar olmasada yardıcı olmaya çalışırım

cnm nasıl gidiyor hamilelik???????umarım iyi gidiyordur

çokşükür canım şuanda 5+5 günlük olduk. bende sabırsızlııkla kalp sesini duymayı bekliyorum :) az kaldı. arkadaşım hadi hayırlısı olsun eşinin seninle aynı gün tese olması bence çok iyi olmuş dondurulmadan döllenmeye bırakacaklar bu iyi haber bizimde teseydi çünkü. Allah gönlünüze göre versin bebişin en kısa zamanda seninle olacak ben inanıyorummmmmm

Son düzenleme:

Tüllerle süslü sepete koyalım. Allahım mübarek ayda yüzünün kara çıkarmasın eşininde seninde emeklerinizin karşılığını alırsınız herşey yolunda gider sorunuz bir tedavi olur..

ecrim bugün hayırlısıyla kavuşursun inş bebeğine, Allah yardımcın olsun hadi iyi haberle dönn

canım hayırlı olsun inş kaliteli çok bölünmüş embriyolar olurlar.rabbim yüzünüze baksın inşbu sefer transfer ne zamana ki

cnm teseyi benim yumurta toplamadan 1 gün önce yaptılar galiba bi sıvı içinde tutuyorlarmış 72 saat durabiliyormuş.güzel dileklerin için çokkkk teşekkür ederim.inşallah sende miniğinin kalp atışlarını bir an önce duyarsın yaaaaa insan inanamaz herhalde değilmi????????????

Tüllerle süslü sepete koyalım. Allahım mübarek ayda yüzünün kara çıkarmasın eşininde seninde emeklerinizin karşılığını alırsınız herşey yolunda gider sorunuz bir tedavi olur..

aminnnnn cnm çok teşekkür ederim inşallah hepimizde emeklerimizin karşılığını alırız

kızlar şimdi klinikten aradı emriyolog 10 yumurtadan 5 i olgunlaşmış 5 tanesi sıvı içinde bekletiliyormuş olgunlaşabilir diye 2tanesi döllenmiş birazcık beklentimin altında çıktı moral bozulmaları başladı gibi bende

slm kızlar ilk tup bebek deneyımım dun akşam son buldukanamam oldu daha 6.gundu çok uzuldum yumurta kalıtelı şansınız yuksek denmiştı ama olamdı işte

Mrb canım,bebeğin hayırlıolsun rabbim inşallah kucağına sağlıcskla almayı nasip eder..bişey sorucam kaç haftalık olduğunu nasıl hesaplanıyo?son adet tarihi dikkate alınıyo?benim bugün tansferden sonraki 16.günüm dün kanda baktılar tekrar değerlerim ikiye katlanmış.şimdi haftaya gidicez inşallah.isteyen herkese nasip eder inşllah rabbimm

Canım hiiiiiiiiiiiiç moralini bozma,bize lazım olan bir sperm,bir yumurta döllensin tutusun yeter.Banada tek transfer ettiler ilkinde çifk tansfer edilmişti olmadı bunda şansım daha düşüktü oldu ama ben moralimi hiç bozmadım bu sefer..hatta tranferin ertesi günü olayı unuttum bile hiç düşünmedim içerde ne oluyor diye.bak RABBİM izin verince oluyo benimde şimdiden farklı korkulaım var ama onları yeneceğiz inşallahh..RAbbm sana ve diğer arkadaşlarımın hepsine nasip eder inşallhh

aaaa deliye bak sen(kızdığımdan diyorum kusura bakma)şükret haline ya hiç spermi çıkmayanlar yumurtası döllenmeyenler ne yapsın.daha ne istiyon.iki tane döllenmiş.dahada ihtimal var olmasına.bozma moralini bundan sonrası için dua edeceğiz inş.tutunsunlar sana

slm kızlar ilk tup bebek deneyımım dun akşam son buldukanamam oldu daha 6.gundu çok uzuldum yumurta kalıtelı şansınız yuksek denmiştı ama olamdı işte

Canım çok üzüldüm,ama durmak yok.kendini toparlaman gerek en kısa zamanda önündeki 3 ay çok önemli senin için.bugünlerde doğal yoladan hamile kalma şansın ççok yüksek.,nşaalh tekrar tedaviye gerek kalmadan hamiş kalırsınnnnnnnnnnn

işte bu ahrika bir başlangıç olduuuuuuuuzun süredir uzağım buralardan ne mutlu bir haberdiir bu maşallaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh sağlıkla al kucaağına işalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhçok güsel ya canım test tekrarladın mı değerler nasıl kese ne zaman

canım selammm 3 tüp bebek denemiş biri olarrrr engin deneyimlerimleeesadece jelin yan etkisi bende oldummm bana drum ilaç verdii kullanılabiliyor transfer sonrasıı ara druna bi sor bakalımmm hakkında hayırlısıııı olsunnn

Bİ DAKKAAA KAN TAHLİLİ YAPTINMIIIII!!!!!!!!!!1 asla kanama ile karar vermeyin bittiğine benim 3 denemem oldu 2. sinde 5. GÜN KANAMAM BAŞLADI VE HAMİLEYDİMMM!!!!!! ASLA KANAMA İLE OLMADIĞINA KARAR VERMEYİN ALLAH KORUSUN BAŞKA ŞEYLERDE OLABİLİR DIŞ GEBELİK VS.GEBELİKDE OLABİLİR.KANAMA ASLA HAMİLE OLMADIĞINIZIN KANITI DEĞİLDİR.ACİL BETA BALKTIR BAKTIRMADIYSAN ARKADAŞIM SAKIN İHMAL ETMEEE!!!!BEN KANAMAYLA GİTMESEYDİM ALLAH KORUSUN KÜRTAJA GİDECEKTİ DURUM ÇÜNKÜ SAĞLIKSIZ BİR GEBELİKTİ VE İĞNEYLE DURDURULDU GEBELİK.DÜŞÜNKİ BİRDE KÜRTAJ PSİKOLOJİSİ OLACAKTI XZATEN DURUM YETERİNCE ÜZÜCÜAMA 6. GÜN KANAMASI OLUP 16. HAFTALIK HAMİLESİ OLAN BİLDİĞİN REGLİ OLDU KIZZZ!!! ÇOK SEVDİĞİM BİR ARKADAŞIM VAR KK DAN HABERLERİNİ ACİL BEKLİYORUM ARKADAŞIMM SEVGİLEERRR

mrhb kızlar nasılsınız ben bir kaç gündür yoktum keyifler nasıl bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…