canım rabbim hepimizin bebişlerine kavuşmasını bu mübarek ramazan ayında nasip eder inşallah..benımde yarın transferım olucak korkmamamız lazım ınsanın korktugu şeyler başına gelir derlerya hani allah korusun sakin olalım ve bebişimizin sıkı sıkı tutunacağına inanlım canım..sen wc olayını nasıl yapıyosun yada yatakta mısın sureklı kalkıyomusun ayagı ne durumdasın şuan senın 4.gunun bugun ne guzel canım umarım 9 ay sağlıklı bısekılde devam eder rabbim emeklerımızı boşa çıkarmasın umarım bebeişine sağlıklı bişekilde kavuşursun herkes için çok içten dua edıyorum allah dualarımızı duysun
slm.....madem sende formdasın merak ettim ilk denemen galiba nerede yaptırdın:86:çok teşekkürler canım evde yalnız olunca yapacak bişey yok kendimi dinliyorum:)test gününe 1 hafta kaldı inş güzel haberler veririm.
slm.....madem sende formdasın merak ettim ilk denemen galiba nerede yaptırdın:86:
içime doğdu sanırım heyecanın okadar belliki tek embriyo trns.oldu galiba allah emeklerimizi boşa vermesin inşallah bende senin yaptırdığın yerin ankara şb.yaptırmıştım memnun kalmıştım allah istemeden ne yaparsan yap her şey boşslm canım evet ilk denemem ocak ayında aşılama yaptırdım olmadı şimdide tüp bebek kayseri tüp bebek merkezinde yaptırdık.
cnm nasıl gidiyor hamilelik???????umarım iyi gidiyordur
sepetim hazırmı cnm 10 tane yumurtladımbugün toplandı yumurtalar bakalım ne olacak eşimede dün aniden tese ye karar verdiler o bi yerde ben bi yerde yatıyoruz allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah birazcık ağrımda var ama buna şükür
kızlarrrrrrrrrrrrrrr perşembe günü transfer işlemi gerçekleşicek:92::92: inşallah bi sorunla karşılaşmam bebeğime biran önce kavuşmayı okadar istiyorumki...deneyimli olanlara bişey sormak istiyorum cevap verirsenız sevınırım kızlar benim yumoşlarımı topladıktan sonra şuanda bile ınanılmaz ağrılar çekiyorum iğneler birsürü ilaç acaba bunlarmı yapıyo karnıma hiç dokunamıyorum aşırı şişlik ve ağrı var doktora gittim bişey olmadıgını söyledı ama transferden sonra bu ağrılar bebişe bi zarar vermez inşallah karnımın içinde sanki bi ton çimantoyu dökmüşler gibni hem semsert hemde ağrı var sizde yumurtalıkları topladıktan sonra böyle şeyler oldumu ?
çokşükür canım şuanda 5+5 günlük olduk. bende sabırsızlııkla kalp sesini duymayı bekliyorum :) az kaldı. arkadaşım hadi hayırlısı olsun eşinin seninle aynı gün tese olması bence çok iyi olmuş dondurulmadan döllenmeye bırakacaklar bu iyi haber bizimde teseydi çünkü. Allah gönlünüze göre versin bebişin en kısa zamanda seninle olacak ben inanıyorummmmmm
Tüllerle süslü sepete koyalım.Allahım mübarek ayda yüzünün kara çıkarmasın eşininde seninde emeklerinizin karşılığını alırsınız herşey yolunda gider sorunuz bir tedavi olur..
canım hayırlı olsun inş kaliteli çok bölünmüş embriyolar olurlar.rabbim yüzünüze baksın inşbu sefer transfer ne zamana ki
slm kızlar ilk tup bebek deneyımım dun akşam son buldukanamam oldu daha 6.gundu çok uzuldum yumurta kalıtelı şansınız yuksek denmiştı ama olamdı işte
çokşükür canım şuanda 5+5 günlük olduk. bende sabırsızlııkla kalp sesini duymayı bekliyorum :) az kaldı. arkadaşım hadi hayırlısı olsun eşinin seninle aynı gün tese olması bence çok iyi olmuş dondurulmadan döllenmeye bırakacaklar bu iyi haber bizimde teseydi çünkü. Allah gönlünüze göre versin bebişin en kısa zamanda seninle olacak ben inanıyorummmmmm
kızlar şimdi klinikten aradı emriyolog 10 yumurtadan 5 i olgunlaşmış 5 tanesi sıvı içinde bekletiliyormuş olgunlaşabilir diye 2tanesi döllenmiş birazcık beklentimin altında çıktı moral bozulmaları başladı gibi bende
aaaa deliye bak sen(kızdığımdan diyorum kusura bakma)şükret haline ya hiç spermi çıkmayanlar yumurtası döllenmeyenler ne yapsın.daha ne istiyon.iki tane döllenmiş.dahada ihtimal var olmasına.bozma moralini bundan sonrası için dua edeceğiz inş.tutunsunlar sanakızlar şimdi klinikten aradı emriyolog 10 yumurtadan 5 i olgunlaşmış 5 tanesi sıvı içinde bekletiliyormuş olgunlaşabilir diye 2tanesi döllenmiş birazcık beklentimin altında çıktı moral bozulmaları başladı gibi bende
slm kızlar ilk tup bebek deneyımım dun akşam son buldukanamam oldu daha 6.gundu çok uzuldum yumurta kalıtelı şansınız yuksek denmiştı ama olamdı işte
Kıızzzzzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaaaar biz geldik artık tek değilim çünkü hamileyimmmmmmmmmmm..sonucum 252 çıktı çarşamba tekrar gidicez kan vermeye..Rabbim tamamına erdidir inşallah.. Herkesin ramazanı mübarek olsun bu bereketli ayda Rabbimin rahmeti üzerinize yağsın sizde hamiş kalın inşalllahhh...Ama ben hala inanamıyorum merkezimde dr ve hemşireler beni alkışladılar dalga geçiyolar sandım.hala şoktayım yaaa ne zaman ultrasyonda görücem o zaman inanabilirim heraldee...
slm kızlar benimde cumartesi günü transferim yapıldı dün geceye kadar hafif kasık ve bel ağrılarım vardı gece sahura kalktığımızda curinon jeli kullandım bu arada çok sık idrara çıkıyordum ve idrarda yanma vardı 3.kez gittiğimde kanama oldu panikle nerden geldiğini anlayamadım ama rahimden gelmedi diye düşündüm çünkü rahimden gelse sızmalar devam ederdi sadece idrar yaparken geldi ve sonra bitti.sabah dr aradık beklenmedik bi durum ama rahimden gelmediyse problem olmaz dedi enfeksiyon için tek kullanımlık ilaç verdi.şuanda kanama falan yok ama az da olsa idrarda yanma var bu ilacı kullanmalımıyım sizce bi zarar vermez inş.İdrar yolu enfeksiyonu olmamı transfer esnasında sıkışık olmam gerekiyormuş bende değildim sonda gibi bişey takıp mesaneyi doldurdular heralde bu işlemde enfeksiyon kaptım.
Bu arada kızlar karnımın alt kısmında ki ağrı hiç geçmiyor bu yüzden dik yürüyemiyorum 5 dk dan fazla ayakda kalsam ağrılar şiddetleniyor sizde varmı böyle belirtiler.Bide bugün ilk kez oruç tuttum ama çok zorlandım siz tutuyormusunuz sonra kaza etsek olurmu aceba?çok yazdım ama bilgi verirseniz sevinirim.inş emeklerimiz boşa çıkmaz ve hepimiz bebişlerimize kavuşuruz ii geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?