Yeniden Merhabaaaa:))
dostlarım bi müddettir uzağım buralardan.almadı içim gelemedim.Bu arada 3. tüpümü başka bir merkezde denedim ilk drum gibi bu drumdanda çok çok memnunum:)bir iyi olay donmuşlarım kaldı onları ilerde denemeyi planlıyorum.Olmadığım vakitlerde bile dualarımla hep sizinleydim.Her elimi açtığımda sizlere dua gönderdim Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın hepinizi kucaklıyorum sevgilerrrr
mrhb kızlar nasılsınız ben bir kaç gündür yoktum keyifler nasıl bakalım
biz iyiyz yeterim umarm sizinde keyfiniz yerindedir...canım bişey sorucam sana yaa enson adet tarihi mi ele alınıyo gebelkik haftası hesapamak için?
cnm teseyi benim yumurta toplamadan 1 gün önce yaptılar galiba bi sıvı içinde tutuyorlarmış 72 saat durabiliyormuş.güzel dileklerin için çokkkk teşekkür ederim.inşallah sende miniğinin kalp atışlarını bir an önce duyarsın yaaaaa insan inanamaz herhalde değilmi????????????
Mrb canım,bebeğin hayırlıolsun rabbim inşallah kucağına sağlıcskla almayı nasip eder..bişey sorucam kaç haftalık olduğunu nasıl hesaplanıyo?son adet tarihi dikkate alınıyo?benim bugün tansferden sonraki 16.günüm dün kanda baktılar tekrar değerlerim ikiye katlanmış.şimdi haftaya gidicez inşallah.isteyen herkese nasip eder inşllah rabbimm
herkese hayırlı akşamlar ben 10.ay gibi 3.cü tüp bbebeği denicem dondurulmuşlarla inşallah bu sefer tutar allah her şeyin hayırlısını versin cümlemize.Donrurulmuşlar la sadece rahmi hazırlıyoruz dedi doktor bu konuda bilgisi olan varmi merak ediyorum birde ananası duydum ne etkisi var tutmasıyla merak ediyorum
slm kızlar ilk tup bebek deneyımım dun akşam son buldukanamam oldu daha 6.gundu çok uzuldum yumurta kalıtelı şansınız yuksek denmiştı ama olamdı işte
kızlar şimdi klinikten aradı emriyolog 10 yumurtadan 5 i olgunlaşmış 5 tanesi sıvı içinde bekletiliyormuş olgunlaşabilir diye 2tanesi döllenmiş birazcık beklentimin altında çıktı moral bozulmaları başladı gibi bende
içime doğdu sanırım heyecanın okadar belliki tek embriyo trns.oldu galiba allah emeklerimizi boşa vermesin inşallah bende senin yaptırdığın yerin ankara şb.yaptırmıştım memnun kalmıştım allah istemeden ne yaparsan yap her şey boş
sen bana bakma ben daha- sonucunu hazmetme safhasındayım daha öncede söylemiştim allah gönlündekini hakkından hayırlı,hakkından hayırlı olanıda gönlünü razı eyler inşallh iyi sonuçlarını bekliyorum seni takip edeceğim sormak istediğin bir şey olursa jinekolog kadar olmasada yardıcı olmaya çalışırım
bence hiç bozma moralini 2 tanesi döllenmiş işte yerleştirecekleride 2 tane önemli olan kaliteli olması çok sayıda döllenmesi başarı şansını arttırmıyorki.sadece dordurma imkanın oluyor .
doğru söylüyorsun dün aradıklarında ilk gündü döllenme için bakalım bugün ne diyecekler 2 tane döllenen kötüye giderse diye korktum transfere kadar elde var 0 olmasında hakkımızda hayırlısı bakalım arkadaşım inşallah bugün güzel haberler duyarım
doğru söylüyorsun dün aradıklarında ilk gündü döllenme için bakalım bugün ne diyecekler 2 tane döllenen kötüye giderse diye korktum transfere kadar elde var 0 olmasında hakkımızda hayırlısı bakalım arkadaşım inşallah bugün güzel haberler duyarım
Bilgilrin için teşekürederim.Rabbim inşallah 4.yü denetmeden nasip etsin sana ve isteyen herkeze.Bu siteyi uzun zamandır takip ediyordum ama yeni üye oldum herkesin farklı sorunları,dertleri var allah herkese once sabrı sonra yol gösterip çözüm bulmayı nasip etsin.insan kendisi gibi sorun yaşayan birisiyle dertleştiği zaman rahatlıyor bunu burda daha iyi anladım inşallah tutar bu sefer ,benimki ve herkezinki....allah kolaylık versin kucağını bu sefer doldursun inşallah...dileğiyle başlamak istedim.aynı senin gibi bende 3.denememi bu ay dondurulmuş embriyoları kullanarak yaptık ama sonuç negatif inşallah senin sonucunbana benzemez..tamamen mekanik bir işlem 2 enfazla 3 defe gidiyorsun dr.oda yumurtalıklarına bakacaklar kist falan varmı diye benim basit kist oluşmuştu ama trans.için engel değildi.rahimi hazırlamak açısından östrojen ve progest.takviye edici ilaçları başlıyorsun uygun tarihde transf.yapılıyor.hem maddi açıdan daha uygun ve daha rahat olacaksın buna inan...ben yumurta miktarını vede kalitesini artırmak için ananas bol yemiştim sanırım faydasınıda görmüştüm.(18-19 yumurta)ne yazıkki embriyonun tutunmasını ancak rabbim isteyecek inşallh sende istediklerinden olursun merak ettiğin birşeyler olursa ben burdayımmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?