Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Yeniden Merhabaaaa:))

dostlarım bi müddettir uzağım buralardan.almadı içim gelemedim.Bu arada 3. tüpümü başka bir merkezde denedim ilk drum gibi bu drumdanda çok çok memnunum:)bir iyi olay donmuşlarım kaldı onları ilerde denemeyi planlıyorum.Olmadığım vakitlerde bile dualarımla hep sizinleydim.Her elimi açtığımda sizlere dua gönderdim Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın hepinizi kucaklıyorum sevgilerrrr

DERİNİM, canım merhb inanmazsın ama az önce sen geldin akllıma ne yaptı acaba diye düşündm.inşalah hamişsindir dedim senin için.evet ben ikinci denemde pazartesi günü test sonuma göre hamileyim.dün testi tekrarladık ve değerim ikiye katlamışş.haftaya perşembe tekrar kontrole çağırdılar sanırım bu sefer keseyi görücez inşallah..sen neler yapıyorsun senin en son düşükle sonlanmııtı şubattahatırlıyorum.inşalah en kısa zmand sende hamiş kalırsın veee yeter veeeediğer tüm arkadaşlar tabiikineeeeeeeeeee

anladım canım bizdede eşim ameliyat oldu spermler dondduruldu. benim işlemlerim öle başladı ve nerdeyse 2 ay sonrra transfer oldu biriki aksilik oldu. hele ben hala alışamadım gebelik duygusuna hep acabamı var aklımda bi duysam onu inşallahh ozaman benimde düşüncelerim değişir eminim :)

herkese hayırlı akşamlar ben 10.ay gibi 3.cü tüp bbebeği denicem dondurulmuşlarla inşallah bu sefer tutar allah her şeyin hayırlısını versin cümlemize.Donrurulmuşlar la sadece rahmi hazırlıyoruz dedi doktor bu konuda bilgisi olan varmi merak ediyorum birde ananası duydum ne etkisi var tutmasıyla merak ediyorum

merhaba çok tşk ederim Allah razı olsun arkadaşım aminnnnnn aminnnnnn inşallah sende hayırlısıyla..... evet canım son adet tarihin baz alınıyor nette hamilelik hesaplama programları var sat tarihini yazıyorsun hafta+ günün çıkıyor hemen denersin birazda geç cvp yazdım galiba kusura bakma lütfen, hadi hayırlısıyla bak artık ailenize minicik bir birey katılıyor Allahın izniyle....

allah kolaylık versin kucağını bu sefer doldursun inşallah... dileğiyle başlamak istedim.aynı senin gibi bende 3.denememi bu ay dondurulmuş embriyoları kullanarak yaptık ama sonuç negatifinşallah senin sonucunbana benzemez..tamamen mekanik bir işlem 2 enfazla 3 defe gidiyorsun dr.oda yumurtalıklarına bakacaklar kist falan varmı diye benim basit kist oluşmuştu ama trans.için engel değildi.rahimi hazırlamak açısından östrojen ve progest.takviye edici ilaçları başlıyorsun uygun tarihde transf.yapılıyor.hem maddi açıdan daha uygun ve daha rahat olacaksın buna inan...ben yumurta miktarını vede kalitesini artırmak için ananas bol yemiştim sanırım faydasınıda görmüştüm.(18-19 yumurta)ne yazıkki embriyonun tutunmasını ancak rabbim isteyecek inşallh sende istediklerinden olursun merak ettiğin birşeyler olursa ben burdayımmmmmmmmm

bence hiç bozma moralini 2 tanesi döllenmiş işte yerleştirecekleride 2 tane önemli olan kaliteli olması çok sayıda döllenmesi başarı şansını arttırmıyorki.sadece dordurma imkanın oluyor .

Aaa nasıl tesadüf .2009 da açıldı bu merkez memnun kaldım ilgileri güzel ama onlar sadece aracı verecek olan Rabbim.canım iyi dileklerin için teşekkürler.inş sende hepimiz de bir gün sabrımızın mükafatını alırız.zor bi sınavdan geçiyoruz.Benim merak ettiğim bugün transferimin 5.günü .transfer gününü de sayarsak 6 dünden beri adet sancısı gibi sancılarım var ayakta uzun süre kalınca belim ve bacaklarım ağrıyor bunlar neyin habercisi umarım kırmızıları görmem.karnım şiş felaket iştahım açık.bazen karnımın şişinden nefesim bile daralıyor.Bide yattığım yerden kalkarken yerden hafifde olsa bişey kaldırırken korkuyorum aceba bişeymi olacak diye çokmu evhamlanıyorum :)

Nelocum buarada cevaplamayı unuttum 2 embriyo yerleştirdiler.normalde tek embriyo imiş ama 2 koydular sağolsunlar.14 tane yumurtam toplanı 7 tanesi döllendi.2 transfer gerisini de dondurduk inş donmuşlara gerek kalmaz:)dr mız aynımıydı yoksa benimki Turgut bey:)

bence hiç bozma moralini 2 tanesi döllenmiş işte yerleştirecekleride 2 tane önemli olan kaliteli olması çok sayıda döllenmesi başarı şansını arttırmıyorki.sadece dordurma imkanın oluyor .

doğru söylüyorsun dün aradıklarında ilk gündü döllenme için bakalım bugün ne diyecekler 2 tane döllenen kötüye giderse diye korktum transfere kadar elde var 0 olmasında hakkımızda hayırlısı bakalım arkadaşım inşallah bugün güzel haberler duyarım

Hiç üzülme herşey olacağına varır.
Benim 7 tane çıktı hergün biri gitti 7. ilk gün gitti 6. ertesi gün 5 tane kaldı transfere 1 gün kala 4 dediler iyi dedik akşama bidaha aradılar 5. emriyoda canlanmış ve iyi kalite olmuş yani nasipte varsa oluyor ama bebek olmadı işte emriyolar baya direndi ama olmayınca olmuyor...

Tv de bi doktor anlatmıştı doğudan biri gelmiş hiç spermi bulunamamış adamda ve ameliyatla sadece 1 tane canlı ve sağlıklı sperm bulunmuş şans az denilmiş ve yumurta ile döllenmiş ve o emriyo sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmiş.
Allah büyüktür Allahım bu mübarek günlerde inş. seninde yüzünün güldürür bizlerde seninle senin seviniriz

Son düzenleme:

hilka seni bayağı zamandır okuyorumm
2 embiyo evet az ama rabbim ol deikten sonra hiç bir şey olmaz ben senin neler hisetiğini tahmin edebiliyorum benim 20 yumurtam toplanıp 1 embiyom oludğunda ne kadar üzülmüştüm ama has gitip tarnferiniz iptal dendiğinde çok daha fazla üzülmüştüm 5 denmemde 2 tansferim oldu aldığım hormonlar yanıma kar kaldııı zaten başlı başına sıkıntılı bir süreç birde bizim gibi olanlar için bu sıkıntı ikiye katlıyor ama yine söylüyorum rabbim ol deikten sonra hiç bir şey engel olmaz

Bilgilrin için teşekürederim.Rabbim inşallah 4.yü denetmeden nasip etsin sana ve isteyen herkeze.Bu siteyi uzun zamandır takip ediyordum ama yeni üye oldum herkesin farklı sorunları,dertleri var allah herkese once sabrı sonra yol gösterip çözüm bulmayı nasip etsin.insan kendisi gibi sorun yaşayan birisiyle dertleştiği zaman rahatlıyor bunu burda daha iyi anladım inşallah tutar bu sefer ,benimki ve herkezinki....

kızlar gerçekten hepinize çok teşekkür ederim valla böyle destekler okuyunca inanın duygulandım gözlerim doldu güç verdiniz bana allah hepinizden razı olsun sizinde gönlünüze göre versin

canımmm yaaa.buranın sevdiğim yanı bu zaten hiç tanımadığın görmediğin insanlarla dertleşip derman olmaya destek olmaya çalışmak.kaderlerimiz aynı .en güzel biz anlayabiliyoruz birbirimizi.dışardaki arkadaşlarım böle bir sorun yaşamadığı için anlamıyor ki.birde senin inadına yapar gibi ne zaman bir araya gelsek yok doğum hikayeleri,yok çocuğuma şu mamayı yediriyorum insanı daha çok üzüyorlar buradaki arkadaşlık daha güzel en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…