Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canımmm yaaa.buranın sevdiğim yanı bu zaten hiç tanımadığın görmediğin insanlarla dertleşip derman olmaya destek olmaya çalışmak.kaderlerimiz aynı .en güzel biz anlayabiliyoruz birbirimizi.dışardaki arkadaşlarım böle bir sorun yaşamadığı için anlamıyor ki.birde senin inadına yapar gibi ne zaman bir araya gelsek yok doğum hikayeleri,yok çocuğuma şu mamayı yediriyorum insanı daha çok üzüyorlar buradaki arkadaşlık daha güzel en azından

bizi bizden başkası anlamaz diye boşuna demiyoruz değilmi rabbim hepmiizn yar ve yardımcısı olsun şu mübarek günlerin hürmetine yüzlerimizi güldürüsn

Son düzenleme:
bizi bizden başkası anlamaz diye boşuna demiyoruz değilmi rabbim hepmiizn yar ve yardımcısı olsun şu mübarek günlerin hürmetine yüzlerimizi güldürüsn

amin :)) Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşaallah bu güzel günlerde ramazan buruk, bayram buruk.... artık bizi de sevindir yarabbim!!! senin her şeye gücün yeter...

Arkadaşlar ,
Ben de tüp bebek tedavisine başladım.Femera+puregon+menagon+orgalutran ile büyütüldü yumurtalar.Yarın son kontrole gideceğim.Pazartesi veya salı günü yumurta toplama işlemi yapılacak.Hayırlısı olur cümlemiz için inşallah.

inşallah arkadaşım hayırlı tedaviler olsun sizede

kızlar sabahtan beri meraktan çatlıyorum bizim şu yaramaz iki emriyodan haber gelmedi diye dayanamayıp eşime arattırdım 2 emriyomuz yoluna devam ediyormuş sizler burada yazıyorsunuz kaç hücreli olduğunu filan benim pek bu konuda bilgim yok eşime sordurttum kaç hücrelilermiş diye bugün transfer sonrası 2.gün biri 4 biri 5 hücreliymiş bu işten anlıyorsanız nasıl dersiniz??????herşey bahane aslında ama ümit dünyası işteeee

pardon transfer sonrası değil yumurta toplamadan sonraki 2.günüm

canım bence gayet iyi ama hücre sayısının fazlalığı kalitesinin iyi olduğu analamına gelmez yani önemli olan kalitesidir umarım seni anne yapar bu embiryolar

amin :)) Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşaallah bu güzel günlerde ramazan buruk, bayram buruk.... artık bizi de sevindir yarabbim!!! senin her şeye gücün yeter...

amin amin amin inşşşşşşşşşşşşşşşş

aminnn ablacım aminn hepimizin gülsün inş.siz tarsusluydunuz demi.aslında aynı toprak sayılırız bende osmaniyeliyim ama bilecikde oturuyorum

canım bence gayet iyi ama hücre sayısının fazlalığı kalitesinin iyi olduğu analamına gelmez yani önemli olan kalitesidir umarım seni anne yapar bu embiryolar

bende hiç ilgilenmiyordum işin bu taraflarıyla yetercim herkesler yazınca forumlarda merak ettim çok sağol bilgi ve iyi dileklerin için arkadaşım

cnm seni çok iyi anlıyoruz inanki 15 yıllık evliyim kulaklarım neler duydu neler. ama hep kendime ettim sonunda alla.h sabrımızı deniyor galiba insana her söylenen dokunur inan artık pek biryerlere bile gitmek istemiyorum allah sevdiği kullarına sıkıntı verirmiş ki bana daha çok dua etsinler diye bizde böyle sınavdan geçiyoruz demekki allah isyan ettirmesin inşallah bizleri

Salı günü inş. bir sorun çıkmazsa 3. tüp bebek denemesi için bir adım atıcam,hala düşünüyorum acaba hazırmıyım zamanı geldimi? korkuyorum hemde çok ama bir yerden başlamak istiyorum,her gece bebekler görüyorum rüyamda gülen bebekler.
Eşime soruyorum ne düşünüyorsun, sen ne dersen, neresi dersen,ne zaman dersen ben hazırım diyor.
İnşlallah doğru zaman bu aydır ve doğru yer seçtiğim merkezdir.

cnm inşallah hayırlı adımlar atarsınız ama insanın planına göre olmuyor galiba bu işler biz 2010 eylülden beri ha bugün ha yarın derken2011 haziranın başına kaldık haziranda başladık ramazana bitsin diye ama bak hala transferi bekliyorum sanki birşeyler bizi sürüklüyor herşey kendiliğinden oluyor gibi birşeyler hep vesile oluyor.bende çok korkular yaşadım 10 senede ara verdim ama yaş geçiyor diyede başladık tedaviye . senin eski merkezin önünden geçiyoruz arabayla bizim kliniğe giderken hep sen aklıma geliyorsun.inşallah bu sefer herşey daha iyi olur rüyanda gördüğün gülen bebekler gerçekten kucağında sana gülüyor olurlar umarım

İnşallah dediğin gibi olur bebekler hepimize gülerler.
Biliyorum ben adım attığımda herşey çorap söküğü gibi gelecek ama inş. harıyılsı olur.

kızlar bakın ne öğrendim bu dünyada bebeği olmayanların öbür dünyada bir günde hamile kalıp bir günde altın kundakta bebeği verilecekmiş...ayyyyyyyy nasıl bi şey bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…