canımmm yaaa.buranın sevdiğim yanı bu zaten hiç tanımadığın görmediğin insanlarla dertleşip derman olmaya destek olmaya çalışmak.kaderlerimiz aynı .en güzel biz anlayabiliyoruz birbirimizi.dışardaki arkadaşlarım böle bir sorun yaşamadığı için anlamıyor ki.birde senin inadına yapar gibi ne zaman bir araya gelsek yok doğum hikayeleri,yok çocuğuma şu mamayı yediriyorum insanı daha çok üzüyorlar buradaki arkadaşlık daha güzel en azından
bizi bizden başkası anlamaz diye boşuna demiyoruz değilmi rabbim hepmiizn yar ve yardımcısı olsun şu mübarek günlerin hürmetine yüzlerimizi güldürüsn
amin :)) Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşaallah bu güzel günlerde ramazan buruk, bayram buruk.... artık bizi de sevindir yarabbim!!! senin her şeye gücün yeter...[/QUOT
hayırlı cumalar.........hanımlar okuduklarımdan tek çıkardığım sonuç galiba çıldırıyoruz........
ama umutsuzluk yoktu değilmi...aha ah birde dilime değil gönlüme sorun allahım ne olur şu cumalar mübarek günler hürmetine duy sesimizi isteyen her kader arkadaşımın yüzünü güldür kucağını doldur
amin :)) Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşaallah bu güzel günlerde ramazan buruk, bayram buruk.... artık bizi de sevindir yarabbim!!! senin her şeye gücün yeter...[/QUOT
hayırlı cumalar.........hanımlar okuduklarımdan tek çıkardığım sonuç galiba çıldırıyoruz........
ama umutsuzluk yoktu değilmi...aha ah birde dilime değil gönlüme sorun allahım ne olur şu cumalar mübarek günler hürmetine duy sesimizi isteyen her kader arkadaşımın yüzünü güldür kucağını doldur
valla kendi adıma haklısın ben hafiften tırlattım galiba... daha bir şey yok ama olmayacak gibi hazırlıklı olmaya çalışıyorum çok büyük hayal kırıklığı yaşamamam için bi de ben şu an kayınvaldemin evindeyim çarşı pazara da çıktım yol da yürüdüm ve de burası dubleks ve devamlı merdiven inip çıkıyorum. o yüzden tutunma zamanlarında yatıp dinlenemediğim için devamlı oturmak zorundayım derli toplu.. bu yüzden de içimde bi kırıklık bi burukluk var umudumu o yüzden yitirdim. Allah bir daha yaşatmasın inşaallah transfer ama eğer de olursa bir dahaki sefere kimselere demiycem ve de 12 gün boyu evde yatacam...
Arkadaşlar ,
Ben de tüp bebek tedavisine başladım.Femera+puregon+menagon+orgalutran ile büyütüldü yumurtalar.Yarın son kontrole gideceğim.Pazartesi veya salı günü yumurta toplama işlemi yapılacak.Hayırlısı olur cümlemiz için inşallah.
kızlar sabahtan beri meraktan çatlıyorum bizim şu yaramaz iki emriyodan haber gelmedi diye dayanamayıp eşime arattırdım 2 emriyomuz yoluna devam ediyormuş sizler burada yazıyorsunuz kaç hücreli olduğunu filan benim pek bu konuda bilgim yok eşime sordurttum kaç hücrelilermiş diye bugün transfer sonrası 2.gün biri 4 biri 5 hücreliymiş bu işten anlıyorsanız nasıl dersiniz??????herşey bahane aslında ama ümit dünyası işteeee
kızlar sabahtan beri meraktan çatlıyorum bizim şu yaramaz iki emriyodan haber gelmedi diye dayanamayıp eşime arattırdım 2 emriyomuz yoluna devam ediyormuş sizler burada yazıyorsunuz kaç hücreli olduğunu filan benim pek bu konuda bilgim yok eşime sordurttum kaç hücrelilermiş diye bugün transfer sonrası 2.gün biri 4 biri 5 hücreliymiş bu işten anlıyorsanız nasıl dersiniz??????herşey bahane aslında ama ümit dünyası işteeee
amin :)) Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşaallah bu güzel günlerde ramazan buruk, bayram buruk.... artık bizi de sevindir yarabbim!!! senin her şeye gücün yeter...
aminnn ablacım aminn hepimizin gülsün inş.siz tarsusluydunuz demi.aslında aynı toprak sayılırız bende osmaniyeliyim ama bilecikde oturuyorumbizi bizden başkası anlamaz diye boşuna demiyoruz değilmi rabbim hepmiizn yar ve yardımcısı olsun şu mübarek günlerin hürmetine yüzlerimizi güldürüsn
aynen öyle canım ya artık o noktaya geldik.lojmandan bir arkadaşım iki gün önce doğum yaptı.biri hamile birinin gelini hamile.herşey üstüme üstüme geldi sanki.dua ederken bile ağlamaktan konuşamıyorum bunaldım artık.neyse yaaa sizide sıktım allah hepimizin yardımcısı olsunamin :)) Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşaallah bu güzel günlerde ramazan buruk, bayram buruk.... artık bizi de sevindir yarabbim!!! senin her şeye gücün yeter...[/QUOTaynen öyle canım buruk bayram geçirmek zor helede gurbette isteniyor çocuk eşim bana ben eşime bakıp duruyoruz.artık 9.seneye çocuklu girelim inş.
aminnn ablacım aminn hepimizin gülsün inş.siz tarsusluydunuz demi.aslında aynı toprak sayılırız bende osmaniyeliyim ama bilecikde oturuyorum
aynen öyle canım ya artık o noktaya geldik.lojmandan bir arkadaşım iki gün önce doğum yaptı.biri hamile birinin gelini hamile.herşey üstüme üstüme geldi sanki.dua ederken bile ağlamaktan konuşamıyorum bunaldım artık.neyse yaaa sizide sıktım allah hepimizin yardımcısı olsun
SENİ COK İYİ ANLIYORUM BNDE AYNI SEYLERİ YASADIM DIS GEBELK YASADIM TEK TÜPÜM ALINDI COCUGUM OLMAYACAK DİE DÜSÜNÜRKEN ÖGRETMENM LOJMANDAKİ 3 ÖGRETMN ARKADASIM 1 ER AY ARAYLA HAMİLE KALDILAR MAHALLE ARK HAMİLEYİM DEDİ TAM 15 ARK HAMİLEYDİ DISARI BİLE CIKIP ONLARI GORMK İSTEMİYODUM COK ZORDU
canım bence gayet iyi ama hücre sayısının fazlalığı kalitesinin iyi olduğu analamına gelmez yani önemli olan kalitesidir umarım seni anne yapar bu embiryolar
aynen öyle canım ya artık o noktaya geldik.lojmandan bir arkadaşım iki gün önce doğum yaptı.biri hamile birinin gelini hamile.herşey üstüme üstüme geldi sanki.dua ederken bile ağlamaktan konuşamıyorum bunaldım artık.neyse yaaa sizide sıktım allah hepimizin yardımcısı olsun
Salı günü inş. bir sorun çıkmazsa 3. tüp bebek denemesi için bir adım atıcam,hala düşünüyorum acaba hazırmıyım zamanı geldimi? korkuyorum hemde çok ama bir yerden başlamak istiyorum,her gece bebekler görüyorum rüyamda gülen bebekler.
Eşime soruyorum ne düşünüyorsun, sen ne dersen, neresi dersen,ne zaman dersen ben hazırım diyor.
İnşlallah doğru zaman bu aydır ve doğru yer seçtiğim merkezdir.
cnm inşallah hayırlı adımlar atarsınız ama insanın planına göre olmuyor galiba bu işler biz 2010 eylülden beri ha bugün ha yarın derken2011 haziranın başına kaldık haziranda başladık ramazana bitsin diye ama bak hala transferi bekliyorum sanki birşeyler bizi sürüklüyor herşey kendiliğinden oluyor gibi birşeyler hep vesile oluyor.bende çok korkular yaşadım 10 senede ara verdim ama yaş geçiyor diyede başladık tedaviye . senin eski merkezin önünden geçiyoruz arabayla bizim kliniğe giderken hep sen aklıma geliyorsun.inşallah bu sefer herşey daha iyi olur rüyanda gördüğün gülen bebekler gerçekten kucağında sana gülüyor olurlar umarım
cnm seni çok iyi anlıyoruz inanki 15 yıllık evliyim kulaklarım neler duydu neler. ama hep kendime ettim sonunda alla.h sabrımızı deniyor galiba insana her söylenen dokunur inan artık pek biryerlere bile gitmek istemiyorum allah sevdiği kullarına sıkıntı verirmiş ki bana daha çok dua etsinler diye bizde böyle sınavdan geçiyoruz demekki allah isyan ettirmesin inşallah bizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?